Heming hunting
dnes je sobota,  23. november 2024,  meniny má Klement,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:11,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: off operak
pridané: 13.1.2009 8:58

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

počet zobrazení: 33 394
počet hlasov: 3
okruh tém: stretnutia a akcie

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 22.3.2017 o 11:16

Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

komentáre

zoradiť
zobrazené 441-480 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
správca admin, 22.6.2011 o 18:23

Pripájam mapu - cesta z Martina odkaz ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 20.6.2011 o 13:35

Priatelia,všetko je pripravené na naše stretnutie,ktoré sa uskutoční v Belianskej doline na chate Havranovo v dňoch 24-26 júna 2011.Chatárka ako aj ja Vás srdečne očakáva už od piatka rána,čiže prichádzať môžte ako sa kto uvolní z práce.Ja som tam už od stredy takže prípadné otázky ohľadom cesty ako aj iné prípadné nejasnosti mi telefonujte na môj mobil +421905444397 alebo sem do diskusie. ◄ reagovať

off ado28, 18.6.2011 o 7:51

Dík Andrej :) ◄ reagovať

off operak, 17.6.2011 o 17:39

Je nás do dnes 32 kúskov čo je slušné :-).Dnes večer odchádzam do Belianskej a zajtra nahlasujem konečné počty.Samozrejme aj s toleranciou, keby sa niekto na poslednú chvíľu chcel prihlásiť.Budúci týždeň dám posledné kozmetické inštrukcie.Ado28 budeme na Teba myslieť :-) ◄ reagovať

off ado28, 17.6.2011 o 16:55

Nazdar ľudia ako pozerám koľko veľa vás tam bude ....no bohužiaľ nemôžem prísť niečo mi do toho termínu a nedá sa mi to preložiť. No nič tak som sa na vás tešil všetkých nevadí hádam mi to s vami už konečne o rok už víde priatelia. Užite si stretko :D ◄ reagovať

off pandur1, 15.6.2011 o 20:36

Zdeňku, takéto otázky radšej súkromnou poštou, naši páni zatiaľ neprišli na to, že aj za toto sa dajú vyberať peniaze. Aby sa tvojho komentáru niekto kompetentný nechytil :-)))). To by Ti potom chlapci fatranskí neboli vďační.:-))) ◄ reagovať

off operak, 15.6.2011 o 15:39

Nazdar Zděňku,žiadne poplatky nie sú.Cesta na chatu je účelová komunikácia ,ktorá okrem iného slúži aj na príchod a odchod ubytovaných hostí na Havranove.V prípade zastavenia členom ochrany prírody mu treba povedať že ideš na chatu Havranovo kde budeš ubytovaný a Tvoje auto bude zapísané do zoznamu.Ten je chatár povinný spraviť kvôli evidencii.Na stránke odkaz je v sekcii " dôležité informácie" aj úradné rozhodnutie o povolení vjazdu pre ubytovaných hostí. ◄ reagovať

off goret, 15.6.2011 o 12:43

Taký poplatok u nás neexistuje. Ohľadom vjazdu do doliny pozri na odkaz ◄ reagovať

off Carpin, 15.6.2011 o 11:50

Srdečně zdravím! Jak je to s poplatkem za vjezd do chráněné oblasti? ◄ reagovať

off MatkaLC, 10.6.2011 o 20:35

Paloooo garantujem Ti že to ani nepoznáš :-D ◄ reagovať

off duch, 10.6.2011 o 19:56

dufam ze na stretku nebude nic z diviaka inak príde namiesto ducha riadny kanour a budete mat poprdeli :D:D:D:D ◄ reagovať

off operak, 10.6.2011 o 14:48

Jasné len Ťa žiadam o závazné slovo že naozaj prideš.Potrebujem vedieť či prídeš na dve noci,keď len na jednu tak na ktorú (z piatka na sobotu alebo zo soboty na nedelu) Ide o nahlásenie stravy ◄ reagovať

off alan81, 10.6.2011 o 14:17

da sa este prihlasit?? ◄ reagovať

off pepies, 1.6.2011 o 11:50

Dušam Jaro určite nepríde teraz mi to potvrdil že ide do čiech aj kvôli nejakej práci takže sa nedostaví ...:o( ◄ reagovať

off operak, 1.6.2011 o 10:19

PEPIES-zatiaľ je nás "istých"okolo 25 duší.Samozrejme že je možné prísť i defacto neohlásene.Ja idem tento weekend do doliny a dohodnúť podrobnosti.Dám spraviť o desať polpenzií viac ako je plánovaný počet.So spaním určite problém nebude. ◄ reagovať

off goret, 1.6.2011 o 10:10

že nech sa prídu nadýchať lepšieho vzduchu :) alko a nealko nájdu hocikde, ale ľuft ako v našej doline málokde, tak nech sa prídu vyľuftovať :) ◄ reagovať

off pepies, 1.6.2011 o 9:27

Dušan s Jarom som ešte nerozprával ale dvaja kamaráti sú ešte nerozhodný tak pre istotu sa pýtam či budú mat kde hlavu skloniť :o) ◄ reagovať

