Mam ten od Margity. Takisto uz nejaky ten rocik. Som spokojny, neviem ako teraz ale ked som kupoval spodna strana bola bez zipsu. Prijemne teplo aj za velkych mrazov aj celu noc len v termopradle a svetri. A to som na zimu haklivy. Do vaku sa vyzuvam - nahodim papuce z ovcej vlny, na rebrik je dobry spodok na zips aby si vysiel hore uz vo vaku. Je k nemu aj rukavnik cize aj na ruky prijemne teplo. Mozem doporucit. ◄ reagovať
Já mám tenhle. Člověk je v tom sice jako Michelin, ale funguje. Není úplně větru odolný. Výhodu má v tom, že člověk prakticky nemusí mít rukavice, jsou v podstatě integrované v rukávech a v tom vaku se dá chodit, šoulat. Vysoký límec, kapuca. Mě funguje už několikátým rokem. ◄ reagovať
Tu mam fotku co som ho skusal naobliekany ◄ reagovať
Ja som si minuleho roku dal usit podla mojich predstav cez odkaz a som s nim spokojny.Prv mi poslali strasne velky objemovo aj na dlzku a po dohode mi ho upravili.Ma aj rukavy a kapucnu ale tie som dal dole.Co som cital vela ludi si taktiez chvali od hubertusu ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.