Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Noooo,ked okolie Zvolena tak to je tu co by kamenom dohodil..,takže s radostou prídem :-D ◄ reagovať
Ako tak pozerám, tak asi len len Lesnica ◄ reagovať
Solimkenaj, tady nejsou tak hezký polovníčky jako u vás, tak proč bych nosil dříví do lesa:-))) ◄ reagovať
PATROL a zober aj sestry : )))) z ciech : )) ◄ reagovať
patrol-za svoju bezpečnosť si ručí každý sám. To vieš-na vlastné nebezpečie. Samozrejme si vítaný a aj ostatní páni bratia z Čiech ◄ reagovať
Jestli vezmete mezi sebe bratra z Čech a nic se nepřihodí, tak se rád zúčastním ◄ reagovať
fajn-dobre si to napísal. Tak ja sa hlásim ako prvá a dúfam, že nie posledná...:-))) ◄ reagovať
III. ročník Stretko LovuZdar.sk 2010 SR - Ahojte, plánuje sa stretko návštevníkov LovuZdar.sk. Predpokladaný termín máj 2010, lokalita okolie Zvolena. Potrebujem však vedieť približný REÁLNY počet ľúdí, ktorí by prišli, aby sa vedela zabezpečiť chata. Prosím píšte sem tí, ktorí by ste reálne prišli. Je jasné, že stať sa môže všeličo, rôzne neočakávané problémy, v rodine, práci a pod. S tým sa počíta. Ale potrebujem zistiť reálny záujem. Keď zistím približný počet a či vôbec bude záujem o takúto akciu, tak sa dohodneme či sa vybaví chata, kde bude nejaká cena na osobu, v tom budú raňajky, obed, večera + nocľah. Alebo chata kde bude nocľah, a o stravu sa postaráme spoločne. Najskôr vás teda poprosím o vyjadrenie skutočného záujmu resp. nezáujmu. ◄ reagovať
Chtěl bych poděkovat všem,kteří se dostavili na stretko,že si udělali čas a mohli jsme tak na chvilku vypadnout od každodenních povinností.Škoda jen,že jsme se všichni nesešli na celý víkend,protože museli někteří odjet dříve,ale to nevadí a určitě bude na co vzpomínat.
Dám dohromady fotky všech,kteří něco nafotili a pak to tady přidám. ◄ reagovať
Akce super, jen škoda že Libor a Mimuš přijeli tak pozdě...... Romanovi velký dík za pohoštění a vůbec vše co udělal pro to aby se stretko konalo, jen škoda té účasti..... ◄ reagovať
...tak priatelickovia, ja uz som doma a vy si este uzivate...fakt zavidim :-)...a dakujem za pekny den :-) ◄ reagovať
to cechurik: nieeeeeeeeee....myslela som, ze ked by si prisla - co by ma veeelmi potesilo, tak ich kliiido-piiido zoberiem :-) ◄ reagovať
no som sice troska rysava..aha ty si myslela ako milacikov mna, miniho a macka? co? chi chi :-)))) ◄ reagovať
to cechurik: jedine, ked prides :-) ◄ reagovať
Každý ať přinese hlavně dobrou náladu,to je podmínka. ◄ reagovať
mima, zober tvojich milacikov :-))..rysavych :-) ◄ reagovať
...tak chlapi, ze by to nekoniec vyslo? dufam, ze sa mi podari moj - odskakovaci plan, nech sa s vami vsetkymi zoznamim...uz sa tesim...ak hovorite, ze bude srnec a nieco k tomu, tak to je parada :-)...mam nieco priniest? ◄ reagovať
S tím hlídáním má findula pravdu,ale jestli se bojíš o sebe,tak si ho klidně vem. ◄ reagovať
ženě věřím.........a psa beru všude kde to jen jde ale je to strašná oslice, tak střeštěného psa jsem ještě neviděl ◄ reagovať
Psa nech doma ať hlídá manželku nebo tam poleze soused ◄ reagovať
a co psi??? je možno je vzít??? ◄ reagovať
Srnec je,guláš bude a ještě něco navíc. ◄ reagovať
srnca na guláš už máš nebo se tu máme pokusit něco uhnat?? :-)) ◄ reagovať
To určitě nebudeš muset.Místa je dost. ◄ reagovať
tak někdo to zachránit musí :-)) ale jelikož jsme přespolní tak si klidně zařídíme odvoz ◄ reagovať
Láďo,ses nějak rozjel! Neboj,poblíž je krmelec,tam ti ustelu,ale dovez si seno. ◄ reagovať
tak z Nýdku dojedeme dva , možná i čtyři.... Těšíme se ◄ reagovať
Milane to máš pravdu,asi to tak dopadne,že se nakonec sejdeme na vaší chatě(na kterou se už zase moc těším) a uděláme tam nějakou akci. ◄ reagovať
Do této doby se mi nahlásilo 14 lidí,ale postupně se pak skoro všichni odhlásili,takže nás teď je jen 5.Ale to nevadí,uděláme to i v pěti,chata je objednaná,srnec je střelený,něco k pití se taky najde.Záleží už teď jen na každém,jestli dorazí nebo ne.Pokud se nahlásí někdo další,není problém. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.