Heming hunting
dnes je nedeľa,  24. november 2024,  meniny má Emília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:12,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: off operak
pridané: 13.1.2009 8:58

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

počet zobrazení: 33 412
počet hlasov: 3
okruh tém: stretnutia a akcie

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 22.3.2017 o 11:16

Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

komentáre

zoradiť
zobrazené 1241-1280 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Doduin, 16.5.2009 o 15:33

basta, daj tento termín stretka čo plánuješ do akcií tu na stránke a budeme vidieť koľkí by prišli a uvidíme čo s tým. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off milank, 16.5.2009 o 14:13

Romane asi len spravíme malé stretko u nás na chate :-)))Ty to máš blízko a u nás je ľudí z tejto stránky habadej. ◄ reagovať

off patrol, 14.5.2009 o 16:29

Vážení přátelé, s politováním musím oznámit, že se zúčastnit bohužel nemohu, otec slaví 60. a dodnes jsem nevěděl, jak to přesně bude, bohužel si vybral tento termín. Velice mne to mrzí, strašně rád bych se s vámi setkal osobně a poznal nové přátele v zeleném. ◄ reagovať

off basta, 13.5.2009 o 21:27

Pomalu ale jistě začínají ti co říkali,že by přijeli odepisovat ,ale vesměs zní odpověď NE,že má každý moc práce a jiných povinností.Takže uvidíme do neděle a pak to nějak domluvíme. ◄ reagovať

off Ladik, 13.5.2009 o 20:49

takto se na to vyprdnu taky, nebo zajdeme Romane provětrat psy a pak múžem zalézt někde na pivo.........jestli si jim poslal ty vzkazy tak by bylo slušné kdyby odepsali ◄ reagovať

off basta, 13.5.2009 o 9:31

Jak to tak vidím,tak dnešní doba je tak uspěchaná,že nikdo nemá na nic čas a už vůbec ne na posezení s pár novými přáteli. ◄ reagovať

off Solirov, 11.5.2009 o 12:28

no, ak by to slo tak by som sa pridal.. ale ucast potvrdit, alebo zamietnut budem vediet az koncom tohoto pripadne zaciatkom buduceho tyzdna.. co je dost neskoro.. :( rad by som siel, ale... uvidim co sa da robit.. ◄ reagovať

off basta, 11.5.2009 o 10:12

Jak to tak vypadá,tak při tomto počtu nemusím objednávat chatu,to se vyspíme u nás v obýváku.Pokud se do konce týdne nenahlásí víc lidí,tak maximálně změníme chatu na chatičku.
Pokud chce někdo pokecat víc a nechce se mu psát do pošty a na mejl,tak mám skype:bavorak22 ◄ reagovať

off findula, 10.5.2009 o 22:01

Ládiku střel srnca ať máme co jíst.Tříletý lončák bude také dobrý ◄ reagovať

off josefd, 10.5.2009 o 21:37

at sem nekdo teda napise ucast at basta vy jestlii ma neco poradat a my co bysme dojeli at vyme jetli si mame to kafe uvarit doma samy ◄ reagovať

off Ladik, 10.5.2009 o 15:57

chata platí , termín je daný tak nevím proč by se tu muselo kolem toho diskutovat ◄ reagovať

off Cilan, 10.5.2009 o 12:57

pozeram ze je to tu dake mrtve, zeby zas len kopec reci? ◄ reagovať

off findula, 3.5.2009 o 12:44

Omlouvám se. A přeji Ti brzké uzdravení ◄ reagovať

off basta, 2.5.2009 o 19:22

Pro findulu: omlouvám se,že jsem nenapsal nic dříve,termín stále platil,ale ze zdravotních důvodů jsem nevěděl,jestli se mi to stretko podaří dát dohromady.
Takže na tvůj návrh se probouzím a nekecám. ◄ reagovať

off basta, 2.5.2009 o 19:16

Termín stretka je stále stejný - víkend 22.-24.5. - na tom se vůbec nic nezměnilo.Potřeboval bych vědět,kolik lidí přijede,aby se mohly zajistit další potřebné věci.Předpokládaný sraz v pátek v Hnojníku ( je to mezi Třincem a Frýdkem-Místkem ),místo se pak ujasní.
Pošlete mi prosím závazné přihlášky buď do pošty a nebo na můj mejl roman.lach@seznam.cz.
Můj návrh programu,který samozřejmě záleží pak na dohodě všech je takový,že v pátek a v sobotu bychom mohli posedět,pokecat atd. a v neděli by se mohlo zajet na výstavu trofejí jelení oblasti Beskydy,jejíž součástí je i Svatohubertská mše v dančí a mufloní oboře na Hukvaldech.
Všechno samozřejmě bude záležet,jak a na čem se domluvíme.
Takže prozatím tolik a těším se na každého z vás.
Roman. ◄ reagovať

