Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
takže findula mal zrejme pravdu... ◄ reagovať
Palko malokto ich bol schopny ovladat... ◄ reagovať
KriKa to maš z vlastnej skusenosti,nepodcenuj ludi čo boli na stretku ,lutujem,že sa mi zatial nepodarilo sa zučastnit,z rozpravania Laca Zvaru tam musi byt super,hadam to raz zrealizujem:):):),každe stretko dobrých ludi je super a tam boli samí dobrý ludia a hlavne milovnici prirody,zveri a super polovnici ◄ reagovať
Este nevytriezveli, aj tak si nič nepamatajú. ◄ reagovať
Nějaké embargo na podávání informací nie? ◄ reagovať
Priatelia, vyslovujem uprimne dakujem za to, ze som mal tu cest opat sa zucastnit stretnutia Lovuzdaristov, dakujem za skvelu atmosferu vytvorenu prave Vami vsetkymi, organizatorom dakujem za ich neoblomnu aktivitu pri organizacii a prajem nam vsetkym, aby sme sa o rok stretli v lone krasnej prirody a v kruhu ludi dobrej vole opat a stravili tak pekne chvile... ◄ reagovať
Finďula asi máš osobnú skúsenosť ? ◄ reagovať
To Vám bude zítra ráno špatně.Hezký víkend ◄ reagovať
Učastníkom VIII. ročníka stretnutia Lovu zdar želám pevnú pečienku na pálenku ,pevnú obuv na Lysec a pevné počasie. Lovu zdar priateľia. ◄ reagovať
Teším sa na stretnutie priatelia! ◄ reagovať
Priatelia, naše stretnutie sa nezadržateľne blíži a preto pár informácií. Dúfam že nikto nemá a nebude mať problém s trasou k penziónu Brest.Cieľ je obec Belá-Dulice a z nej pokračovať do Jasenskej doliny (za obcou do ľava).Po ceste Jasenskou dolinou míňate po pravej strane lyžiarske stredisko, pokračujete stále rovno a asi po kilometri tiež na pravej strane stojí penzión Brest ( na parkovisko sa k nemu ide cez mostík). V prípade akýchkoľvek problémov a otázok kontaktujte ma na 0905444397.Prosím aby ste boli na mieste do 18.30, lebo večera sa podáva o 19.00.Teším sa na stretnutie :-) ◄ reagovať
Ahoj, potrebujem to vedieť do konca mája. Všetkých záujemcov, ktorí sú registrovaní pod akciou a vedia že na stretnutie prídu, prosím o zaslanie financií aby som vedel informovať chatára o skutočnom stave obsadenia. ◄ reagovať
Zdravím, chcel by som sa opýtať, že do kedy sa dá prihlásiť na stretko? Chcel by som sa zúčastniť ale ešte neviem či sa mi bude dať uvoľniť z práce.Ďakujem ◄ reagovať
VIII. ročník stretnutia priateľov LovuZdar.sk - Brest ŽinčicaFest 2015 - Priatelia, Vaše prípadné otázky k pripravovanému letnému stretnutiu. Akcia je zverejnená v sekcii "poľovnícke podujatia", kde sa dočítate viac. ◄ reagovať
Dušan preverené - zariadené :-) ◄ reagovať
Andy, príp. jeho pravá ruka, preverili ste Mariana, či ma dnes večer bude čakať? Heslo na tento víkend: fest žinčica best, alebo naopak :) ◄ reagovať
Andrejka aj pre Teba aj pre iné dámy a pánov (: ◄ reagovať
Diky Matka,to je asi pre mna.:-):-):-) ◄ reagovať
Taky vám držím palce, hlavně aby vyšlo počasí. Dobrá parta je zaručena a program jistě také. ◄ reagovať
Ucastnikom VII. rocnika stretnutia Lovu zdar 2014 zelam zdarny priebeh akcie, pohodu a vydarene pocasie. ◄ reagovať
verím, že zjazdná je aj cesta od Turčianskeho Jasena ◄ reagovať
Priatelia, čas našeho stretnutia sa blíži.Všetkých zaregistrovaných účastníkov čakám 20.06.2014 od 14.00 v penzióne Brest v Jasenskej doline.Večera sa bude podávať medzi 18.00-19.00 preto vás prosím aby ste do šiestej boli všetci na mieste.Prípadné otázky napíšte tu v diskusii alebo priamo mne na mobil 0905444397.Teším sa vás :-) ◄ reagovať
.. obmedzený nie, môže byť však zvýhodnený :) a ak by sa to týkalo nejakého detského, či diétneho menu, nejlepšie bude opýtať sa priamo v Breste ◄ reagovať
Vek nie je obmedzený žiadnymi predpismi smerom hore a ani dole :-) ◄ reagovať
Aký je možný najnižší vek účastníka ? :-) ◄ reagovať
navrhujem výrad v sobotu o 12:00 .. na Lysci :) ◄ reagovať
presne tak o 2hej aj z horčičákom slivovice v ruke ◄ reagovať
vyradove kusy sa objavuju az okolo 2hej nad ranom:) ◄ reagovať
Andy ak by bola možnosť chcel by som byť v komisii na určovanie chovných,lovných a iných kusov ďakujem....-))))))) ◄ reagovať
Vítané sú všetky vekové triedy, kusy dokonca lovné a aj výradové :-) ◄ reagovať
Kus ako kus,ci len chovne???Nemozem si odpustit tento zartik,sorry:-)) ◄ reagovať
Stretnutia sú aj o spoznávaní a nových tvárach :-) čiže každý nový "kus" je vítaný :-) ◄ reagovať
Ahojte priatelia ! Aj keď figurujem na Lovu zdar už nejaký ten rôčik, nedostalo sa mi tej cti spoznať Vás osobne. Rád by som to zmenil. Po minulé roky mi to nevyšlo, aj tento rok sa mi to kryje s inými akciami a povinnosťami, ale možno to prekonám... ;) Teda ak privítate medzi sebou aj novú tvár :) ◄ reagovať
Už sa teším na ďalší ročník a pravdaže na Vás priatelia... ◄ reagovať
Zdravim Vas.Na stretku som bol pred dvomi rokmi a max.spokojnost.Zial minuly rok mi to nevyslo.Posnazim sa,nech Vas tento rok opät uvidim.LaL Zdar! ◄ reagovať
Ok Ondrík, skús si to tak zariadiť aby sa Ti dalo :-) ◄ reagovať
Rád by som prišiel tento rok a spoznal ,,lovuzdaristov,, aj osobne :)Uvidím ako to časovo sadne s inými aktivitami ale rád by som sa zúčastnil. ◄ reagovať
Taká, aby si riť nespálil. A teraz napíš čo chceš vedieť tak, aby som aj ja, jednoduchý človek tomu porozumel :-) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.