neviem ci robia tu na slovensku osetrenie zbrane a optiky s keramickym povrchom ale mozem vám odporúcat pána Csukás Pétera odkaz z Budapesti. Ked máte Facebook tak ho tam nájdete i jeho práce . Koncom tyzdna bude mat stand i na vystave FEHOVA (polovnícka rybárska vystava) v Budapesti . webová stránka je : odkaz ◄ reagovať
Dakujem, tak na zaciatok to skusim s touto neskor dokupim nieco novsie ◄ reagovať
Zeiss 4*32 je kvalitná optika. To hrubé Tcko dokázalo aj neskoro večer presne ukázať na komoru. Dnes sa však dá už za pomerne lacný peniaz kúpiť obstojny puškohľad. Nevidím dôvod prečo dnes používať takúto optiku. ◄ reagovať
Zdravím. Tiež mám uvedenu Zeissku na jednej guľovnici a tak by som sa chcel spýtať na dole uvedenu prerábku na 7*50 či to niekto robí aj teraz. Ak viete o niekom kto to dokáže tak by som mal záujem.Poprosil by som kontakt ◄ reagovať
Zdravím Milan. Presne ako Vám píše lanus jedná sa o upravu na zväčšenie 7x. Čo sa týka kvality puškohladov boli to velmi kvalitné puškohlady na tú dobu a poznám velmi vela ludí ktorí s nimi polujú doteraz. Ja sám som poloval s takýmto puškohladom a moje skúsenosti s ním sú len tie najlepšie. Prajem vela úspechov a presných výstrelov s ním. ◄ reagovať
milanco - Začiatkom 90.r. rokov min.st. boli staré dobré Jeny upravované zamestnancami Meopty i opravármi opt. prístrojov namontovaním predsádky na parameter 7x50 . Ak je vnútro puškohľadu čisté tak stačí vonkajší povrch jemne prebrúsiť ,odmastiť a nastriekať čiernou farbou , čiže rozhodne nie počierniť !!! ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.