Heming hunting
dnes je piatok,  22. november 2024,  meniny má Cecília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:09,  dnes západ slnka: 15:55
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: off operak
pridané: 13.1.2009 8:58

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

počet zobrazení: 33 388
počet hlasov: 3
okruh tém: stretnutia a akcie

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 22.3.2017 o 11:16

Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

komentáre

zoradiť
zobrazené 281-320 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Edu, 15.6.2012 o 19:45

to som raz zažil v stane v dedinke Turík ,ale uplával som to ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off namor676, 15.6.2012 o 19:43

Len či máš rád rafting v spacáku, keď sa voda vyleje v najtvrdšom spánku nad ránom. ◄ reagovať

off Edu, 15.6.2012 o 19:34

To mi nevadí .Vodu mám rád. ◄ reagovať

on goret, 15.6.2012 o 6:12

Edu, u nás sa občas aj potok vylieva, resp. mení koryto :) ◄ reagovať

off Edu, 14.6.2012 o 19:31

Rudo to by Begala a Blaser museli riadne zacvakať :-D . Ja so spánkom vo Velkej Fatre nemám najmenší problém .Smutné je keď je taká búrka že stromy padajú . ◄ reagovať

správca admin, 14.6.2012 o 19:24

operak prosím tú vlajku mi telefonicky pripomeň deň pred akciou!! Prosím!! ;-) Ď ◄ reagovať

off findula, 14.6.2012 o 16:24

Edu kdo měl v letošním roce BANN platí 50euro a spí venku abychom se nenakazili ◄ reagovať

off operak, 14.6.2012 o 10:03

Priatelia admin pridal mapku kde sa nachádza Havranovo .Upresním, že cez dedinu Belá-Dulice prechádzate stále rovno, nikde neodbočujete.Na konci dediny hlavná ulica pokračuje rovno do Belianskej doliny (kde je Havranovo) a nie do Jasenskej doliny (do ľava ).Belianskou dolinou pôjdete cca 8 km po rozbitej "asfaltovej" ceste (nikde neodbočovať) až narazíte na chatu.Po prvom kilometri dolinovej cesty je zákazová značka pre vstup motorových vozidiel.Nevšímate si ju, nakoľko budete ubytovaní na Havranove a tým pádom sa Vás netýka.Prívržencov mobilnej komunikácie upozorňujem že v doline nie je gsm signál.Núdzovo sa samozrejme dá telefonovať, to však treba vybehnúť na určité miesta kde signál dostrelí.Takže so svojimi rodinami sa rozlúčte pred vstupom do doliny lebo potom to bude možné len s obtiažami :-)) Ak máte nejaké otázky píšte alebo volajte na moje číslo 0905444397 ◄ reagovať

off hunter2, 14.6.2012 o 8:18

asi pôjdem na tomto odkaz ◄ reagovať

off pandur1, 14.6.2012 o 7:06

a hradská má výhody, od Turčianskych ponapráva chrbticu, tlmiče a čapy ◄ reagovať

on goret, 14.6.2012 o 6:31

v našej Belej v krčme to o Jánošíkovi môžete kľudne prehlásiť a v tomto našom "hajdparku" dokonca môžete prehlásiť, že čapovanie piva krčmárovi príliš dlho trvá :) Len si našu Belú nepomýľte s Belou pri Terchovej, resp. naopak :) Ohľadom cesty na stretko si dolniackych milovníkov GPS navigácie, idúcich k nám od Turčianskych Teplíc, dovolím upozorniť, že cesta medzi Folkušovou a Necpalmi je pre zosuv stále uzatvorená, preto nech idú po hradskej až do Koštian nad Turcom a tam odbočia na Belú. ◄ reagovať

off operak, 13.6.2012 o 22:36

Ďakujem Dodo :-) Nezabudni LZ vlajku :-) ◄ reagovať

správca admin, 13.6.2012 o 21:35

Mapa k chate cez google mapy odkaz ◄ reagovať

off Edu, 13.6.2012 o 18:05

operák Janos Ik . Ruda veď vieš ,že ťa rádi uvidíme všetci . Teším sa . ◄ reagovať

off findula, 13.6.2012 o 16:34

Slibuji,že budu mlčet jako hrob ◄ reagovať

off operak, 13.6.2012 o 16:31

Ruda len s ním nechoď do krčmy v Belej a zdrž sa výrokov že Jánošík bol maďarský žid :-)) ◄ reagovať

off namor676, 13.6.2012 o 16:29

Rudo, ale to Ti nepomôže pokud budeš mluvit, to musíš aj po maďarsky beszél (hovoriť) a na každú otázku odpovedať tešík ◄ reagovať

