Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Jager68 sedím pri Tebe:-)))) ◄ reagovať
Snad by som mohol dokotuľať sam seba..ako premieru...+demižonik vina a par litrikov jablkovice... ◄ reagovať
ja už teraz čakám kedy prídete, velmi sa teším so mnou počítajte ◄ reagovať
To je super nápad! S Antolom počítám, takže aspoň nebudu muset spát v autě:-) Napiš si mě. ◄ reagovať
fajn, tak gulášmajstra už máme... ◄ reagovať
Huráááááááááá zakial sa mi nič nestane ako Andrejovi tak určite rád pridem...:-)) ◄ reagovať
Super Evka vedel som že to urobíš i napriek tomu že Ťa to bude stáť opať veľa nervov. Pokiaľ si dovtedy neprestrelím koleno, tak ja IDEM. ◄ reagovať
Ked pride aj ..ujo B., pridem uz 1. sept.:-D ◄ reagovať
Priatelia, keďže boli ohlasy ohľadom ďalšieho stretnutia a viacerí ste na mňa apelovali, budem mať s Vami ešte tú trpezlivosť zorganizovať ďalšie stretnutie.Návrh je, aby bolo stretko v dátume, keď sa budú konať Dni sv. Huberta v Antole, tj 4. a 5. sept. Už som zisťovala, chata je voľná. Takže stretko by bolo od 3.-5.sept. a konalo by sa na chate, kde sme boli predtým (na Počúvadle), takže Antol by bol príjemným spestrením stretka a vhodnou príležitosťou stretnúť sa. Ak teda záujem je, napíšte sa sem, alebo mne do pošty. Poprosila by som, aby sa ozvali len tí, ktorí majú vážny záujem a nie ako minule-50 ľudí a potom zrazu nikoho nikde!!! ◄ reagovať
Zdenku tak to ti upřimne zavidim,ale taky upřimne přeju ◄ reagovať
Lubenko - všechno bylo přesně naopak. Mně se dostalo všeho v míře vrchovaté... :-D Snad mi ostatní prominou, že jsem se na chvíli vzdálil od stolu. ◄ reagovať
Orol škoda že sa to nedá naopak ,že by som rolu pohnojil a žena by sa ukludnila :-) Ešte ,že žiadnu nemám ,ale vraj pán boh práve preto vymyslel kvasinkovú infekciu aby si aj ženy mohli vyskúšať aké to je žiť s podráždenou p. ◄ reagovať
Realizovať samozrejme neodporúčam! ◄ reagovať
Slovenské príslovie: Ak zlú ženu vybiješ, to je ako by si dobre roľu pohnojil. ◄ reagovať
Veru Miloš žiarlivá ženská to je ako 3 svetová :-) A keď ešte žiarli uplne bez dôvodu to by nasralo aj mna :-) ◄ reagovať
kua to poznam došiel gulaš a nebolo čo pit a najhoršie ani do čoho pichnut sakra robota:):):):):):) ◄ reagovať
piatok bol super a sobota do 12.54 a potom ...... skoda reci co tam boli vedia o com pisem ◄ reagovať
LUBENKO bol ale....... ? : (( ◄ reagovať
Miloš čo lutuješ ved si tam bol :):):):) ◄ reagovať
áno veru tak....aj ja potvrdzujem.... ◄ reagovať
Môžem aj ja potvrdit že bolo fajn a všetci čo špekulovali a nedošli majú čo ľutovať :-))) ◄ reagovať
Tak už som doma . Bolo super . ◄ reagovať
tak všetkých pozdrav, užite si to ◄ reagovať
Prečo by nemohol? Čím viac nás bude, tým lepšie. Teším sa na stretnutie so všetkými i keď by ste mi mali všetci nadávať, že sú so stránkou problémy ;-) Viem o nich a chcem to vyriešiť. Veď budeme mať 3 dni, bude čas kecať o všetkom. ◄ reagovať
Doobjednávam ešte Martinera ktorý nie je prihlásený ale príde so mnou . Dúfam , že môže ? :-) ◄ reagovať
Předpokládám, že podobně jako Edu se nezapsali všichni. Kolik je tedy celkově přihlášených? ◄ reagovať
Edu - kam sme ťa nezapísali? Ak myslíš v úvode akcie, resp. vľavo v menu akcie, tak tam sa musíš zapísať ty sám. Pri každej akcii je možnosť kliknúť pre teba že prídeš na akciu. ◄ reagovať
A mna ste tam nezapísali ? Nevadí :-) Ja dojdem aj tak :-) aj s Milošom ◄ reagovať
závidím vám keby že som na SK idem hneď , ale bohužial som mimo republiky, takže super zábavu a krásne zážitky zo stretka. ◄ reagovať
a mam si zobrat aj plavky ? : )))))))))) ◄ reagovať
Všetkým účastníkom stretnutia prajem pekné počasie, dobrú zábavu, solidaritu a priateľstvo. Poľovníctvu a zeleným priateľom zdar. ◄ reagovať
tonas...čo upresniť? Treba ísť smer BŠ, Štiav. bane a potom smer Počúvadlo (jazero, nie obec!!!) Jazero bude po pravej strane. Ešte raz pridávam odkaz, kde nájdete chatu.
odkaz />
Prichádzať môžete v piatok počas dňa už pred obedom. Kvôli tým, čo v piatok ešte idú do práce, sa robí až večera na 18:00. takže to by som poprosila všetkých,a by tam už boli. V piatok budeme ešte grilovať. V sobotu budeme robiť guláš. Ak by bol záujem, je možnosť navštíviť v okolí múzeá, Antol, botanickú záhradu v BŠ, termálne kúpaliská....K programu dalej prispejú účastníci. Ak má ešte niekto otázky, adresujte ich sem, alebo do pošty ◄ reagovať
ano už je to třeba upřesnit,já přijedu též,ale ne s prázdnou,už ten lék z Moravského Slovácka mám týden v batohu ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.