Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Darinka a ty nešpekuluj baby sitterku vybavim :ob ◄ reagovať
Karči a kebyze je ten lončák od vas z dolnej zeme ušetrili by sme na feferonkach :ob ◄ reagovať
tak teraz je mi to vsetko uplne jasne :))))) ◄ reagovať
goret aky je rozdiel medzi kysuckym a nekysuckym loncakom , to len aby sme boli v obraze:) ◄ reagovať
Apropó celý lončák je už v v mrazničke a čaká na svoju realizáciu pod pepiesovou taktovkou. ◄ reagovať
Jasné :-) socializácia je na inú tému.My sa držme našej.Darinka už len kvôli takej peknej foto čo Ti spravil Edu určite prídeš :-) ◄ reagovať
goret toto si trafil teraz presne :) 100 bodov ◄ reagovať
Adny, veď ho nechaj. Ja som sa aj v nedeľu pokúsil jednym ľuďom vysvetlil, že kľudne môžu pustiť svojho psa, aby sa zoznámil s našou potvorou. Že ak mu budú brániť v kontakte s inými psami vyrastie z neho psí otrt vrčiaci a útočiaci na ostatných. Pa33ka možno rodičia, v snahe ochrániť ho od všetkého zlého, nechceli púšťať na pieskovisko hrať sa s inými deťmi. ◄ reagovať
Medvedík tiež ťa máme radi a keď vypľuješ tú jedovatú slinu tak sa okolo seba pozri a zistíš že život je krásny :-) ◄ reagovať
Vsak dojdi okupeme sa s tebou vo vyrivke mozno sa nebudes vediet dockat dalsieho stretka:))) ◄ reagovať
Pochválen buc čert,že tam nebudem!Už sa predčasne teším na foto aj ich prib...é komentáre!Ďakujem Vám za ne predčastne!!!Pa3k. ◄ reagovať
Dušan vyhra ten kto vie lepšie hukat. hauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :):):):):)ja bych .....................uuuuuu ◄ reagovať
budeme losovať, kto bude robiť výra :) ◄ reagovať
no maš pravdu Andrej ,niečo s tym budem musiet urobit,ta výrivka je lakava:):):):):):) ◄ reagovať
Luboš Ty to máš tento rok bez podmieňovacích slovíčok :-) Už si dva krát nebol takže sa šup šup zaregistruj a ani sa nepokúšaj hľadať výhovorku. ◄ reagovať
tak tu je každá rada dobrá, navrhujem upraviť partizánsku zásadu "len aby nás nechytili triezvych" na Len aby sme si hanbu nespravili ... ale musím končiť lebo si poškodím virtuálnu reputáciu u pekných báb na stránke ◄ reagovať
Ľuboš no toto:):):),ale čo potom s tym maličkym :):):):) ◄ reagovať
ja prídem len ak bude splnená maličká podmienka, baby vo vírivke budú hore bez, (no a dole ako hore) ((: ◄ reagovať
Peťo: Ale baby nechodia do vírivky, pokiaľ neprídeš na tom chopperi :-) ◄ reagovať
Do Jasenskej doliny trafíte podobne ako do Belianskej, len na konci Belej nepôjdete rovno, ale zabočíte doľava, príp. môžete prísť od Martina cez Dražkovce a Turčianske Jaseno a nad Jasenom odbočiť z cesty SNP a zísť do doliny. Jasenská dolina nevedie do Jasena, potok pretekajúci dolinou tečie do Belej. Na obrázku: Jasenská dolina a pozícia Brestu. ◄ reagovať
Kokso, to aj ja dojdem. "Doktoré , řeklo se bez bab!!!" ◄ reagovať
malá upútavka na odkaz len si to prestavte v letnom šate odkaz :) ◄ reagovať
ak by mal mať niekto problém s akým vo vírivke, tak možno v nej víriť ale aj hýriť ◄ reagovať
Nooo este si to rozmyslim ci aj Mišku zoberiem:) Peto este by si sa utopil:) ◄ reagovať
Ja som vedel čo Ťa presvedčí :-) ◄ reagovať
Andrej ked tam budu take pekné baby vo výrivke ako na fotke idem :oD ◄ reagovať
VI. ročník Stretnutia priateľov LovuZdar.sk -" Brest ŽinčicaFest 2013" -
Priatelia, Vaše prípadné otázky k pripravovanému letnému stretnutiu. Akcia je zverejnená v sekcii "poľovnícke akcie", kde sa dočítate viac. Zobraziť info o akcii odkaz
Karči nehaj tak buduci rok bude varit Paľo-Duch aj som rád že mám adekvatnu náhradu :O) ◄ reagovať
Som si myslel ze gulas varil Pepies a teraz vidim ze to bol Duch:) ◄ reagovať
Už nechte Zigiho být.Je to dobrý chlapec ◄ reagovať
Edward určite by si paranoidne myslel že je otrávená a syr že je urobený z barana :-) Ale vážne...Pokiaľ neochutná atmosféru sám spontánne, žiadne "úplatky" nemajú zmysel . ◄ reagovať
Andy pošli aj zigáčovi klobásu poštou prípadne syr a guláš nech vidí ,že sú aj iní ľudia ako je on sám. ◄ reagovať
Ano :-) ? Na budúcom stretku dostane o klobásku viac :-) ◄ reagovať
duch nás pekne zpropagoval v PaR ,duch - palec hore ◄ reagovať
jo děkuju......už jsem to našel..........hm........určitě kopec srandy, věřím že to stálo za to..tak snad příští rok. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.