Heming hunting
dnes je sobota,  23. november 2024,  meniny má Klement,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:11,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: off operak
pridané: 13.1.2009 8:58

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

počet zobrazení: 33 398
počet hlasov: 3
okruh tém: stretnutia a akcie
 

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 22.3.2017 o 11:16

Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

komentáre

zoradiť
zobrazené 521-560 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off operak, 6.5.2011 o 16:08

Samozrejme že môžeš,len sa prosím snaž čím skôr mi potvrdiť na pevno Tvoju účasť i Tvojho kamaráta.Ďakujem ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off tomko, 6.5.2011 o 15:55

Plánujem sa zúčastniť aj ja môžem doviesť aj priateľa ktorý nie je na Lovuzdar? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 6.5.2011 o 15:00

Tak o ten strach mať nemusíš, demižonček je už odložený. Ja si tú smotanu donesiem na halušky a ešte trochu údeného oštiepku nastrúhať, potom dáme ten rizling. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 14:57

nekrúť, pôvodne si machroval s ryzlingom :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 6.5.2011 o 14:55

Mne to je jedno, len nech je tých halušiek veľa. Ja si donesiem aj kyslú smotanu. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 14:52

U nás bača vyráva len syr. Na bryndzu máme bryndziareň s hygienickým EÚ certifikátom. Otázkou ostáva, čím bude zamiešať bryndzu do haluškiek šéfkuchár :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 6.5.2011 o 14:48

Chlapci, keby ostatní vedeli čím bača mieša bryndzu, myslíte že by im chutila :-))) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 14:36

pri najhoršom dáme syrokrém :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 6.5.2011 o 14:28

V pohode,to by v tom bol čert aby som v Turci nezohnal dobrú bryndzu :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 6.5.2011 o 14:27

Ty prídeš tiež v stredu a pomôžeš :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 14:27

májová bude na Jána stará :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 6.5.2011 o 14:25

Andy Jožo v Kláštore máva určite májovú bryndzu, vždy ju tam kupujem, takže ak by nebola zabezpečím. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 6.5.2011 o 14:25

Chlapi so surovinami môžem pomôcť aj ja, treba povedať čo treba doniesť. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 14:19

Jasné, len neviem, či budem môcť na krájanie držiek použiť vlastný nožík :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 6.5.2011 o 14:13

Môj plán je prísť už v stredu pred akciou a všetko pripraviť.Jasné že Ti zavolám ako aj Braňovi,keď budete mať trošku čas tak by ste mi pomohli :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 13:46

Majú tam aj syr a baran-džús, ale ja viac verím produktom od Paľa Jesenského. Ak by si nestíhal, daj vedieť koľko bryndze. Chodím okolo každý pracovný deň. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 6.5.2011 o 13:38

To som nevedel Dušan,oki kúpim tam :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 13:32

Andy, keď pôjdeš najbližie k nám, v Košťanoch na križovatke pri autobusovej zastávke je stánok, v ktorom predávajú aj váženú bryndzu z turčiansko-teplickej bryndziarne. Tá, ktorú som kúpil včera bola čerstvá a fajná :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 6.5.2011 o 13:25

Zdeněk halušky nebude robiť.Tie spravíme spolu s Aňou,ostatné suroviny donesiem.Ide len o bryndzu a žinčicu. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 13:19

Andy, ja mu nebránim ich variť, stačí ak povie koľko brynzde a slaniny na ne potrebuje. O zemiaky, múku a ostatné ingrediencie, nech sa radšej postará on sám. Oki, pre 25 ľudí skúsim zabezpečiť 12 litrov žinčice, 6kg hrudu čestvého a 6 kúskov (cca 3kg) údeného. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 6.5.2011 o 13:07

Obávam sa že presné počty do poslednej chvíle nebudú úplne jasné.Hrajme sa však čo je reálne ,25 ľudí.Skús preveriť či by nebola aj májová bryndza ,tá Carpinova myšlienka s haluškami ma zaujala :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 12:59

Andy, ja ju priveziem pred úvodnou zahrievacou pitkou, viac znesieme:) Len mi oznám koľkí budeme, skúsim zabezpečiť cca pol litra na dušu. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off binka, 6.5.2011 o 12:00

