Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
pepies, ktoré ti viac chvália? ◄ reagovať
Priatelia bavil som sa z Operákom ohľadom stravy čo si budeme robiť na sobotnajší večer čo by ste povedali okrem grilovačky na držkový perkelt z mojej dielne či radsej guláš??? ◄ reagovať
Operák, chcem sa opýtať, či je ešte možne poslať zálohu? Odpoveď Ťa poprosim poslať poštou. Dik. S pozdravom Lovu Zdar! ◄ reagovať
Teším sa z Tvojej účasti :-)Zatiaľ to vyzerá na 15-20 istých spolustolovníkov :-) ◄ reagovať
Zdeňku, jsem rád, že jedeš také ale dřív se potkáme v Lysé. ◄ reagovať
Nazdar :-) zaplatilo zatiaľ asi desať ľudí.Do polovice mája musím chatu už vyplatiť.Takže prípadní záujemcovia ,ktorí sú rozhodnutí prísť posielajte zálohu.Na špecialitku sa teším minimálne tak ako na Teba :-) ◄ reagovať
Operak, tak kolik lidí už zaplatilo zálohu? Je přihlášenejch u akcie zatím 18 osob. Se mnou počítej tak jak jsme se domluvili. Už se nemůžu dočkat, přivezu sebou nějakou zvěřinovou specialitku, aby byla čim kořalka zakusovat. ◄ reagovať
Prosím "neznámeho páchateľa" ktorý mi poslal na môj účet 20 eur aby sa prihlásil.V popise neuviedol meno,čiže neviem od koho to je.Suma mi prišla 27.04 od Slovenskej pošty. ◄ reagovať
admin ďakujem za vysvetlenie... ◄ reagovať
Deti kľudne so sebou, ale mamky radšej nechať doma. Zbytočne by ich rozmaznávali. ◄ reagovať
jumin - akcia 4.6. je určená 100% pre celé rodiny s deťmi. Áno je v akcii na Stretko napísané že sa pripravuje i program pre deti. Bol zámer, keď som ešte nevedel že bude akcia 4.6., že spravíme na sobotu program i pre deti, aby mohli prísť i celé rodiny v ten jeden deň, keďže všetky akcie sa robia pre priaznivcov LovuZdar.sk Keďže organizujeme i akciu 4.6. čo je primárne určená pre celé rodiny, uvidím ešte čo a ako poriešime v tomto stretku tak ako bolo pôvodne plánované na sobotu. Každopádne to však poriešim a dám vedieť čo najskôr. ◄ reagovať
ale ja to neorganizujem,preto moj hlas nieje podstatny ◄ reagovať
ja sa nedurdim ,ešte neviem či sa toho zúčastním sam.rád by som. my sa pýtame ,vy odpovedáte. ◄ reagovať
ved sa nedurdi kludne tam chod aj z detmi ,ja to neorganizujem a ked operak povie že je to aj pre rodinych prisluškikov tak to tak bude ◄ reagovať
tak tam nepíšte o akciách pre deti,ja som chcel iba ozrejmiť ako to je stačí vysvetliť a je to ,že je to iba pre priaznivcov LZ .lubenko dnešna doba a život nás všetkých učí niečo iné... ◄ reagovať
chlapci dakujem za vysvetlenie ,ten den s Lovu zdar s rodinami čo pripravuje admin na 4.6 si viem predstavit ale stretko na 3 dni a ešte ked som čital komentare a videl fotky s poslednych stretnuti tak tam si moc manželky a deti neviem predstavit,no ale čo už ked to tak ma byt tak nech to tak je,len nech sa to vydari ku spokojnosti všetkych a jumin ku tym detom ,len aby sa už nenaučili aj niečo ine :):):):):):):):) ◄ reagovať
ľubko sa asi bojí že by sa mu nahlásili všetci príbuzní a to by ich bol taký natrieskaný autobus že by ešte aj vodič stál ◄ reagovať
to nieje poľovnícke stretnutie,ale stretnutieLZ.Tam sú aj nepoľovníci.ja som sa iba informoval,lebo som čítal,že je tam program pre deti.Ale myslím si,že aj deti treba vychovávať k poľov...a láske k prírode lubenko! ◄ reagovať
Lubo nemôžem to zakázať.Je tam priestor i pre deti nevidím v tom problém.Pri našich "rozjímaniach" nás nebudú rušiť :-) ◄ reagovať
to snad nemyslite važne i s rodinami? to čo bude potom za polovnicke stretnutie?to tam možu i neplnolete deti? ◄ reagovať
keď sa rozhodnem,dám včas vedieť a pošlem zálohu. ◄ reagovať
JUMIN-jasné že môžeš zobrať aj rodinu,neviem však či ich tam bude viac.Do polovice mája však potrebujem vedieť závazne koľkí prídete.Týka sa to samozrejme aj ostatních návštevníkov .Podmienky prihlášky platia ako je uvedené v akciách. ◄ reagovať
mozem tam zobrat celu rodinu aj deti bude ich tam viac? Lebo rozmyšľam o tejto akcii a rad, by som tam isiel aj s rodinou. ◄ reagovať
pozrite si akcie,tam je o stretku všetko ◄ reagovať
24-26 júna-to je okej a peniaze do konca apríla či? ◄ reagovať
DEFKO- fixný termín je ten,ktorý je uvedený v sekcii "akcie".Pozri sa tam a ak Ti to vyhovuje zaregistruj sa. ◄ reagovať
defko5,ty sa radšej orientuj pri tvojich rokoch na klobasu ,udene a take veci ktorymi mi dospelí budeme to viacej percentne zajedat :):):):):):):) ◄ reagovať
operak- okej moze byt :D a aky je teda zaverečny termín? ◄ reagovať
Defko5-toľko percentný alkohol, aby po požití nedošlo k samovznieteniu :-)Ako je známe alkohol podávaný v akomkoľvek množstve ale v malých dávkach neškodí. ◄ reagovať
počuvadlo mi ušlo ale sem pridem kolko litrov kolko percenteho treba doniest ako vstupne okrem tych 30 € :DDD ? ◄ reagovať
Priatelia z Čiech,ktorí sa hodláte zúčastniť našeho stretnutia.Písal som si s Patrolom,ktorý mi povedal že pošta respektíve banka chce neúmerné poplatky pri transfere peňažnej zálohy na môj účet.Takže samozrejme za takýchto podmienok mi zálohu z Čiech neposielajte a vybavíme to až keď prídete.Prosím Vás o stopercentnú serióznosť,keď sa zapíšete pod akciu tak nech to aj platí.Ja Vás všetkých kto sa prihlási budem začiatkom mája kontaktovať poštou a budem potrebovať vaše definitívne slovo.Ja budem musieť počty nahlásiť chatárovi max do polovice mája. ◄ reagovať
Take se rad zučastnim, kdy to presne bude??, ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.