Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Tak já tedy potvrzuji,že přijedu ◄ reagovať
Evka neboj Tonas a Ja sme abstinenti a na základnej škole som chodil do fotografického krúžku tak to nafotim ale neručím za kvalitu :-)))) ◄ reagovať
evicka evicka : )) trafena hus zagagala : )) ◄ reagovať
admin....na to by som sa nespoliehala :-)))) Neviem, kto všetko bude schopný stáť na nohách, nie to ešte chodiť :-) ◄ reagovať
Edu, jasné, že ber foťák ... ja sa na to spolieham ;-) a dúfam, že si všetci (samozrejme kto bude chcieť) spravíme v sobotu pekný foto výlet. ◄ reagovať
No ja beriem foták lebo toho chlastu je už naozaj privela :-) ◄ reagovať
katika, nemusíš závidieť, môžeš prísť ;-) ◄ reagovať
uuups, sekla som sa o tyzden :-))) ◄ reagovať
vsetkym zelam pekne pocasie a prijemnu zabavu :-) a ticho vam budem zavidiet :-) ◄ reagovať
Tímto závazně slibuji, že přijedu v sobotu a zůstanu do neděle. Beru s sebou moravskou slivovici, české pivo, nářadí na gravírování a dobrou náladu. Tak doufám, že mi ji nikdo nezkazí - tu náladu :-) ◄ reagovať
pre FINDULU treba to riedit pivom mozeme robit magicke oko po prepocitani bude toho asi jeden hektoliter ◄ reagovať
bolo by mozne ze by som vas prisiel len na chvilu pozriet? ◄ reagovať
Pre Solimkenaja.Už mám tri litre ◄ reagovať
pre FINDULU nie ze donesies to zelene lepidlo na pitie !!! ◄ reagovať
Pre Cilana.Očekávám Tě v piatok čo najskor.Je treba toho vela vypít ◄ reagovať
vážení a milí, na chate Vás očakávam v piatok v priebehu dňa. Poprosím ale všetkých, aby sa dostavili najneskôr do 18:00, kedy sa bude podávať večera. ◄ reagovať
Všetci ktorí sa zúčastníte tejto akcie kliknite v úvode stránky pri tejto akcii, že prídete ... aby sme zhruba vedeli kto príde a na koho sa môžeme tešiť. ◄ reagovať
i s cestováním tomuto stretku s radostí a už i s nedočkavostí věnuju celé 3 dny ◄ reagovať
První se mi ozval motajisko. Rytina bude tedy pro něj. ◄ reagovať
Na 99% přijedu, jen ještě nevím, který den a na jak dlouho. A protože jsem byl požádám, abych i já přispěl k programu, vezmu s sebou svoje náčiní... a tomu, kdo se přihlásí první a přiveze s sebou daňčí lopatu, něco zdarma "vystružlikám" jako ukázku :-) ◄ reagovať
peto mas pravdu ale evicka urcite ma nieco pripravene ale nechce to prezradit : )) ◄ reagovať
Priatelia polovnici a priatelia prírody...Jedine čo my tu chýba,je že treba vymysliť nejaký program,lepšie povedane dve varianty aj pre prípad nepriazniveho počasia..Nakolko sú medzi nami ľudia ktorý si aspon pre mna zaujímavý či už svojou záľubou alebo povolaním.Uvítal by som kedy Findula mohol porozprávať niečo o jeleňoch a jelenej rujy,Edu ako top fotograf by nam tiež mohol prezradit o fotografovaní zvery.Jaro 1976 niečo o rezbárčine a práci z drevom...Je to len môj návrh aby sme ulahčili Evičke prácu a zmysluplne prežili dva pekne dni na stretku...Ďakujem za Vaše námety...Peter Šutta alias Pepies ◄ reagovať
v tesnej blízkosti chodníka na Sitno ◄ reagovať
pre všetkých záujemcov o stretko pridávam odkaz na stránku, kde sa bude stretko konať. Nájdete tam satelitnú snímku s označením chaty- aby ste ju našli. Do navigácie treba zadať buď Počúvadlo, alebo Počúvadlianske jazero. Treba sa orientovať smerom na BS, Štiavnicke Bane.
odkaz ◄ reagovať
Patrol však ano.Nedá sa tak sa nedá ◄ reagovať
findula, to je zajímaví, já jsem tady registrovanej 2 roky, ale už 3 roky jezdim na stretko, jsi trochu vedle, minulej rok jsem se hned vyjádřil, že z důvodu špatného termínu nejedu, letos jsem se vyjádřil, že v prvnim termínu jedu a ten byl změněn, takže nemůžu, ale to je jedno. A k prvnímu termínu se vyslovilo více lidí, ale najednou lesnica napsala, že je vlastně jakási výstava, tak se termín mění a tím to pro mne haslo. ◄ reagovať
patrol co Tě znám tak už tři roky jezdíš na stretko a ještě jsi nedojel ◄ reagovať
lesnica1 napsal jsem pouze pravdu, nerýpu, kdyby byl ten původní termín, tak jsem přijel i já jak jsem se hned nazačátku vyjádřil. ◄ reagovať
vidis vidis : ))))))))))) nabuduce 10 terminov treba spekulovat a vysledok je cisto slovensky : ))) ◄ reagovať
patrol-nerýp. termín sa upravil kvôli tomu, že nevyhovoval tým, ktorí síce i tak nakoniec neprídu-ale vidíš....takže na tom nakoniec vôbec nezáleží. ◄ reagovať
Ja prídem to je moje posledné slovo ◄ reagovať
PATROL asi mas pravdu termin sa upravoval na HOVNO mal ostat ten 1 a hotovo !!! toto je vysledok toho ze sa stale ustupuje nuz co aj nabuduce ! ◄ reagovať
Hlavně, že jste vymýšleli všemožné termíny, aby mohlo přijet nejvíce lidí a nakonec většina lidí co slíbila ani nepřijede. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.