Prý pro maximální využití všech užitečných látek v žinčici, prý je dobré jí pít na noc a zapít pomocí jí prášek na spaní. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 6.5.2011 o 11:50

Goret-žinčicu navrhujem dať pred prechádzkou ,stane sa tak výrazne akčnejšia :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Carpin, 6.5.2011 o 6:38

jój, začínám se těšit :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 6.5.2011 o 6:36

Na vyvetranie: Horná Svinná - Jedľovské - Struhárov - Rybô. Na vyváženie: žinčica, čerstvý a údený syr z Jasenského salaša. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 5.5.2011 o 22:29

Zdeňku, cez cestu na druhej strane od chaty v Kláštore pod Znievom je salaš a tam mám kamaráta baču Joža. Nieje problém tam skočiť a bude aj čerstvý syr, pravá bryndza, oštiepky a žinčica. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 5.5.2011 o 22:00

Zdeňek skúsim to zariadiť s chatárkou.Aj zákvas môže byť? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Carpin, 5.5.2011 o 21:40

Jak tady čtu, veškeré speciality slovenské kuchyně, kterou tu presentujete, jsou z masa. Nic proti tomu, ale já osobně bych zase jednou rád ochutnal pravé slovenské halušky... Je mi jasné, že mě někteří budou kamenovat, ale trvám na tom. Bez halušek = bez moravské slivovice! A co takhle bramboráky? Ty umíte taky? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 5.5.2011 o 21:34

Admin jasné že sa prejdeme :-) Spolu s Fatranským endemitom slengovo nazývaným Fatran vymyslíme nejakú "výživnú prechádzku".Tú čo navrhuje je však diplomaticky povedané likvidačná:-)Uvidíme aké bude počasie a chuť a podla toho si zvolíme náročnosť trasy.Jedna z možností je aj z chaty do riečiska potoka a spať (cca 150 metrov) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

správca admin, 5.5.2011 o 21:00

pandur1 palec hore ;-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 5.5.2011 o 20:33

Braňo ja to beriem, ale na oplátku pôjdeš k nám na drobnú keď bude napršané, som zvedavý kto bude viac nadávať. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off MatkaLC, 5.5.2011 o 20:16

Ty si straaašne drastický fatráň :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off fatran, 5.5.2011 o 20:11

tuho rozmýšľam po ktorom pirši by som vás previedol aby ste si dobre zapamätali tú chvíľu kedy ste sa rozhodli kochať sa krásami našej Fatry.Ideálne by to bolo hore havranovskou na vrch madáčova odtiaľ po hrebeni na Borišov vrch a potom po hrebeni cez kratiny a borišovec dolu do havranova čo ty na to Andy prežili by to?Ak by neprežili všetky tie špeciality by boli naše!!!!!!!!!!!!!!!§ ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

správca admin, 5.5.2011 o 19:22

operak tak ja dúfam, že budem mať tú možnosť prejsť sa po vašich krásnych horách! ;-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 5.5.2011 o 17:03

Patrol-pár zrýchlených presunov po jeleních vexloch v našom revíri a bude z Teba nádejný anorektik :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off patrol, 5.5.2011 o 17:00

Já taky přivezu chuťovku a jak to taky vypadá, tak z mím hubnutím bude asi konec :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 5.5.2011 o 14:45

se šipkovou nebo se zelím :-)) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pepies, 5.5.2011 o 14:19

Gotet myslim si že som odbornik vo svojom fachu tak obidve bude super.Len ja osobne guláš nemusím a mam rád držky a ešte na gril by sme mohli zabalit nejaku živánsku v alobale... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 5.5.2011 o 14:09

Myslím že bude fajn keď jedlo nebude postavené len na gulaši.Spolu s nejakým napácovaným masom,kuracím,bravčovým,nejaké špekáčky ,slanina a pepiesov držkový perkelt by mohli stačiť.Pokiaľ by nám všetko zhorelo stále máme istotu v polpeenzii :-) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

zobrazené 521-560 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov