Reakcia na príspevok od Lubos123, 9.1.2021 o 8:32 :
To je škoda...hneď by som do toho išiel, neviem prečo je tak málo LH značiek... ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od demo38ra, 8.1.2021 o 12:34 :
ani ja som lavacku verziu nenasiel ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od demo38ra, 8.1.2021 o 12:34 :
pokial viem nie...ani na oficialnej stranke ich nemaju ◄ reagovať
Prosím Vás robí mossberg aj lavacke verzie? ◄ reagovať
Ahojte, mam MVP patrol 308w 16,5 palcová hlaven...striela perfektne..spracovanie by som prirovnal remingtonu 700.. ◄ reagovať
Čaute.Ja mam mossberg patriot synthetic,kanelova hlaveň v raži 6.5creedmoor,kupil som to nedavno za velmi priaznivu cenu hlavne kvôli tej raži zo zvedavosti.Strielam fabricke sb zatial a jedna diera na 100m.za tie peniaze spokojnosť. ◄ reagovať
MAM JU AJ JA V PLASTOVOM PREVEDENI KANELOVANA HLAVEN FREZOVANY ZAVER ZATIAL LEN STRELNICA NA 100M DO 2EUROVKY STRELIVO NORMA BOND STRIKE 9,3G MAX SPOKOJNOST ◄ reagovať
Už ju mám, Mossberg Patriot Walnut, kal. 6,5 Creedmoor. Optika kružky nahodené, len problém najsť strelnicu. Nech to čím skor prejde, aby som mohol vylapovať hlaven a naladiť :D Prvý dojem je veľmi dobrý. Za tie peniaze verím, že pracovná puška bez obmedzenia. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.