Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
FOXMEN - otvor si sekciu "stretká Lovu dar" a nejakých pár fotografií tam určite nájdeš :-) ◄ reagovať
BOHUŽEL JSEM SE NEZŮČASTNIL..........je možné někdeshlédnout foto???...a průběh atmosféra atd?? ◄ reagovať
sporko, 40 isto, a keby ste na I. boli len 3, už ste kolektív :) Na počte obsadených lôžok a človekonocí môže záležať chatárovi, ale mne, pre poriadok, ide o niečo iné :) ◄ reagovať
goret na prvom stretnuti nas bolo cca 10:) a na poslednom bez mala snad 50:) ◄ reagovať
Pre poriadok: stretnutie to bolo piate, len druhé u nás doline. Prosím opraviť ročník V. hlavne v názvoch albumov na FB. Cilanovi parí "večná vďaka" za I. :) ◄ reagovať
toníku však ja som tú tvoju slivečku pil ako vodu z horčičáku dobráá bola prudko pitná ◄ reagovať
Toňas kedže pochádzam z Bošáckej doliny čosi slivovice som už ochutnal . Tá čo si priniesol bola naozaj excelentnej kvality . Ďakujem . Dúfam že keď pojdeš okolo sa zastavíš . ◄ reagovať
Maťka, čo sa stalo Ty si nebola takáto uctivá k šedinám :-)))) ◄ reagovať
Riško Riško, že Ťa huba nebolí. Nenapíšem radšej nič a budem uchovávať úctu k šedinám. Toňas...:DDD hm a ochvíľku Ti posielam CD, aby som nezabudla :D ◄ reagovať
ty nebudeš lepší a nebudeš,já sem myslel,že ti ostala pusa tak otevřená úžasem nad tou dobrotou,a ono to bylo z toho že sis naléla sliovicu do pohárku na víno,a to by porazilo aj v.l.,tak nabudúce třeba víc ,ale v malých dávkách,čauko rarachu ◄ reagovať
no to hovorí tá, čo vypije aj vodu z baterky :-)))))))))))))))))))) ◄ reagovať
Toňas aj nabudúce. A ten ekrazit...hm. DÍK! ◄ reagovať
Tonko, svätá pravda, škoda že sme neboli spolu. Pozdravujem Ťa. ◄ reagovať
kdo tam byl jednou a poznal tu soudržnost lidí a že na živo múže projevit náklonnost lidem s kterýma si po celý rok třeba jen píše ,tak už nikdy nevynechá možnost budoucího poznání,dary země Moravské co jsem měl ssebou zdá se chutnali všem ....,Edu jestli tě ta moje 51.2 stupňová švestková nastartovala do 4 hodin do rána tak promiň...lidičky díkes ◄ reagovať
Tá poznámka znela: FINDULA NEPLATÍ, JE TO ATRAKCIA!!! Tiež ďakujem všetkým za pekný víkend, nové priateľstvá a Rudu vôbec nepočúvajte!!! ◄ reagovať
Bolo to super stretko :-))),normálne mám problém zaradiť sa do bežného života :-)))ešte raz vďaka všetkým :-))) ◄ reagovať
Andy, prosím Ťa ak ti ešte zostala prezenčka, odfoť ju a zaves ju sem. Hlavne prvú stranu. Tá poznámka pri Rudovi (findulovi) nemala chybu :-)))) ◄ reagovať
.. ale i preveruje kondičku, ktorá by poľovníkovi nemala chýbať a mal by si ju poznať :) ◄ reagovať
Už to nikdy nedělejte.Kazí to pečienku a charakter ◄ reagovať
Bravurne zmenezovana akcia Andy si Pan menezer.Dakujeme vsetkym za vynimocnu atmosferu! ◄ reagovať
Ďakujeme i my muaythaiovci za príjemnú atmosféru v peknom prostredí a super ľuďmi... Do skorého videnia priatelia ◄ reagovať
Priatelia teším sa že ste boli spokojní, je to určitý prísľub že sa v podobnom zložení stretneme aj o rok. Ďakujem Maťke, Goretovi, Pepiesovi, Adminovi za výdatnú pomoc pri prípravách. Všetci ste boli na jedničku :-) Budem sa snažiť aby ste o rok boli ešte spokojnejší. Dovidenia o rok :-) ◄ reagovať
Veľká vďaka Andy za super akciu a všetkým za príjemnú spoločnosť, Peťo nebuď falošne skromný, za guláš máš pochvaľu aj od mojich dcér a že tie už nejeden guláš skúsili. ◄ reagovať
Dušan neboj všetkým sa páčilo a taký odznačik ako máš ty mám aj ja.Ďakujem Andymu za pekný víkend a Vám všetkým že ste zjedli všetko čo som navaril bez újmy na zdraví :O) ◄ reagovať
by ma zaujímalo čo by na to povedali múdri internetoví psychoanalitici v tejto našej internetovo-diskusno častokrát nadávaco-znevažovacej dobe .. ja som dostal odznak, ktorý nemá hocikto :) ◄ reagovať
Floribona tešíme sa . Ďakujem Andrejovi všetko to bolo tip top zariadené . Tiež som rád osobne spoznal všetkých zúčastnených :-D ◄ reagovať
Je tam nadherne prostredie a ,,bozsky klud,, skoda ze som tam bola len 6 hodin,buduci rok idem normal.:))) ◄ reagovať
Miška sa bude este par dni zotavovat ale uz sa tesime na III.rocnik , dakujeme Andrej!!!PS: pozdravujeme vsetkych!!! ◄ reagovať
Tak už doma bolo super! :) zároveň chcem poďakovať všetkým zúučastneným za to že prišli a vytvorili veľmi dobrú atmosféru. Som rád že som spoznal nových ľudí. Super víkend super ľudia krásna príroda... Týmto sa aj chcem poďakovať Operákovi za zorganizovanie. :) ◄ reagovať
Účastníkom stretnutia Lovu zdar HAVRANOVO OPEN 2012 želám zdarný priebeh akcie. Poľovníctvu a dobrým priateľstvám zdar! ◄ reagovať
ešte si odpracujem 8ku a vyrazím ◄ reagovať
pepies :)) ja rovnako už som zbalený a zajtra som tam :D ◄ reagovať
Neviem ako vy ale ja sa už pomali balim a zajtra vyražam... ◄ reagovať
Mati naozaj si myslíš že človek ktorý celú noc pije je ráno ešte smädný? ◄ reagovať
Ľudia nepite vodu, milujú sa v nej ryby a na záchod tiež nechodia inam. ◄ reagovať
A to je potřeba se tam i mýt nebo na co ta voda? ◄ reagovať
Potok je dostatočne ďaleko Edu, nemusíš sa báť že sa vyleje...avšak najlepšie vodička z neho padne ráno. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.