Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Bol by som dár ak by ste mohli pznámiť nejaký dátum, ja si potrebujem naplánovať čas. ◄ reagovať
LeslySa plavky neber stejně jsme se chtěli koupat bez nich ◄ reagovať
super napad bolo byto fajn. ◄ reagovať
Dobrý nápad,pokud to vyjde vyrazím i z Čech ◄ reagovať
LeslySA- plavky si neber , v maji tam uz sneh nebude ◄ reagovať
reiki - chvalabohu, že nie plavky...hahaaa ◄ reagovať
LeslySA no predsa dobra nalada flasa domacej ! ◄ reagovať
rada by som sa pripojila k účastníkom stretka...je tu niekde predpísaná nejaká povinná výbava každého účastníky? :o) ◄ reagovať
Samozrejme, že záujem je, ale záleží na mieste a období v ktorom sa bude konať konkrétna poľovačka. Ak na diviaky, tak aj do pohonu s hafanom. LaL zdar! ◄ reagovať
urcite by bol zaujem : )) teraz by bola super pokial je sneh ◄ reagovať
Chcem sa spýtať, či sa o takejto spoločnej poľovačke uvažuje ešte alebo je to už minulosťou. ◄ reagovať
Prídem.Daj miesto a dátum. ◄ reagovať
ajajaaj.. opat raz akcia kde mi nevychadza termin.. :( v tej dobe ocakavam potomka takze uz ziadne tulanie.. ale uzite si to.. ◄ reagovať
zatial nezavezne nahlasujem okrem mna dalsie dve osoby ale bolo by dobre keby sa uz vo februari sem dali nejake terminy ◄ reagovať
takze poznate polovnicke športy,, preháňať vysokú v 50 cm snehoch, posledný pohon po poľovačke, slovenská hádzaná, zápasenie s opicou, orientačný beh domov :D ◄ reagovať
a vino a pivo take mozem doniest? ◄ reagovať
ale mne je to jedno-či si ju kúpiš alebo urobíš ◄ reagovať
lesnica1 tak to aby som si zobral domacu klobasu ako vidim ◄ reagovať
kto si čo navarí, to bude jesť :-))))
solimkenaj.......... to sa dúfam nestane. Ale ved vieš-zásady poznáš. :-) FLATretriver.....Marián ti nechá zemiaky. ◄ reagovať
pre mna počitajte viacej porci aspon tri,, kto ho bude varit? ◄ reagovať
Ok tak len 1198 litrov Marian ◄ reagovať
evicka ak nahodou nik nepride iba ja ? potom by si nemusela ani chatu objednavat ja by som prespal aj u vas doma ak tvoja mama dovoli :::: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ◄ reagovať
ja mám maj niaky nabyty ale keby som stíhal pridem ◄ reagovať
Neviem koho každého ste počítali, že 6, ale počítajte samozrejme i so mnou a možno +1 alebo +2. V čase objednávania chaty počet upresním, no minimálne ja prídem. ;-) ◄ reagovať
ja by som sa dostavil ked budem vediet termín ,,
ps.... ja zjem zase za troch gulášu ◄ reagovať
môžete rátať o jednu porciu menej, ja guláš nejem - iba mäso vyberiem ◄ reagovať
miro65 a myslíš ,že to bude dosť ??? Nás je v PZ 24 a voríme 50 l gulašu . Takže ja to odhadujem na 12 000 l :)) zhruba tri domiešavače :)) ◄ reagovať
edu..to by som sa musel teda poobzerat po tom 3 500 l kotliku..ako som pisal.. ◄ reagovať
terba počítať že dojde každý druhý takže okolo 6000 ľudí :) ◄ reagovať
ak som dobre pocital zatial pride 6 ,tak pocitajte aj so mnou nech troru zdvyhnem ucast.ludia snaste sa bude sranda ◄ reagovať
s počtom 100 ľudí nepočítam. Ide len o to, že je tam taká kapacita a preto by sa prevádzkovateľovi neoplatilo zariadenie otvárať pre 10 ľudí. Inak sú chaty s kapacitou možno 10-15 ľudí, čo si ale myslím, že bude málo. A možností pre viacero ľudí-asi 30 je už málo. ◄ reagovať
Já už jsem tu jednou psal, že rád přijedu, ale vyhovuje mi taky termín až po 9.5. rád si zaplatím i rezervaci. jen taková připomínka : jestli počítáte z účastí 100 lidí, tak to bude megaakce a nebude tolik zábavy, jako když nás bude 20, osobně si myslím, že se stejně více lidí nesejde, jako to bylo i u nás na setkání loveckého fora, já jsem tam osobně nebyl, ale k vám určitě přijedu, mám na slovensku kořeny. ◄ reagovať
ja by som siel len potrebujem vediet presny termin ... potom by som sa vedel vyjadrit presne ◄ reagovať
nie, nie je...ak ťa rodičia pustia, kľudne príď. ◄ reagovať
ono zorganizovat taku akcosku stoji dost energie, ze? snad ta tu ludia nesklamu a ked ucast prislubia , tak aj pridu.tak ked to teda organizujes, tak maj na pamati ten termin, co som nizsie spominal :-) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.