off findula, 13.6.2012 o 16:12

Neboj Edu už jsem s tím vybabral.Beru si maďarský pas ◄ reagovať

off Edu, 13.6.2012 o 16:03

Rudo český turisti majú na Slovensku bežne straty na životoch . odkaz ◄ reagovať

off findula, 13.6.2012 o 15:35

No Boh s nami ◄ reagovať

off MatkaLC, 13.6.2012 o 15:32

To ešte len budú kričať výstražné správy v Českom Rádiožurnále, keď sa tam dostaneme my. ◄ reagovať

on goret, 13.6.2012 o 15:23

U nás je bezpečne, lebo Český Rádiožurnál nepočuť :) Ale inak o bezpečnosť sa stará každý sám, kedže každý sám za seba zodpovedá ... teda mal by :) ◄ reagovať

off findula, 13.6.2012 o 15:10

Kdo zajistí bezpečnost!!!!! Dnes ráno 7,03 vysílání Českého rozhlasu Radiožurnal: Ve Velké Fatře na Slovensku stádo zdivočelých krav,které uteklo místním družstevníkům napadá české turisty.Chytit uprchlé stádo se zatím družstevníkům nedaří. ◄ reagovať

off pepies, 5.6.2012 o 21:07

Palo plastovu pazbu nemam uz dva roky a drevo mam urcite teraz krajsie ako ty ale to je jedno....ak to vyjde donesiem Blazenku na stretko lebo pojdem polovat . ◄ reagovať

off sporko1234, 5.6.2012 o 21:02

Baby nase nemusite sa vy pepiesa bat mate viacej ako 15 rokov a to uz ste pre neho pristare...a i tak by sa vam nepacili PVC plasty.:):):) ◄ reagovať

off pepies, 5.6.2012 o 18:29

Darinka nakoľko viem ako dopadol moj prvy pokus o nadviazanie kontaktu s Tebou tak ti verim :O) ◄ reagovať

off MatkaLC, 5.6.2012 o 18:23

Neviem ako ty Darinka, ale ja sa ho bojím. ◄ reagovať

off darinka, 5.6.2012 o 17:51

operak hádam sa nemám báť uja findulu hahah :-D pepies toho sa nebojím, aj keby tie sprchy priam neboli :-D ◄ reagovať

off MatkaLC, 5.6.2012 o 16:19

Veru Miško, poznám :) snáď ja už budem mať dovtedy po nej ak Boh dá :)) ◄ reagovať

off findula, 5.6.2012 o 14:31

A já myslel jaký to bude pěkný víkend ◄ reagovať

off pepies, 5.6.2012 o 12:13

Ďarinka neboj socialne zariadenia aj sprchy su spoločné bude veľa priležitosti na zoznámenie :O) ◄ reagovať

off premvadasz, 5.6.2012 o 11:06

Andrej ked sa zide dobra kopa ludi aj mali cigani mozu z neba padat aj tak sa budeme dobre citit:) ◄ reagovať

off operak, 5.6.2012 o 10:47

:-)zaimprovizujeme:-) Myslím však že to vyriešime k spokojnosti.Pozdravujem Ťa ◄ reagovať

off kaso79, 5.6.2012 o 10:35

dufam, ze aj prihlasky na poslednu chvilu beries:)Nieco sa crta ze sa zmeni strel. kalendar a ja mozno budem mat volny vikend ;) ◄ reagovať

off operak, 5.6.2012 o 10:16

Karol piva bude dosť, len aby počasie držalo :-) Edu máš rezervovaný senník je síce prázdny ale vyvápnený :-D Miso111 škoda že neprídeš je mi však jasné že prečo :-) ◄ reagovať

off Edu, 5.6.2012 o 0:43

Ak prídem budem tam . Ak neprídem nebudem , Po hoteloch som sa naspal dosť . Rád spávam v prírode . Keď prídem môj hotel bude tam kde si ho sám zvolím :-D a nebude murovaný :-D . Ani stan nemám moc v láske :-D Takže teším sa dúfam ,že prídem ! ◄ reagovať

off miso111, 5.6.2012 o 0:04

Všetkým prajem príjemnú zábavu a slepo závidím...ja sa žiaľ musím venovať inej BOHUmilej činnosti...Maťka to už pozná :))) LaLZ!!! ◄ reagovať

off premvadasz, 4.6.2012 o 23:31

Andrej aby si sa nepopalil:) hlavne nech je dost piva :))) ◄ reagovať

off operak, 4.6.2012 o 23:10

Peťo a to mi ešte desať ludí visí a je nádejné že minimálne piati z nich prídu.Samozrejme sa môže ešte niekto nový prihlásiť :-) ◄ reagovať

off operak, 4.6.2012 o 23:07

Neboj Darinka ja tam dám za každého ruku do ohňa, samozrejme okrem Findulu :-) ◄ reagovať

zobrazené 281-320 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM