Heming hunting
dnes je sobota,  23. november 2024,  meniny má Klement,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:11,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: off operak
pridané: 13.1.2009 8:58

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

počet zobrazení: 33 391
počet hlasov: 3
okruh tém: stretnutia a akcie

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 22.3.2017 o 11:16

Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

komentáre

zoradiť
zobrazené 401-440 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off darinka, 31.3.2012 o 22:41

a dokedy sa treba prihlásiť, resp. poslať euri na účet? uf ved to je ešte ďaleko... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off findula, 31.3.2012 o 22:39

Je to dobrý termím ◄ reagovať

off operak, 31.3.2012 o 22:17

Majko to mi je ľúto ja sa musím zmestiť do termínu, ktorý je voľný.Júl a august je obsadený. ◄ reagovať

off majko82, 31.3.2012 o 22:01

škoda že zase autor nebral ohľad na nás kynológov , v tom termíne sú vrcholové kynologické akcie , takže sa nezučastním , zase :( ◄ reagovať

off operak, 31.3.2012 o 21:45

Už Ti balím slovensko-český slovník nebudem riskovať že prídeš v říjnu :-)) ◄ reagovať

off findula, 31.3.2012 o 21:34

No tak já teda přijedu když zjistím do té doby co je jún ◄ reagovať

off operak, 31.3.2012 o 21:10

Miesto stretnutia je na odkaz ◄ reagovať

off operak, 31.3.2012 o 21:02

Akciu nájdete v poľovníckych akciách, mne to tiež nejde :-) Už som informoval admina aby mi to prelinkoval .Neviem kde je problém ◄ reagovať

off premvadasz, 31.3.2012 o 19:29

Priatelia z Čiech, Moravy a zo Slovenska. Dovoľujem si Vám oznámiť že II.ročník stretnutia LOVU ZDAR HAVRANOVO OPEN bude v termíne 22 - 24 júna 2012. Tak ako minulý rok Vás všetkých srdečne privítame na chate Havranovo v Belianskej doline vo Veľkej Fatre. Vaša spokojnosť s minuloročným stretnutím mi vnukla nápad spraviť z toho tradíciu a som presvedčený že okrem "skalných" Lovuzdaristov príde aj veľa nových tvárí a virtuálne priateľstvá sa zmenia na skutočné. Stretko začíname príchodom do Havranova v popoludnajších hodinách a večerou. V sobotu plánujem obľúbený výstup na Borišov a zastavenie sa na Borišovskej chate. Večer opekačka, grilovačka s voľnou zábavou. Akciu ukončíme nedeľnými raňajkami. Cena oproti minulému roku sa mierne zvýšila z 30 na 32 €. Musíme to akceptovať a verím, že nikomu to nenaruší rodinný rozpočet. Čiže celý pobyt 2x nocľah, 2x raňajky a 2x večera je za 32 €. Návštevníkov od soboty bude pobyt stáť polovicu, t.j.16 €. Účasť tak ako minulý rok považujem za nádejnú zaregistrovaním sa pod oznamom, za potvrdenú však až po prijatí poplatku na môj účet 6031945012/0200. Či to bude na jednu alebo na dve noci je na Vašom uvážení. Prípadné otázky odpoviem v diskusii k tejto téme. Teším sa na Vás. operak ◄ reagovať

off pepies, 31.3.2012 o 18:51

Rudo,Jaro kliknite si na lavo akcie a listujte dole a tam najdete propozicie. ◄ reagovať

off orol, 31.3.2012 o 18:48

Ani ja :-o)) ◄ reagovať

off findula, 31.3.2012 o 18:44

Jsem jen hloupý horár na odkazu jsem nic nenašel ◄ reagovať

off Hirko2, 31.3.2012 o 18:17

som v holandsku :( ◄ reagovať

off ado28, 31.3.2012 o 16:02

pepies to nie ty prísť musíš :) :) ◄ reagovať

off kaso79, 31.3.2012 o 13:24

Pekna akcia, pekny plan, pekna chata, pekne miesto..skoda ze je tam jedna akcia. Ale ak sa podari aspon na jeden vecer pri ohniku by som dobehol ;) ◄ reagovať

off goret, 31.3.2012 o 13:21

Nezabudnite do správy pre prijímateľa uviesť svoje meno. Ja som to vylepšil, že som ako variabilný symbol použil moje mobilné číslo (posledných 6 významných číslic), aby ho prijímateľ mal po ruke. ◄ reagovať

off pepies, 31.3.2012 o 11:55

žial asi tento ročnik budem musiet vynechat lebo my nevyhovuje termin :O( ◄ reagovať

off ado28, 31.3.2012 o 11:40

Ja predbežne prídem :) ◄ reagovať

off operak, 31.3.2012 o 11:30

V. ročník Stretnutie LOVU ZDAR HAVRANOVO OPEN 2012 II.ročník -

Priatelia ak máte otázky, návrhy k pripravovanej akcii prosím píšte. Viac o mieste stretnutia a termíne stretnutia, kde sa môžte prihlásiť sa nachádza tu: odkaz> ◄ reagovať

