Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Oki Defko keď mi príde záloha hneď ti to potvrdím :-) ◄ reagovať
oookej zaloha by aj bola cez banking posielam dnes, len ešte poriešit nejaky odvoz a je to aa plus niečo z domu :) ◄ reagovať
Mám v autě dvě volná místa. Kdyby měl někdo z Čech a Moravy zájem, může se s námi svézt (jede se mnou Patrol). ◄ reagovať
No chlapci už sa na to neviem dočkať...:) ◄ reagovať
Pandur, já můžu i pít i provozovat sex..... :-) ◄ reagovať
aha ked sa jedna o trt..cku tak uz aj peto je tu :) ◄ reagovať
Riso ja som rad ze so chudobny ... ◄ reagovať
PETO zas si natom najlepsie vsetci budu pit a ty budes vsetko trt..t :) ◄ reagovať
Peťko môj a máš to, mi sa budeme držať hesla "SEX JE PRE CHUDOBU, MI BOHATÍ PIJEME" ◄ reagovať
Peťo veď som Ti hovorila že ja :) ◄ reagovať
PETO konecne sa naucis PIT !!! ◄ reagovať
Jasné Petrík sú tam dve veverice a jeden plch.Tie tvrdé už nepijú ale na suché víno ich ešte ukecáš :-) ◄ reagovať
Andej mna by najviac zaujímalo či tam okrem mňa bude nejaký abstinent???:o) ◄ reagovať
Marek ďakujem teším sa na Vás.Blíži sa čas našeho stretnutia tak prípadné nejasnosti alebo iné otázky -nech sa páči :-) ◄ reagovať
Operák, poslal som už Ti zálohu za seba a aj kamoša Tomaša - nick tomko. ◄ reagovať
Pepies, u nás v doline síce Lidl nemáme, ale tradičné trekingové liesky sa vždy nájdu. ◄ reagovať
PATROL-Findula mi povedal že určite príde.Napíš mu poštu a dohodnite sa ◄ reagovať
Maťka ničoho sa neboj nealka bude dosť aspoň pre nás a ostatný nech si "brzdu"zháňajú kde chcú :o) ◄ reagovať
Peťoooo dúfam že to aj splníš a ja sa nebudem musieť šplhať za borišovským medveďom :) ◄ reagovať
operák... není přihlášen u akce Findula a mě psal, že by jsme se svezli spolu nevíš, jestli opravdu pojede ? ◄ reagovať
PATROL-určite dôjdeš.Do Havranova chodia normálne civilné autá.Predpokladám že máš normálnu octáviu (ja mám tiež) a nie nejakú okruhovú RS-ku s ktorou by to bol trošku problém :-) ◄ reagovať
tak už se těším čím dál tím vícještě bazén a sauna, no to je paráda, jen abych tam po té rozbité cestě dojel s mou sníženou oktávií :-( ◄ reagovať
Braňo nakolko nemám tie trekingové paličky z Lidlu ja na túru nepôjdem... ◄ reagovať
Maťka neboj beriem karton coca coli Zero :o) kua aj ked mam vtedy narodeniny tak este nejaku flasu malinovice :o) ◄ reagovať
Maťa, ja tam pijem najčastejšie nealko zo 7. schodu :) ◄ reagovať
Nealko Maťka len na obmedzený počet poukazov,ktoré bude vydávať medveď na Borišove :-) ◄ reagovať
Bude sa tam dať piť aj nealko? (okrem vody z potoka? :) ◄ reagovať
:-)Samozrejme,bazén je k dispozícii ako i sauna.Myslím že je aj napustený :-D ◄ reagovať
Ja by som mal jednu: dá sa niekte v Havranove okúpať v zmysle schladiť :) ◄ reagovať
Priatelia pre Vašu informáciu je nás už asi 20,ktorí sa zúčastnia našeho stretnutia.Prípadní záujemcovia sa samozrejme stále môžu prihlásiť.Ak má niekto otázky napríklad typu že kde to je a ako sa tam dostanem,rád na ne odpoviem.Môže sa stať že cestou v Belianskej doline Vás zastavia ochranári a budú sa pýtať kam idete.Treba povedať že ste ubytovaní na Havranove.Cesta z dediny Belá-Dulice do chaty je dlhá cca 9 km.Je tam asfaltka však značne poškodená.Prosím preto o trpezlivosť pri zdolávaní jám,ktoré Vás čakajú :-) ◄ reagovať
Fatran, suhlasím s Tvojim planom. Len nam poriadne nalož. :) Už dávno som nemal poriadnu turu :) ◄ reagovať
Tak ešte sú tam nejaké nevyužité miesta, ale vyzerá to dobre :-) ◄ reagovať
Budem sa snažiť v priebehu budúceho týždňa by som to mal vedieť na isto... ◄ reagovať
Duško nech donese aj kamarátke a vyskúšame, či ich ozaj šúľala ona :-))) ◄ reagovať
a čo, vari chceš, aby sme hádali ktorá :) ◄ reagovať
aby ste nepovedali že som k...a preoblečená za jágra ja donesiem syrové nite čerstvo ušúľané na spotenom ženskom stehienku takže budú aj slané tak akurát kamarátka ich robí extra I.triedu z kravského mlieka ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.