off patrol, 29.4.2009 o 14:03

někdo tady nabízel, že to zařídí kdesi na Moravě v 5-6 měsíci, tak je nejvyšší čas něco začít podnikat, aby potom nebylo pozdě ◄ reagovať

off findula, 29.4.2009 o 11:33

To bylo keců a kde nic tu nic!Basta probuď se! ◄ reagovať

off mimuscha, 29.4.2009 o 8:18

patrol: no to ja tieeeez :-) a ak to vyjde, budem sa snazit prist :-)...teda, ak mozem... ◄ reagovať

off Ladik, 27.4.2009 o 19:20

nevim nevim, nějak se to tady odmlčelo..... ◄ reagovať

off patrol, 27.4.2009 o 12:46

Přátelé, tak jak to uděláme s tím setkáním, rád bych vás poznal osobně ◄ reagovať

off mimuscha, 17.3.2009 o 21:19

...tak a dost...Edu...tak najskor mi tu ponukas starostlivost a potom napises, ze ti vlastne bude chybat cechurik...tak neviem, nie si ty nejaky nerozhodny? :-)))...ale netrap sa, basta povedal, ze ti pomoze :-)))...tak to chcem vidiet :-))) ◄ reagovať

off basta, 17.3.2009 o 17:29

Edu neboj,my ti tu něco najdeme. ◄ reagovať

off Edu, 16.3.2009 o 23:08

Edu bude smutný bez cechurika ): ◄ reagovať

off basta, 16.3.2009 o 19:36

Danka to je škoda,že nepříjdeš,určitě bude o čem povídat. ◄ reagovať

off cechurik, 16.3.2009 o 19:28

dakujem za pozvanie, ja ale nepridem...mozno inokedy, ale budem drzat palceky, nech sa vam stretko vydari ;-) ◄ reagovať

off basta, 16.3.2009 o 19:10

mimuscha,cechurik,samozřejmě se počítá se všemi,kteří se přihlásí.Určitě nikomu nebude vadit,když přijedete jak vy,tak i vaše protějšky.Edu říkal,že vás stačí ohlídat,tak se nemusíte ničeho bát. ◄ reagovať

off Ladik, 16.3.2009 o 17:30

holky, tak to se máte na co těšit:-)))) ◄ reagovať

off mimuscha, 16.3.2009 o 14:45

cechurik: aaale no tak...nezavid, zbal Miniho a mozeme ist spolu...aspon si omrkneme tych vsetkych "diskutujucich" a hadajucich sa chlapov :-D ◄ reagovať

off cechurik, 16.3.2009 o 13:43

teeeda mima, ty nevernica :-)))...jedine stastie mas, ze to je az po SD a ze sa na nom vyskytnes, inak by si dostala po zadku :-)))) ◄ reagovať

off Edu, 16.3.2009 o 5:42

Mimuscha ja som to uplne vážne povedal na mna sa môžeš spolahnuť :) ◄ reagovať

off mimuscha, 15.3.2009 o 22:07

edu: nestras, lebo to zoberiem vazne :-) ◄ reagovať

off Edu, 15.3.2009 o 20:49

mimuscha osobne sa ti budem venovať :) ◄ reagovať

off mimuscha, 15.3.2009 o 20:41

...zdravim, chlapi...beriete medzi seba aj baby? ◄ reagovať

off basta, 25.2.2009 o 6:56

Edu,samozřejmě se s tebou počítá. ◄ reagovať

off basta, 24.2.2009 o 20:39

admin,Ladik už to řekl za mně. Termín platí na 100 procent.Budu určitě rád,když přijedeš. ◄ reagovať

off Ladik, 24.2.2009 o 18:53

Platí!!! ◄ reagovať

správca admin, 24.2.2009 o 12:51

Termín 22.-24. 5. 2009 platí? Aby som sa vedel zariadiť, rád by som prišiel. ◄ reagovať

zobrazené 1241-1280 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
www.LUK.sk