Reakcia na príspevok od pipo1111, 11.3.2019 o 13:43 :
Je úžasné, že ste našli zbraň, ktorá vám perfektne sedí a je taká spoľahlivá. Benelli Argo je skutočne známy svojou presnosťou a pohodlím. Dobré je, že vám dobre poslúži ako pri šoférovaní, tak aj pri spoločnom love./
Aj keď máte Blaser R8 v 300 Win Mag, je zrejmé, že Benelli je pre vás tou najlepšou voľbou. Aký druh lovu preferujete? ◄ reagovať
mam benelli argo v plaste s gelovou pazbou v 9,3x62, pouzivam do pohonu aj na spoločné na štand. Je to perfektná presná zbraň. Ani raz ma nesklamala a perfektne mi sadne. Mám aj blaser R8 v 300win mag, ale benelli mi sadne lepšie. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od rossler, 7.3.2019 o 20:56 :
ďakujem ti za názor, asi už som rozhodnutý pre benelli ale 9,3x62 ◄ reagovať
Osobne som si mohol vyskúšať Benelli argo aj merkel SR1 obe v kalibrov 308 win. Moj dojem z merkelu - veľké sklamanie z hľadiska prepracovania zbrane a jej jednotlivých častí ... z hľadiska funkčnosti fajn ( nezasekavaju sa a pod. ...) benelli argo sa mi zdalo presnejšie aj ergonomicky lepšie stavané do ruky , vyváženejšie ... ak chceš zbraň do pohonu tak by som osobne skôr šiel do toho benelli ... lepší pomer cena/kvalita ... ale to je na tebe . K ostatným sa neviem vyjadriť nakoľko s nimi nemám osobne skúsenosti . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.