off goret, 1.6.2011 o 9:09

ak je to Jaro, nech sa o nocľah nebojí :) Inak samotná (murovaná) chata má kapacitu 40 lôžok, aha odkaz ... a fatranko je zas o krok bližšie k odkaz :) ◄ reagovať

off fatran, 1.6.2011 o 9:04

na lúke pred chatou je miesta habadej aj pri ohnisku sa nájde ešte teplé miestečko určite ◄ reagovať

off pepies, 1.6.2011 o 8:54

Andrej ako je to ešte s voľnými miestami keby prišiel niekto neohlásený a chcel by ostať na celý víkend poprípade na jednu noc??? ◄ reagovať

off benelli, 31.5.2011 o 21:18

dohodnute :) ◄ reagovať

off pepies, 31.5.2011 o 20:23

Maroš za trest musíš prísť na stretko a všetkým sa verejne ospravedlniť a doniesť bezodnú fľašu páleného :o)a mne bezodnu flašu coca-coli zero :o) ◄ reagovať

off benelli, 31.5.2011 o 19:13

sorry to malo ist do druhej diskusie :) ◄ reagovať

off orin, 31.5.2011 o 18:51

vyzerá to že neni... ◄ reagovať

off operak, 31.5.2011 o 17:44

Benelli si v poriadku ?? ◄ reagovať

off benelli, 31.5.2011 o 17:20

co sa tu vsetci trasete ako kurvy pri barovom stole !!! ◄ reagovať

off goret, 31.5.2011 o 5:30

pepies, tie držky ti môžem pomôcť pokrájať, len neviem či smiem použiť vlastný žabykláč :) ◄ reagovať

off pepies, 30.5.2011 o 20:43

Však aj pre Duška mám darček presvedčím Papa & Apple nech príde si snim podebatovat na tému zrušenie SPK :o) a vyváľa v tej pŕhľave mňa :o) ◄ reagovať

off fatran, 30.5.2011 o 20:26

chapci v žihľave sa vyváľať môžete je to dobré na reumu. A duško v poslednom čase je nejaký háklivý nenapíše žiadny podj.....ý koment žiadne odsmečovanie asi stárne alebo čo? ◄ reagovať

off pepies, 30.5.2011 o 17:44

Dušan tvoj nápad so žihlavovým kupeľom pre Braňa sa my veľmi polubuje,pomôžeš mi z realizáciou??:o)Ale pre toho jeho psíka so šikmímy očami kostičku prinesiem. ◄ reagovať

off lukasb, 30.5.2011 o 14:44

oooch...to by bolo krute:P:P:P ...zazil som zihlavovy kupel...nastastie nie s holou ritou..:D ◄ reagovať

off goret, 30.5.2011 o 14:31

Chlapi, navrhujem pre Fatranka za niektoré jeho foto a hlavne popisy k nim špeciálny bonus - kúpeľ holou riťou v žihľave. Už som mu ho sľúbil :) ◄ reagovať

off lukasb, 30.5.2011 o 14:21

..petov gulas je velmi dobry...a musim uznat, ze robi aj dobry cernohor :D:D:D...jednoznacne..ja som inak abstinent...pijem iba ked sa najde prilezitost :P ◄ reagovať

off fatran, 30.5.2011 o 14:03

luky ti poviem že sa z toho piťovho sójového guľášu obžeriete!!! ◄ reagovať

off pepies, 30.5.2011 o 13:48

Lukáš o tebe je všeobecne známe že nevypiješ iba smolu a asfalt z kvapalného skupenstva :o))) ◄ reagovať

off MatkaLC, 30.5.2011 o 12:49

Čistý abstinent si Lukáš :-DD ◄ reagovať

off lukasb, 30.5.2011 o 12:34

..no..poctivo som si precital celu diskusiu a uz sa velmo tesim na cele osadenstvo:D:D ..fatranovu "prechadzku" pre dolniakov:P, petulov gulas, goretovu zincicu..et cetera... peto..a ty co sa bojis?? nebudes sam..sak ani ja nepijem:P:P ..iba vinko a plody ovocneho sadu raze 52.. ◄ reagovať

off pandur1, 26.5.2011 o 17:29

Ja by som mal byť u Andreja buď od štvrtka večera, alebo piatka rána takže aj moje auto bude k dispozícii. ◄ reagovať

off operak, 26.5.2011 o 15:25

Dušan tento "problém" má napr. aj Luboo44 tiež príde vlakom v piatok do Vrútok a odtiaľ ho zoberiem autom.Ak sú takí viacerí nech sa prihlásia aby sme to vedeli logisticky zvládnuť. ◄ reagovať

off goret, 26.5.2011 o 15:22

defko5 a jemu podobní, ak by vám stačil dovoz a odvoz k vlaku alebo autobusu z/do Koštian, MT alebo Vrútok, môžeme sa dohodnúť ◄ reagovať

zobrazené 441-480 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM