Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
už padol, ako aj kuchár, čo bol sľúbený ◄ reagovať
Evka to zasponzoruje už ma aj zabezpečený kamión zo Zvolenského Metra s proviantom.:))) ◄ reagovať
tak je dobre lesnička,, počkám :D ◄ reagovať
a ešte jedna otázka ak treba poslať nejakú zálohu trebalo by dať vedieť kam ◄ reagovať
Evka ja zatial odriekam učasť lebo vtedy robim...ale možno sa to este dovtedy zmeni... ◄ reagovať
ok to mi pasuje , dáte potom nejako presne vedieť kedy , čo ako , prečo ? :))) ◄ reagovať
ok...mozno vas prideme skontrolovat... ◄ reagovať
30.4.-2.5.2010 okres ZV-zatiaľ taký predpoklad ◄ reagovať
a aký je presný termín až sa môžem opýtať aby som si zabezpečil volno ◄ reagovať
ahojte aj ja by som rád prišiel ako sa treba prihlásiť ◄ reagovať
lesnica1 ok,,, teraz som sa urazil ◄ reagovať
zadarmo ti dám za ucho :-)) ◄ reagovať
ale ja som blondin, he he ,,,, pandurky su dobre,, ale aj mne prestavaju chutit ked ich musim zbierat,, ako sa vravi najlepšie chuti to čo je zadarmo ◄ reagovať
ja nie som blondína-chvááála pánu Bohu!!!!! ◄ reagovať
ani ryzu nezerem od kedy byvali v dubnici vietnamci ◄ reagovať
klenovec ten vtip nema chybu to musim preposlat blondzkam ze evicka ◄ reagovať
a čo by si vravel, keby si musel zbierať ryžu? ◄ reagovať
ja zemiaky nezerem odkedy som ich musel ako ucen zbierat nasilu ◄ reagovať
hej a o týždeň si prídeš zemiačky pýtať späť ◄ reagovať
Dobre...., dakujem uz jedno take mam doma. ◄ reagovať
tôs tvoja žena solimenkaji musi byt velmi dobrá žena ked sa jej chceš tak lacnejšie zbavit, ale ak chces vymenim ju za vrece pandurkov,, ◄ reagovať
zober si ju a este ti pribalim svokru dlzoby a flasu kyseliny aby si ich mohol krmit ◄ reagovať
Tak otom to som vravel, len mi to bolo blbe ti povedat ze aj tvoja zena mi je cudzia. ◄ reagovať
tak potom zober aj svoju zenu : )) na chate sa to minie : ))) ◄ reagovať
Nic v zlom, ale premna su vsetky zeny mojich kamaratov vzdy cudzie. ◄ reagovať
to si sa mohol opytat aj mna : )) a bez bab ))) len cudzie : ))) ◄ reagovať
30.4.-2.5. okres ZV-zatiaľ je taký predpoklad ◄ reagovať
Mozem sa opytat kedy sa to kona a kde? ◄ reagovať
jaaaaj, tak to aby sme založili aj detský kútik. Sakra, ale kde zoženiem nafukovací hrad a tie malé farebné loptičky s ohrádkou? ◄ reagovať
peter zoberiem svoje susedy , sice nemaju občiansky ale po dvoch litroch coca coli zero budu dobre,, a môžu aj riad poumývať ◄ reagovať
haha, pepies-tak to si prehral :-))))) alebo....kto vie, čo by z toho nakoniec bolo. TY-ale ak mi nedonesieš tú čapicu, tak s tebou nevarím!
a inak-však ak vám budú chýbať ženy, doneste si vlastné. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.