Reakcia na príspevok od namreh, 30.8.2019 o 7:01 :
Ja sa nehadam len som vyjadril svoj nazor. ◄ reagovať
Ja to beriem ako diskusiu nie ako citáciu zákonov, ak si sa videl v mojom príspevku Ty za to ja nemôžem myslel som to všeobecne. Do tej IV cenovej sem tam na kofolu zájdem a nehanbím sa za to.Nechcem sa tu vôbec hádať,chcem sa tu dozvedať nove poznatky. Nik sa nenarodil ako poľovník. Ale ak treba tak prepáč. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od namreh, 25.8.2019 o 9:17 :
namreh - keď niečo napíšeš aspoň aby to malo hlavu aj pätu, nie súhlas vlastníka pôdy ( to je také vyjadrenie konzumenta nápoja IV. cenovej) ale ,, zriaďovať so súhlasom vlastníka poľovného pozemku poľovnícke zariadenia ,, ... Ja nie som vlastník, majiteľ zemegule len ma zaujímalo, ked že tu je niekoľko užívateľov čo majú napísané v profile poľovník : nie a po čase je zrazu poľovníkom. ◄ reagovať
Odpudzovač som nikde nenašiel tiež má to napadlo ale nikde nič nevidno. A áno snažím sa dostať zver ďalej od blízkosti domov a záhrad. Ešte ma jedine napadlo či sa na krmelci nezastavili vlky už sa mi to raz stalo ale zver bola do 2 týždňov naspäť vtedy ale teraz už vyše mesiaca tam nechcú prísť. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od jajo5, 26.8.2019 o 14:03 :
dôvod môže byť len ten aby ju odlákal od družstevnej paše aby nerobila zver škody ◄ reagovať
Nezavesil ti tam niekto odpudzovač zveri? Pozri si okolie. ◄ reagovať
Len tak pre zaujímavosť, môžem sa opýtať z akého dôvodu by podľa Vás mala zver navštevovať krmelec v auguste? ◄ reagovať
zan42 nič si z toho nerob. Niektorý poľovníci sa cítia ako vlastníci zemegule. Neuvedomujú si že aj oni potrebujú na akoukoľvek stavbu v revíry súhlas vlastníka pôdy. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od dede, 20.8.2019 o 22:34 :
A aký je v tom problém ?? Krmelec aj všetko mám do súhlasom hospodára a poľovníkov v združení ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lovec84, 21.8.2019 o 12:00 :
Práveže nieje kukurica po blízku všade buď pestrec alebo konope zrno už pokosene všade tiež ◄ reagovať
Ak máš naokolo lány s kukuricou ktorá je práve na mliečnej alebo voskovomliečnej zrelosti tak ti nebude zver chodiť do krmelca ale do kukurice. ◄ reagovať
V profile maš uvedene polovnik - nie. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.