Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Matka LC - pre ktoré ročníky budeš v porote ? ◄ reagovať
tak ty radšej príď bez .. foťáku, alebo si ho "zabudni" na chate :) ◄ reagovať
Ano Jendo, nesmieš prísť bez. Bude sa totiž konať súťaž Mister mokré trenky. A pozor budem v porote... ◄ reagovať
A čože Ťa tak pobavilo :-)? ◄ reagovať
tak zase mam nejaký ten operákov výrok do zbierky :-))))) ◄ reagovať
Priatelia, termín stretnutia Lovuzdar.sk sa blíži.Pripomínam že Vašu účasť za istú beriem až po obržaní stanoveného poplatku na môj účet.Prosím kto je rozhodnutý že príde nech tak urobí.Okrem toho že komplikujete mne organizáciu, hlavu v smútku má majiteľ penziónu lebo nevie počty a od nich sa odvíja strava.Nedá sa na akciu prísť "na hulváta" a čakať že to nejako dopadne.Každému kto je napísaný pod akciou a nezaplatil, pošlem osobnú správu či s ním počítať. kto je prihlásený pod akciou a vie že nepríde, nech sa odhlási.Posledný termín prihlásenia je 17.jún 2013. ◄ reagovať
Pridávam info pre účastníkov stretnutia, ktorí majú záujem prísť aj so psíkom. Je to samozrejme možné, majiteľ penziónu má však za jeho pobyt stanovenú cenu 3,50 eur za noc. ◄ reagovať
doporučený zostup (po žltej) ◄ reagovať
Karči však nevadi dones laštiaka nutrie :oD Vsak to je dietne masko... ◄ reagovať
Roman berem ta za slovo.Hahaha.Len ci by to nebolo daleko ti ist koli kolackom.:-):-):-) ◄ reagovať
Peťo od nás z dolnej zeme možem donieť to tú nutriu nie lončáka:)) ◄ reagovať
Maťka keby si sa neštverala na ten kopec, nebola by si taká unavená že si aj zákusky prehliadla. A môžem Ti povedať že môžeš ľutovať, aj keď som len ten jeden skúsil a úprimne ten druhý si vychutnal. Aďka ale keď máš malý kufor prídem s patrolom a keď bude treba aj sedačky vyhodím :-)))))))) ◄ reagovať
Roman, si šťastný človek, ja ani neviem že nejaké boli :/ ◄ reagovať
Tento rok kupim co sa mi do kufra vleze,len skoda ze v novom aute je ten kufor mensi.:-(:-(Ale vleze.hahaha ◄ reagovať
Veď toto, všetky vyzerali fantasticky a ušiel sa mi iba jeden :-((( ◄ reagovať
Neboj,ked pridem,budu aj zakusky ale viac,aby nimi pepies nesetril.:-) ◄ reagovať
Floribona to ja zase dúfam že budú aj také zákusky ako vlani. ◄ reagovať
A ja zase dufam ze tento rok na dlhsie ako minuly.....:-) ◄ reagovať
Petino,ja som neni taky slaby kus ako dianaO:-)O:-):-D....ved len tak zlahka len na 2promile;-):-)uz sa tesim a dufam ze sa tam vidime ◄ reagovať
Mišo s jedlom neni problem ale budete obidvaja abstinovat vsak nemozete obidvaja chodit o barlach. ◄ reagovať
Chalani,vyzera to tak ze idem....ale vela jedla a co budeme pit??!:-D:-D;-) ◄ reagovať
Jasné je tam vykostený chrbát škoda by ho bolo dať celý do gulášu.Ja sa s chatárom dohodnem že to chceš večer grilovať Ty poprípade sa s kuchárom dohodneš na mieste ako to chceš napácovať. ◄ reagovať
Andrej ak sa da masko na gril by som si radsej nachystal sam ako vždy popripade ked by ostalo nieco z diviaka urobim nejake pacovane masko na gril z toho. ◄ reagovať
Maso ma sobotnú grilovačku bude pripravené chatárom a dokonca to môže aj finálne urobiť.Naša "robota" bude guláš na sobotu poťažmo na nedeľu ráno ako "vyprošťovák". Ingrediencie plus veci k nemu doladím s pepiesom.Žinčicu a syry s Dušanom. ◄ reagovať
pane, ja zásadne píšem prstami, síce len dvomi až štyrmi, ale obojručne :) ◄ reagovať
Dušan ked ti tak idu ruky ako ústa rad ta zamestnam ako kolegu a robota pojde od ruky... ◄ reagovať
Všetci si tam ideme oddýchnuť, tak nerob z varenia vedu. Ako obvykle napácuješ predom a opečieme, keď zídeme. Kto by bol moc hladný dá si pivo, príp. poldeci alebo juice. Ty si ešte nevidel pomoc z Brestu, však? :) S tým tvojím šichníkom ma moc nepodjepepísuj a nechaj si ho, ale len pre najkrajnejšiu núdzu, veď ak by náhodou v tom čase zasadal parlament, tak by sme možno jedli o 3 dni. ◄ reagovať
Dušan vystup na Lysec zvladnem aj ja len sa si tam idem oddychnut a nie robiť túry.ale mozeme si to toho roku vymenit ty budeš varit obed aj večeru a ja pojdem na Lysec.p.s aj pomocnika ti vybavim Papo velmi rád a dobre varí.... ◄ reagovať
Rasťo, tipujem, že tá staršia by na rozdiel od Pepiesa zvládla aj výstup na Lysec :) penzión Brest je na opačnom konci parkoviska ako chata Lysec odkaz ◄ reagovať
Rasto Sunar musis poznat aj ty vsak sme boli na nom odchovany ked dojdes navarim aj detske menu nejaku krupičnu kašu s grankom zvladnem :ob ◄ reagovať
Co to je ten SUNAR, nejaka tvoja tajna prisada do gulasu ? :-) ◄ reagovať
Rasto to bolo Darinke ale aj ty by sa mohol prestat vyhovarat a dojdi.p.s Sunaru donesiem dostatok :ob ◄ reagovať
Rasťo, ale zo ZA to menáš ďaleko a v Jasenskej sú aj hojdačky :) odkaz na obr.9 je ski servis pre lyžovanie na tráve, neverili by ste ako to fičí na ovčíncoch ◄ reagovať
pepies dúfam že nenarážaš na mňa :-))) to by si nezaplatil :-) ◄ reagovať
dufam,že tento rok sa konecne aj ja doplazím... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.