Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Miro65 myslel som majka82 ale mas pravdu to š na konci som prehliadol ospravedlnujem sa:))) ◄ reagovať
ale...nechaj tak-on šušle-takže píše foneticky :-)))) ◄ reagovať
pepies...ak to bolo mierené na mna tak sa nauč rozpoznávať š a ž... ◄ reagovať
ja som uz poslal link EVICKE ako by to malo vyzerat ale jej komentar nebudem prekladat : ))) pokial bude chciet tak ona ho sem da ten link : )) ja to radsej skusat nebudem : )) PEPIES dufam ze ked predas blasera tak prve si kupis pocitac !!! ten link si mohol vidiet uz aj ty : )) ale asi nemas zaujem : ))) ◄ reagovať
Vidíš Evka nemal som zlý nápad už máš na ten "PROGRAM" zvolenie aj od samotnáho Pápeža :)))) ◄ reagovať
hmm striptíz , kde , kedy ,ako? :) ◄ reagovať
tyy jeden,,,,, vsak pockaj zajac ◄ reagovať
Vilko som z teba zhnusený takáto mladež nám dnes dorasta,ktorá nema uctu k starším a hlavne ženám:( ◄ reagovať
sprostáci. Pepies-toto ti nedarujem! ◄ reagovať
no myslím si že by bolo velice ako peknee keby bol nejaký ten striptíz na stretku ,, mohla by sa na to podujať aj tuto evičkaaa nie?? ◄ reagovať
Páni a dámi mali by sme poradit Evke čím by oživila stretko aby sme na neho dlho nezabudli.Napište prosím svoje podnety a návrhy.Ďakujem:))) ◄ reagovať
vlastne my ho ešte aj máme-sakra, strácam prehľad :-)))
edko....kým to nebude naopak, je to OK ◄ reagovať
Evička ja som mal psa a ten nezožral iné mäso iba požuvané .Ale neprekážalo mi to vôbec bol to super pes. ◄ reagovať
Ahooooj....zapasoval by k nám... ◄ reagovať
:-)) a my sme mali psa-volal sa Barón ◄ reagovať
a raz sme sa stretli na polovačke s priezviskami..Král,Pápeš a Gróf.. ◄ reagovať
iba pre poriadok...ja som Pápeš...Papež sa píše v CZ a strýko vo Vatikáne tiež::))) mysím že to vyjde to stretko ◄ reagovať
to by sa vám páčilo s pápežom chlastať:) ◄ reagovať
no s papezom som este nepil tak dufam ze prides ◄ reagovať
reiki toho sa nemusíš báť :))))) ◄ reagovať
len dufam ze sa tam nebudeme musiet modlit ! ◄ reagovať
však ja pridem na pešaka na pri nahoršiom ◄ reagovať
ale Evička ked pôjdeš pre jedného pápeža do palárikova tak druhého môžeš zobrať s dolného ohaja :) ◄ reagovať
mna nemusis ja tam uz budem ◄ reagovať
jaaaaj, tak to si rýchlo spravím vodičák na autobus, prenajmem poschoďák a vezmem všetkých ◄ reagovať
Evka ked dojdeš aj pre mna ja určite prídem :))) ◄ reagovať
to sa mi páči...konečne nemusím šoferovať.::)))))) ◄ reagovať
mirko, ty ak neprídeš, tak osobne pôjdem po teba :-))) ◄ reagovať
no vyzera to že si to budem musiet zariadiť aby som mohol prísť... ◄ reagovať
Tak len pozeram, co s chlapmi robi jedna zena ... moja starka hovorievala: "Svini sa len o kukurici sniva." Inak sa mi paci tato partia a rad pridem na stretko, zoznamim sa. Lovu zdar. ◄ reagovať
EVICKA taketo ponuky sa nedavaju kazdy den : ))) ◄ reagovať
to by sa ti páčilo, ale presne som čakala túto reakciu a presne od teba. Nie, so mnou sio môžem robiť čo chcem len ja sama. ◄ reagovať
mne je to tak jedno-robte si čo chcete ◄ reagovať
donesiem si aj diviačika svojho ◄ reagovať
Evička môžem tento pokus o gulaš ja urobiť? ◄ reagovať
šéfkuchár dúfam že nemal byť pepies ?to by asi boli len obzerance s makom :))) srandujem ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.