off operak, 29.6.2011 o 16:57

Franto chýbal si... Ak bude záujem, na rok spravím repete a si vítaný :-) ◄ reagovať

off patrol, 29.6.2011 o 16:54

Tak jak sleduji fotky ze stretka, tak mám slzu na krajíčku, že mi vážné důvody zabránili na poslední chvíli dorazit také mezi vás. Snad se ještě budu moci setkat z dobrou partou kamarádů v zeleném tam u vás v krásné přírodě na příští podobné akci. ◄ reagovať

off Alda, 27.6.2011 o 15:43

je mi lito, ze jsem se nemohl zucastnit, snad priste. ale je videt, ze jste si to moc uzili, a to je dobre:-) zdravim vas... ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 14:21

Ešte raz sa musím ospravedlniť Maťke ,ktorej som slúbil ,že prídem . Nedalo sa a zistil som to neskoro . Každopádne verím ,že ste sa zabavili uplne super ako vždy . ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2011 o 13:35

ospravedlnujem sa . Myslel som ,že vás prepadnem ,ale dosť nepríjemná situacia mi nedovolila ): . ◄ reagovať

správca admin, 27.6.2011 o 0:03

Chcel by som sa poďakovať všetkým zúčastneným (bolo nás 32) za to že prišli a vytvorili skvelú atmosféru. Som veľmi rád, že som spoznal ďalších skvelých ľudí, bol to pre mňa nádherný víkend. Možno i krátky ;-) pretože s niektorými som sa ani nestihol poriadne porozprávať - možno nabudúce. Ešte raz veľká vďaka všetkým. Chcel by som sa poďakovať i operak-ovi za zorganizovanie a teším sa na najbližšie stretnutie s vami. ◄ reagovať

off goret, 24.6.2011 o 9:35

práca šľachtí ... aj admina :) ◄ reagovať

off Hekler, 24.6.2011 o 9:30

no to si dopadol, admin stránky a musíš chodiť do práce, ešte že nemusíš aj pracovať... ◄ reagovať

správca admin, 23.6.2011 o 21:40

Ja prídem pravdepodobne až okolo 18:00. Musím ísť totiž zajtra ešte do práce :( ◄ reagovať

off lubooo44, 23.6.2011 o 21:10

Ja som taky zbalen a začínam mať cestovnu horúčku neviem sa dočkať. ◄ reagovať

off Carpin, 23.6.2011 o 20:21

Tak. Materiál naložen do auta a po nezbytných ranních procedůrách vyrážím směr stretko. Odhaduji, že dorazím okolo 15.hodiny (cestou mám zastávku v Senici). Těším se na Vás všechny!!! ◄ reagovať

off MatkaLC, 23.6.2011 o 19:32

Marek všetky ktoré tam budú sú zadané, na výber teda nebude...ale snáď sa zatúlajú nejaké turistky :D ◄ reagovať

off marekpri, 23.6.2011 o 18:28

Matka, budeme to mať ťažké. Podľa zoznamu zúčastnených, veľa lani nebudeme mať :D ◄ reagovať

off MatkaLC, 23.6.2011 o 17:59

Hekler:) aj ja mám ten pocit, keďže chatár dnes odchádza mimo a chatárka ostane sama :) ◄ reagovať

off Hekler, 23.6.2011 o 15:59

ach jaj, rujné počasie a chatárka, to nedopadne dobre ... uvidíme ◄ reagovať

off operak, 23.6.2011 o 8:31

Hlásim sa Vám z doliny trošku nám tu dnes prší je také rujové počasie,keď sa ozve jeleň ani sa nebudem čudovať.Pevne verím že nikto nie je "z cukru" a neodradí ho to :-)Admin pridal mapku kde je všetko jasné,upresnenie Fatrana i situačná fotografia Goreta je super.Čakám Vás od piatka doobedia.Do videnia v Havranove a Orlovi ďakujem-e za prianie :-) ◄ reagovať

správca admin, 23.6.2011 o 8:21

goret vďaka za foto. ◄ reagovať

off goret, 23.6.2011 o 6:43

takto vyzerá začiatok našej doliny odkaz , fotené je to zo Skaly, pod ktorom je konečná autobusu. Spod Skaly do Havranova je to cca 9 km po ceste. ◄ reagovať

off orol, 22.6.2011 o 22:19

Účastníkom stretnutia Lovu zdar želám veľa pohody a zdarný priebeh akcie. Lesu a lovu zdar. ◄ reagovať

správca admin, 22.6.2011 o 20:18

Môže byť ... ja som mal zapnutý pohľad google earth a tam to ukazovalo presne na chatu havranovo ... snáď sa ale už od toho B nedá zablúdiť ;-) Vďaka za upresnenie. ◄ reagovať

off fatran, 22.6.2011 o 20:01

dobre si to označil len za to B čko treba ísť ešte asi 4 km stále po hlavnej doline nikde neodbočovať ◄ reagovať

zobrazené 401-440 z 1439 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
Poľovníctvo TEREM