Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
nuž, do mája je ešte daleko, takže je všetko otázne. Len predbežne chcem vedieť zhruba počet. Viem o jednom super zariadení. Ale je tam kapacita okolo 100 ľudí. Ak ale príde len 10-15 ľudí, tak by ma prenajímateľ kopol keby som to zajednala a nakoniec nič z toho. Objednať to ale treba dopredu, aby bol voľný termín. Toť celý problém ◄ reagovať
tomu rozumiem. to je jasne. snad bude zaujem. ako som spominal, rad by som prisiel, len je pre mna dolezity ten termin.mne vyhovuje len ten jeden vikend v maji. samozrejme tym nemyslim, ze sa tomu ma niekto prisposobovat. ale ked to vyda budem moc rad.ak ale nie tak potom pridem na ine stretko, niekedy az sa vratim na slovensko. ◄ reagovať
to záleží od toho-koľko ľudí bude mať naozaj záujem. preto je tu táto téma. Ked budem yvbavovať ubytovanie, musím vedieť počet -ak bude málo ľudí, budem zháňať niečo iné. Potom by sme sa dohodli na dátume. ◄ reagovať
len dufam, ze ten termin sa trafi do toho ked budem doma. ◄ reagovať
s tym kvietkom sa mi to paci. ja si tej vone vychutnavam. my si navzajom nic nevycitame. ona si robi co chce a ja tiez. a funguje to. ◄ reagovať
nuž...konaj podľa vlastného uváženia. Aký kvietok si si odtrhol, taký voňaj,a lebo ho dones na stretko. Skončí to bud tak, že ti bude mať čo vyčítať, alebo tak, že ty jej. ◄ reagovať
tak som to ani nemyslel. skor my slo o to, ze by sa mohlo stat to co si spominala ty. ◄ reagovať
áno, robenie naschvál je účinný spôsob ako mať potom pár dní ticho, pokoj...:-) ◄ reagovať
ale ona by so mnou nesla. ju nezaujimaju veci ktore mam ja rad. a to je dovod, preco by som ju tam zobral.... :-) ◄ reagovať
hahahaha...túto odpoved som čakala :-)) ◄ reagovať
to by sa mohlo stat? to ju teda asi zoberiem.... :-) ◄ reagovať
ak ju vezmeš, aby ti tu neostala...:-)) ◄ reagovať
ako to tu tak sledujem, tak to aby som radsej manzelku nechal doma. ci? ◄ reagovať
od 2.5. do 18.5. budem na slovensku. ak by sa tato akcia konala medzi 10 az 17 majom, tak by som sa urcite zucastnil. ten prvy tyzden budem totizto v cechach na rybach. ak by to teda bolo v ten vikend 15-16 tak isto pridem. admin treba sem dat zavcasu pevny termin. ◄ reagovať
nože bibaso rad pocujem lebo tato nie je polovnik uz s ho aj nohy bolia a tam je fakt krasna priroda a dost zvery a keby tak tatko vie vybavit vojenský preukaz aby to tam bolo lacnejsie na hotely? ◄ reagovať
FLAT do leta ďaleko, ale ak sa v zdravý dožijeme, možno by som sa ja pridal ◄ reagovať
nechce ist niekdo somnou na smrekovicu v malej fatre cez leto mam vybvým vojenske preukazi aby to bolo lacnejsie, trochu po jelenoch pochodit som chcel ◄ reagovať
ak mi termin bude vyhovovat pocitajte aj somnou ◄ reagovať
Aspoň nemuseli miešať. Mali jednú starosť menej. ◄ reagovať
A kotlík bol domiešavač z betonárky ◄ reagovať
3 500 l ...gulašu sa varilo v jednom kotliku...po rebriku a lešeni som vyšiel hore a nakukol dnu.....a bol dobry... ◄ reagovať
edu uz som si myslel ze nezareagujes ◄ reagovať
Když do toho něco mimořádného nepříjde, rád vás osobně poznám. ◄ reagovať
kotlik alebo kotol na gulas ak bude treba doveziem ◄ reagovať
Pokial vam bude treba pomoct s organizaciou,ci cimkolvek inym,som k dispozicii .. ◄ reagovať
Mám záujem, ak sa nič mimoriadného nestane prídem. ◄ reagovať
solimkenaj - je jasné, že je to ešte ďaleko a na 100% sa sľúbiť nemôže nikto, pretože stať sa a prísť mu do cesty môže ešte všeličo. Ide iba o orientačné no zároveň reálne zistenie počtu ľudí, ktorí by naozaj prišli. ◄ reagovať
však ja som si to zobrala na plecia-ochotne všetko zariadim, ale po nikoho nebudem chodiť a ťahať ho niekam, kde mu bude dobre, naje sa, ani smädný nebude, veselo mu bude a nikto mu to nebude vyčítať... :-) ◄ reagovať
tak to mame este skoro 3 mesiace : )) evicka prides aj ty ? : )) ◄ reagovať
do konca marca musí byť počet ľudí jasný ◄ reagovať
ADMIN dal si tazku otazku do maja je daleko takze na tvojom mieste by som este nic neobjednaval len monitoroval : )) ◄ reagovať
lesnica1 - to je jasné, ale musíme vedieť či objednať veľkú chatu - ubytovňu - hotel pre 100 ľudí, alebo malú chatku pre 15 ľudí. ◄ reagovať
admin....to budeme riešiť zálohou -každopádne ◄ reagovať
ozzi samozrejme, každý je vítaný.
Čiže všetci čo ste tu napísali, že by ste prišli aj naozaj reálne plánujete prísť? Ide o vybavenie chaty, aby sa vedelo koľko ľudí príde. Nie že sa objedná a zaplatí chata pre 100 ludí a príde 10. ;-)
ďakujem za pochopenie ◄ reagovať
čím viacej dievčat tým lepšie ◄ reagovať
fu, tak už sme dve....dobre, dobre, len tak dalej ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.