Je to vec názorov, možnosti a ... Najideálnejšie je, aby to nebolo rušivou súčasťou okolia domu a ľahko čistilo. Viď. AJDINA rezidenci odkaz ◄ reagovať
Foto psej budy este pred namorenim a osadenim ochranych plechovych rohov ◄ reagovať
Foto voliery co som slubil ◄ reagovať
Nič zložité by som nevymyslal.. Ja mam podlahu zo smrekových dosiek 3cm hrube aj steny budu som aj zateplil ale zbytočne pes je v nej len občas väčšinou leží hore nanej konštrukcia je zo smrekovéj guľatiny a karí sieť pletivo by som určite nedával.. Volieru pravidelne umývam v zime drhnem snehom zatiaľ drží mame ju už 4r a určite ešte 4vydrzi a natreta je moridlom zajtra pridám foto ◄ reagovať
Len nejaké základné rady: - materiál ideálne odolný, ale nie nebezpečný, ktorý by pes mohol rozhrýzť alebo sa na ňom inak poraniť, podlahu nie klzkú, ale aby sa dal umývať, - na búdu materiál, ktorý bude v zime držať teplo, resp. ideálne búdu zatepliť, - veľkosť záleží od veľkosti psa s či bude v koterci zavretý väčšinu času alebo len na pár hodín. ◄ reagovať
Zdravím, ja som to u svojich dvoch Daxloch vyriešil takto, ak Vám to pomôže a inšpiruje. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.