Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Aká je minimálna vzdialenosť miesta pobytu účastníka? ◄ reagovať
Závaznú registráciu prosím potvrdiť do 31.05.2014.Samozrejme budú výnimky a situácie kedy to záujemca nebude vedieť.Ja však tak ako každý rok potrebujem vedieť reálne počty, ktoré musím nahlásiť majiteľovi penziónu. Takže ak je to len trošku možné prosím dodržať v závaznej registrácii horeuvedený termín samozrejme aj s uhradením poplatku. ◄ reagovať
do akeho datumu sa treba zaregistrovat? ◄ reagovať
VII. ročník Stretnutia priateľov LovuZdar.sk - "Brest ŽinčicaFest 2014" -
Priatelia, Vaše prípadné otázky k pripravovanému letnému stretnutiu. Akcia je zverejnená v sekcii "poľovnícke podujatia", kde sa dočítate viac.
posedíme i pospievame, napr. odkaz , aby sme boli IN k žinčici-festu :) ◄ reagovať
mna osobne velmi potesila ucast 60-nikov (zvara,tatanka) a pevne verim ze si este par krat posedime pri ohniku..... ◄ reagovať
Chcem sa poďakovať hlavne operak-ovi za skvelú organizáciu, za to že to všetko vybavil i za diviačika, takisto chlapcom z Čiech (pirko, fogl a faso) za prasiatko, personálu penziónu Brest za perfektné ubytovanie a veľmi chutne pripravené jedlá a všetkým zúčastneným za vytvorenie skvelej atmosféry. Bol to pre mňa nádherný víkend! Ďakujem vám priatelia! ◄ reagovať
.. že grandiflora. A poviem, že droga a myslím na ten kopec v pozadí :) ◄ reagovať
Goret, prekrásny záber. Latinsky zrejme digitalis, čo povieš? ◄ reagovať
malo staci ku stastiu na tu vonu luky sa neda zabudnut ◄ reagovať
chýbal správca diskusie, ale chýbal aj Hliník, ktorý sa udajne odsťahoval do Humpolca ◄ reagovať
Nabel a nebude to náhodou tak, že ju ignorovali ignoranti ? :-o)) ◄ reagovať
soson, spravcovia tam pravdepodobne boli takmer kompletne. Skoda, ze ti ostatni tu super akciu neskutocne ignorovali. ◄ reagovať
Dodo dufam ze aspon vsetci spravcovia prisli. ;-) ◄ reagovať
Zdravím zo stretka, je tu perfektná nálada, počasie nám vyšlo, túru na Lysec máme úspešne za sebou, ... škoda že ste neprišli viacerí. ◄ reagovať
Prajem Vám všetkým perfektný víkend a dobré počasie. Snáď sa to raz podarí... :) ◄ reagovať
Hmm skoda ze to nejde aj v mojom pripade..... ◄ reagovať
ja končim o 12.00 kašlem na robotu . od nej aj kone kapú!! ◄ reagovať
Boze nech je uz 14:00 a padam z prace a sup na stretko.....Tesim... ◄ reagovať
Tak si to o vikendu moc uzijte - budu na vas myslet na Mysliveckych slavnostech na Ohrade:-) Binko, Ty budes letos na Ohrade chybet?:-( ◄ reagovať
Akcii úspech, zdar a dobré počasie želám. ◄ reagovať
Budu na vás myslet, zítra na svatbě kamarádky, která krásně ryje.............zbraně. ◄ reagovať
Už sa teším, ďakujeme za info operak! ◄ reagovať
Vážení priatelia, účastníci blížiaceho sa stretnutia Lovuzdar.sk 2013.Oznamujem Vám že všetko je nachystané, počasie by nám malo tiež priať.Prípadný výšľap na Lysec by tak nemal byť ohrozený. Na Lysci nie je však chata ako na Borišove kde by sa dalo najesť alebo niečo vypiť.Preto Vás chcem upozorniť že si so sebou treba zobrať pitie poprípade jedivo ako každý uzná za vhodné. Stretnutie odpálime bryndzovými haluškami so žinčicou a ovčím syrom, neskôr sa bude podávať pečené prasa (zabezpečili priatelia z Moravy ),Po raňajkách časť ľudí pôjde na Lysec, Tí čo ostanú dole budú mať pripravený guláš z diviaka.Večer grilovačka.Kto sa chce bublinkovať vo vírivke nech si donesie plavky ( po desiatej bez ).Prípadné otázky zodpoviem tu alebo na mojom čísle 0905 444 397.Príchod prosím po 14.00 večera bude medzi 19.00-20.00.Reálny počet zúčastnených 35-40 ľudí . ◄ reagovať
tí, ktorí pôjdete autami od ZA alebo od PP, skúste sa vyhnúť úseku Dubná Skala - Sučany, príp. si zoberte niečo na čítanie odkaz ◄ reagovať
no ja už mám Andy jednu nohu čiastočne depilovanú... Ide Ti konkurencia ;-) len moje sú iné krivule ;-) ◄ reagovať
Kedže môj život málo plánujem respektíve často vôbec . Neviem či prídem mrknuť . Každopádne sa budem snažiť prísť ale také dlhe plany neviem predpovedať . Tak sa ospravedlňujem zatial . ◄ reagovať
Janíčatko to sa na nás nevzťahuje, nestraš...šak aj ty si v porote! ◄ reagovať
ja nemám trenýrky :) môžem prísť? :))) ◄ reagovať
Jéj sa teším Maťka dúfam,že prejdem tvojou bonitáciou:-)))))))) ◄ reagovať
Dušan, veškeré súťaže a posudzovania chovnosti budem organizovať ja a hodnotím už od príchodu, tak si, zúčastnení, dajte záležať. DEDE: pre šecke. ◄ reagovať
kto bude ešte v porote pre odkaz? ◄ reagovať
Ja že si neholím nohy ?? A to si ešte nevidel moje tangáče z mývala ◄ reagovať
Beztak nechají všici vyhrát Andreje jako organizátora a to ikdyž si neholí nohy.Však já tam jednou přijedu. ◄ reagovať
tip na prevádzacie mólo i zónu pre vyradených ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.