Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Rišo kde na Nám. Hraničiarov robíte dobre kolena??dosiel by som okoštovať :o) ◄ reagovať
Veď to, aby sa to tam dalo urobiť, ani s prasiatkom by nebol problém, ale mi v poslednej dobe robíme kolená a je to lepšie ako celé prasa. Andy musí zistiť, či tam je nejaký väčší gril, ale najlepšia by bola pec. ◄ reagovať
a kto nazbiera huby ? ◄ reagovať
rišo s kolenami by nebol problem ja ich zabezpečím aj namarinujem uz len nejaký rošt na ktorom by sme to grilovali..a pre vegetarianov urobime hubový guláš :o) ◄ reagovať
take prasiatko s pivkom ,, to by nebol zlí nápad ◄ reagovať
tie pstruhy boli samozrejme sranda. Aj ja som za niečo pečené. Ak by nebol diviak, neboli by zlé ani pečené kolená alebo pečené prasiatko. Samozrejme ak by sa to tam dalo urobiť. ◄ reagovať
a čo tak upiect divočáka ,, ostrostrelec petko nijakého strelí ◄ reagovať
Čo keby boli pečené pstruhy? :-))))))) ◄ reagovať
No mohli by sa pridať do debaty aj ostatní potencionálny účastníci stretka LZ nieje problém aj bryndzové halušky ukuchtím,a fatran ako vegetarián dostane bez slaniny :o) a jeho hafanovi sa ujde kožka zo slaniny :o))) ◄ reagovať
no ešte doneste sójové mäso brokolicu špargľu a baklažány a hostina môže začať ◄ reagovať
veď ale Peťo robí guláš bez zemieakov...:-)))a osobne som už gulášu prejedená, všade, kde sa človek pohne sa varí len guláš, furt len guláš. Ani Pinďa to už nežere. ◄ reagovať
Spravme rovno nejaký perkelt, to je fasa vec :-) ◄ reagovať
Edo mal by som alternatívu keby bol pečený diviak mohol spraviť držkový guláš toho divinového som už prejedený...Môžme sa uberať aj týmto smerom. ◄ reagovať
Jager68 pepies by mal variť guláš hlavne pre to lebo to vie naozaj výborne !!! Nakydať tam leča a vreco zemiakov .To si urobme račej pečené mäso. Aj to by mohla byť alternatíva. ◄ reagovať
Prečo by si pepies zas mal variť guľaš???..Ved snad vies aj inu ,,polievku" navariť.... ◄ reagovať
Lubenko o guláš sa neboj ked ostane zabalíme ti a budeš mať pre majstrov dva v jednom aj guláš a aj víno... :o) ◄ reagovať
no ked to tu tak čitam tak alkohol spolu s gulašom pojde do kriakou a neviem či to neprilaka diviakou s celeho okolia a Andrej bude mat zakrmene:):):):):),ale určite to bude super a Peto s tym alkoholom v gulašu si to rozmysli ja tam mam radšej mjaso:):):) ◄ reagovať
Dodo neboj tak ako na Počúvadle všetok alkohol pojde do guláša a budem im chutiť tak ako minule aj bez leča a krumplí :o) ◄ reagovať
Dodo veď vidíš, že mi s Peťom sme už začali s varením :-))) ◄ reagovať
Chlapci to čo ste už tu stihli popísať? Prestaňte s tým alkoholom, radšej viac k veci :) veď si každý kto to číta bude myslieť, že sa tam každý chystá iba opiť :) Chceme sa predsa stretnúť, spoznať, porozprávať, možno i pri poháriku vínka ;-) ale nepropagujte to tu ako najväčšiu alkoholickú akciu roka :-D ◄ reagovať
blasera a Ztku necháme doma a ja donesiem tu IŹku:-))) ◄ reagovať
O.K tak beriem aj plastového Blasera :o) ◄ reagovať
Ale Ty máš tuším hygienickejšiu , nie. Veď už aj hygiena v reštauráciách tlačí všetko do umelej hmoty :-))))) ◄ reagovať
to nie, ale mam takú vystavačnú pažbu z Iž-ky, len na ňu dorobím ručku. ◄ reagovať
zrejme prídem..veľmi rád všetkcý hspoznám..D:)))) ◄ reagovať
Rišo snáď nechceš aby som guláš miešal stou tvojou Z-tkou :o) ◄ reagovať
Peťko, ale treba veď už som aj tú varechu pre teba nachystal. ◄ reagovať
Fatran a ešte nezabudni na nejaké tabletky proti bolestiam hlavy :o)Mám taký dojem že ani guláš netreba že každý príde si len vypiť :o) ◄ reagovať
Braňo len si nepomýľ sódu bikarbónu s kyselinou citrónovou, to je potom vyprošťovák :-))) Ja to viem :-))) ◄ reagovať
Mám nejaké zamrazené pečienky z lončákov tak ich zoberiem.Príde aj brat tak ich osadí prípadným adeptom s pečienkou"na poklep zvonivou" :-)) ◄ reagovať
to aby som tých vyprošťovákov zobral celý kartón a sódy bikarbóny aspoň kilo ◄ reagovať
len aby si ju nedostal od niekoho kto bude na stretku, to by si bol na tom podobne ako chlapi v okoli podkriváňa, quido2 - janko hovorí že sa vedia premiestňovať v čase, "ráno vypije fľašu borovičky a je tam kde bol včera" ◄ reagovať
Andy daj rýchlo termín stretka, nech sa môžem vpredstihu objednať na výmenu pečienky :-) ◄ reagovať
Áno Hawk, ale aby sme zachovali poľovnícku linku tak dáme tomu pracovný názov "Po Coburgových stopách" :-) ◄ reagovať
Ako to tak čítam,dalšie stretnutie bude na Prednej Hore :-))))) ◄ reagovať
korkový štupel by bol lepší ◄ reagovať
goret a čo bude ako posledný hryz? ◄ reagovať
Andy, nielen pitný režim, ale i následný výrad :) Ešte, že tam máme Belianku. ◄ reagovať
Peťo :-)) Milan ja viem, že som "nakazená" poľovníctvom, ale len tak pozitívne zatiaľ, myslím si :-))) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.