Zväčšenie 8x má väčšiu priepustnosť svetla ako zväčšenie 10 x. ◄ reagovať
Pozorovak od Meopty B1 tka je lepsi ako Conquest od Zeiss .(.osobna skusenost..8x56 a nielen moja..).JA osobne pouzivam Leicu 8x42 a Habicht 7x42GA.gancarik to napisal presne...podla veku.Ked mas este dobre mlade oci ani Steiner nie je zla volba. ◄ reagovať
Ja mam meoptu 8 x 42 meostar, vek 55,ak by som chcel kvalitu tak urcite leicu 8 x 42, meopta my dala 30 ročnú garanciu, zeis nie, tak preto meopta. ◄ reagovať
Pozdravujem záleží aku mate veľkosť pupily, vekom sa mení čím staršia osoba tym menšia pupila potom je Vam zbytočný ďalekohlad s vystupnou pupilou 7, stačí s vystupnou pupilou napriklad 5 čiže ďalekohlad 10x50. ◄ reagovať
Mám najnižšiu radi od zeiss(duralyt)a aj najvyššiu od meopty (meostár R2).Podľa mňa je zeiss vždy lepší. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.