Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
Luboš verím že si urobíš čas :-) Rád Ťa uvidím ◄ reagovať
(: len bacha aby ten nosič nebol krátkeho doletu, už sa snažím upraviť si program ◄ reagovať
.. na nosiči s USB 2.0 , napr. odkaz :) ◄ reagovať
To je dobrý nápad Dušan :-) Čiže - FOR ALL - ak máte fotografie, ktoré by ste ste radi predviedli doneste ich . ◄ reagovať
ak sa chcel niekto kolektívne pochváliť nejakými obrázkami (v jedálni v dobe bežiaceho agregátu), možem pozháňať projektor a plátno i NB (s USB) ◄ reagovať
Priatelia účasť podľa registrácie vyzerá viac ako hojná :-) Dovolím si pripomenúť že účasť považujem za potvrdenú až po prijatí stanovenej sumy na účet. Tí, ktorí už na isto vedia že prídu urobte tak aby som vedel s kým môžem na isto počítať a začiatkom júna nahlásiť počty chatárovi kvôli strave. Je veľmi ľahko možné že nás bude cez 40 a tým pádom je hlavná chata plná a obsadíme aj alpiny , ktoré sú v objekte Havranova.Pre ilustráciu, svoj istý príchod mi potvrdilo 11 ľudí.Koncom mája každému zaregistrovanému "účastníkovi" akcie, ktorý nepotvrdil svoju účasť finančne, pošlem správu či s ním môžem počítať alebo nie.Verím že sa zídeme minimálne v takých počtoch ako sú nahlasené :-)Nezabudnite uvádzať aj svoj nick aby som vedel od koho prišla platba.Ďakujem a teším sa na Vás ◄ reagovať
Martinka len veľký pozor, dobrý poľovník vždy nájde ten správny azimut do vhodnej izby... a to tam budú dobrí všetci čo prídu ... ◄ reagovať
MatkaLC ok rezervuj mi chodbu a gauč :-D ◄ reagovať
Ducháčik bude spať na balkóne, admin na chodbe niekde na gauči ako minulý rok, či kde to spal a tí, ktorí prídu prvýkrát ani nepotrafia na izbu. A miesta bude hneď dosť :D či? ◄ reagovať
fuha! tento rok to vyzerá na poriadnu návštevnosť. čo som rátal, tak zatiaľ nás je 36. Žeby sme obsadili aj Havranovčatá!? :) ◄ reagovať