emo1 - Platí zásada, že s optikou je to ako s babou t.j. ak chceš dostať relevantný výsledok , skúšku si musíš vykonať sám !!! (Inak je to JPP ) ! ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od lanus, 1.10.2018 o 8:39 :
ako by ste ohodnotili steiner ranger,meostar r1r a zeiss conqest v4 všetko v 3/12/56 ? Ešte by som tam pridal deltu titanium ◄ reagovať
volis - Delta nieje zlá , ale Steiner by mal byť lepší ; treba vyskúšať a porovnať !!! ◄ reagovať
Ospravedlňujem sa zadal so zlé parametre puškohladu steiner.tá delta titanium je porovnatelná so steinerom ?lebo som uvažoval aj o nej ◄ reagovať
podľa mňa si to pomýlil s Delta optical ◄ reagovať
volis - Cit. : " steiner ranger 2,5-15 krát 56 " ešte nevyrobili !!! Ale Steiner ranger 3-12x56 i 4-16x56 majú kríž v druhej zobrazovacej rovine ,ktorý sa zmenou zväčšenia nemení . Predmetný stav minimalizuje prekrytie cieľa krížom s rastúcim zväčšením . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.