Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Určitě to všechno pořádně probereme začátkem 5 měsíce. ◄ reagovať
pošlite mi potom kratku spravu rad za zapojim ◄ reagovať
Plánovaný termín je víkend 22.-24. 5. 2009.Bude zajištěna myslivecká chata i s ubytováním.Postupně bychom domluvili další věci. ◄ reagovať
basta styymy mostami sito napisal pekne...mas pravdu..a ak bude volne miesta prideme mozno 4... ◄ reagovať
Já bych byl taky pro udělat jedno setkání v čecháh a druhé na slovensku, ale s podzimem bude problém, protože budeme asi běhat za jelenama.Když bych si ale měl vybrat, tak raději pojedu k bratrům na slovensko. ◄ reagovať
Braňo,strechového zajaca asi neseženu,ale ty klobásy určitě nebude problém.Hlavně jak dorazíš a po dlouhé době se zase v Řece ukážeš. ◄ reagovať
Roman ak budeš mať klobásky z moravského strechového zajaca tak pôjdem na stretnutie aj do Afganistanu!!!!!!!!!!!!!!!!! ◄ reagovať
A je nějaký problém,že by letos jedno stretko bylo třeba v létě na Moravě a druhé na podzim na Slovensku? V tom problém nevidím a věřím,že se určitě domluvíme.Jednou mi jeden kamarád ze Slovenska řekl,že lidé si mají stavět mosty a ne ploty a myslím,že tak by to mělo být. ◄ reagovať
Jsem zásadně proti aby se podobná akce konala v Čechách či na Moravě.Jedem na Slovensko ◄ reagovať
Ak mi dovolia časové možnosti, tak by som sa rád zúčastnil aj ja. ◄ reagovať
to by nebylo zle sem pro ale jsem zvedav na ucasti ◄ reagovať
jsem samozřejmě pro a taky bych měl místo kdyby náhodou ◄ reagovať
II. ročník Stretko LovuZdar.sk Co byste řekli tomu,že bychom jedno stretko v letošním roce udělali pro změnu v ČR? Termín 5.-6.měsíc /to by se pak upřesnilo/,místo Severní Morava-Hnojník /je to skoro ve středu mezi ČR a SR,tak aby to někteří neměli moc daleko/. Dalo by se to spojit s přehlídkou trofejí jelení oblasti Beskydy v Hukvaldech. ◄ reagovať
Patrol, dalsie stretko bude urcite, len treba dohodnut niake miesto, na tom stretku boli aj bratia z ciech tak nebudes sam. ◄ reagovať
Tak jsem si prohlédl fotografie ze stretka 2008 a moc se mi líbí, jestli budete pořádat další v roce 2008 a vezmete mezi sebe i bratra z ČR, tak dejte vědět a rád se zůčastním. ◄ reagovať
Spoločná? Super. Som za... ◄ reagovať
ja by som prisel nekde a j s kamaratom dajte hlasovat o datum na polovacke mirajevo neni spatny napat ale co stymy co su z daleka tak ako ja a kamos cata a pokecat najit nejaky stred ◄ reagovať
Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať všetkým ktorí prišli na naše prvé stretnutie v Kunerade (29. - 31. augusta 2008). Som veľmi šťastný, že sme sa tam zišli výborná partia, všetci ste super a cítil som sa vo vašej spoločnosti veľmi príjemne. Som rád, že som vás spoznal. Ešte raz ďakujem a najmä tebe Cilan za zorganizovanie a vybavenie chaty.
Vďaka! ◄ reagovať
ak pridu vsecia co povedali tak 14, dve postele su este volne ale miesta je dost :) ◄ reagovať
prisiel by som aj ja asi,ked je este nieco volne...ale naviem ako bude s robotou...tak kolko vas je chlapy? ◄ reagovať
poprosil by som vyjadrit do konca tyzdna nejaky postoj na tu stranku nach vieme na com sme ◄ reagovať
vedia.. len sa nepodari pripojit. :( ◄ reagovať
Fu chalani ja by som dobehol hned lenze doma budem az koncom septembra!Ale hadam nejake foto sem supnete! ◄ reagovať
No moc nas nebude , needia o co prichadzaju. :) ◄ reagovať
no asi o osobne spoznanie sa prispievatelov ◄ reagovať
a o co vlastne pojde na tom stretku ◄ reagovať
yop, borovicka musi byt inak to rusim :-D ◄ reagovať
Kontrolní otázka-BUDE BOROVIČKA????? :-)))) ◄ reagovať
Tak termin sa pomali blizi, uz sa nas zopar nazbieralo, dufam ze pridete viaceri. ◄ reagovať
Super ze sa nieco zorganizovali.. Ja sa sice nedostanem, ale prajem kopec zabavy. Ak by sa daco zmenilo, urcite sa ozvem a pokusim sa dobehnut. aj ked to vidim dost blede.. ◄ reagovať
Lumir se sveze s Ladikem,takze taky dojede. ◄ reagovať
Veľmi rád by som išiel, no termín mám už zajednaný na akciu ELÁN v LOKCI. Možno nabudúce. ◄ reagovať
a hned som este zabudol, Ladik tiez pride isto ◄ reagovať
tak taky predbezny zoznam
Ludkovia co uz vedia ze pridu isto:martinhodon ,findula ,zabka ,josefd
, na 99,9% pridu Lanstiak, zolike1, Jani K
ostatni ak som vse dobre pochopil este nevedia ci dojdu naisto, ak som sa zmylil alebo na niekoho zabudol tak ma kludne opravte ◄ reagovať
yop, ty si bol uplne prvy na zozname :-D ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.