Som vlastníkom delty ROH. Za zhoršených svetelných podmienok mi plne postačuje. Aj keď pri porovnaní s ďalekohľadom rovnakých parametrov od Vortexu mal druhý spomínaný navrch. Ale aj cenou. V porovnaní cena a kvalita - veľmi dobrý pomer. S krytkami som mal podobné problémy, ale už nemám. Vyriešilo to sekundové lepidlo. Vytiahol som ich, dal tam sekundak, zatlačil naspäť a no problém. Drží za každých podmienok. ◄ reagovať
Mam ho tiez. Nestazujem sa a spodnu krytku som stratil asi 3-4 krat. Nastastie som ju vzdy nasiel. Nieje to dobre doriesene. Vacsinou vypadne ked su krytky otvorene a niekde sedim. Vtedy sa zatlaci dovnutra a ked sa clovek postavi tak to zvykne vypadnut. Za tu cenu za zhorsenych svetelnych podmienok je nadpriemer.s DOT 8X56 ROH chybu nespravis. ◄ reagovať
deltu mám krátko, zatial spokojnosť, akurát dnes som stratil spodnú krytku, tak zamrzí ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.