Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Do nedele 28.3. je posledná možnosť záväzne nahlásiť svoju účasť na Stretku, pretože ak sa neprihlási ešte niekoľko ľudí, zbytočne budeme platiť to čo máme dohodnuté resp. za tak malý počet ludí ako je nahlásený nám ju ani nedajú, lebo sa im neoplatí ani variť.
Nahlásiť svoju účasť môžete na login lesnica1 do 28.3. Príďte si oddýchnuť, pokecať, zabaviť sa ... stráviť pekný víkend v spoločnosti návštevníkov LovuZdar.sk ◄ reagovať
Dá sa prísť so psom? Pardon, sukou GR. ◄ reagovať
vzhľadom k tomu, že mnohí chcú prísť len pozrieť a tak a mnohí ešte stále nepotvrdili účasť, neviem poevdať presné číslo. zatiaľ sa číslo pohybuje okolo 12-16+ tí, čo prídu len mrknúť. Takže tak ◄ reagovať
Ako to vizerá? Kolkí budeme? ◄ reagovať
rada by som ,,podakovala" všetkým ....., ktorí sa zapísali, že prídu na stretko a potom v sebe nemali ani toľko slušnosti, aby mi dali vedieť, že im do toho niečo prišlo, alebo že proste nemôžu!!! ◄ reagovať
haloo dalo by sa prist len kuknut ak to bude akutuálne???? ◄ reagovať
FINDULA neboj poslem ti krabicku viagry ostuda nebude : ))) ◄ reagovať
POSLEDNÍ VAROVÁNÍ.Je potřeba nejpozději tento týden odeslat peníze na stretko.Pokud tak neučiníte budu tam s babami sám a to zase bude ostuda ◄ reagovať
Do mačky aj by som išiel len neviem či v tom termíne budem môcť, uvidíme, šak sa možno ešte bude dať dohlásiť aj neskôr, alebo???...:o) ◄ reagovať
Zdravím vás všetkých, ak dovolíte potvrdzujem moju účasť a taktiež aj kolegovu /rezbartahun/ ◄ reagovať
No, správně by mělo být stretko tady u mě v Rychtářově - tady je totiž geometrický střed ČSR :-) No ale pro tentokrát vám to odpustím a holt pojedu do geom.středu SR :-(....... :-DDD ◄ reagovať
ROBERT...samozrejme, preto je stretku na strednom slovensku. Aby to východniari nemali daleko na západ a naopak :-) ◄ reagovať
ja pridem aj s kolegom uz som pisal lesnici ◄ reagovať
Robert1008 samozrejme, všetci sú vítaní. ◄ reagovať
Môžu sa prihlásiť aj chalani z východu? ◄ reagovať
no to by som tiež rada vedela :-)
opýtaj sama , ked koncom marca, ked prídu peniažky. ◄ reagovať
lesnica1 - ako to vizerá? Koľko nás bude? ◄ reagovať
Presne tak som to myslel ako píše lesnica1. Rudy, premýšľam ako by som sedel jedným zadkom na dvojích hodoch. Pravda len čiastočne, aj keby som nebol na stretku celý čas. Že by som na chvíľu len " hodil voko". ◄ reagovať
Aháá to samozrejme môžem ak dostanem dôveru :)) ◄ reagovať
Zabudni Edu. To, ze si dobry sa na SK neodpusta. Musel by si byt podstane servilnejsi. Mooooooozno potom. V prvej 15-ke na konci. :o))) ◄ reagovať
edko-to bolo asi myslené tak, že na stretku budeš hlavný zaznamenávač udalostí a potom sem fotky pridáš. ◄ reagovať
MAX2 dakujem za poklonu . Ja fotky donesiem neni problém . Aj keď neviem prečo zrovna ja keď nie som ani v prvej 20 siadke najlepších fotografov . Tak by mali doniesť práve najlepší fotograberi ktorých fotky sa páčia väčšine . ◄ reagovať
Škoda Maxíku.Povinnost volá.Jsi jak fantom.Už ani nevěřím,že existuješ ◄ reagovať
Fatastické. Ale len po dátum. 1.5. som v Bratislave a Chrudimi. Už som sľúbil. Ľutujem, že sa zase nestretnem s Tomim, Rudym - ptáčkem finduláčkem. Škoda. Čo už. Dúfam, že Edu hodí nejaké fotky do placu... . Prajem všetkým pekné stretko. ◄ reagovať
Vek je obmedzený iba hornou hranicou deti nad 100 rokov majú vstup len za prítomnosti rodičov . ◄ reagovať
Ak neni obmedzeny vek tak my mozes Evicka objednat 2 miesta.. Dakujem ◄ reagovať
OK, tak se mnou teda počítejte taky. Zatím je to sice jen nezávazně, ale jak se znám, tak udělám všechno pro to, abych se mohl dostavit. ◄ reagovať
lesnica1,rezervuj mi tam prebezne 2 miestecka,jedno je iste,druhe vcas upresnim,napr.pri platbe.Neskutocne dobra cena. Tesim sa. ◄ reagovať
taktiez sa rad pridam k dobrej partii:D ◄ reagovať
Ľutujem, ale v uvedenom termíne sa akcie vcelom rozsahu nezúčastnim, budem sa však snažiť prísť vás aspoň na chvíľu pozdraviť. ◄ reagovať
pasuje môže byť ,, len číslo účtu kde poslať zálohu ◄ reagovať
no co uz s vami , ja teda ten vikend obetujem:-) ◄ reagovať
Tak já se vyjadřuji a jedu! ◄ reagovať
NOVé INFORMÁCIE:
STRETKO SA BUDE KONAŤ V OKRESE BANSKÁ ŠTIAVNICA,LOKALITA PRI POČÚVADLE, POD SITNOM
V TERMÍNE 30.4.-2.5.2010. PRÍCHOD VŠETKÝCH ZÚČASTNENÝCH OČAKÁVAM OKOLO OBEDA V PIATOK. ODCHOD BUDE DOOBEDA V NEDEĽU.
CENOVO 32-35 EURO. V CENE JE ZAHRNUTÝ NOCĽAH NA OSOBU NA DVE NOCI A 2x RAŇAJKY, 2x OBED A 2x VEČERA.
DRUHÚ VEČERU SI UROBÍME SAMI VONKU.
PROSÍM VYJADRITE SA, ČI S UVEDENÝM SÚHLASÍTE, ABY SOM OBJEDNÁVKU ZRUŠILA V ČAS-POKIAĽ NEBUDE ZÁUJEM....
bude potrebné poslať mi zálohu vopred a to do 15.3.2010 ◄ reagovať
a ja som si zase nevšimol kolegu s rovnakym priezviskom... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.