tie hunterky su skvele u nas ich nosi skoro cele zdruzenie ◄ reagovať
Dobré sú aj Meindl Antarktis gore-tex,zateplená obuv na zimu,BC podrážka
obuv Soelden Meindl,podobné ako Hunter,zateplená obuv gumová s vyberateľnou vložkou,len tochu drahšie,ale noha môže aj dýchať ako v Hunteroch ◄ reagovať
tie hunterky odporucam aj ja ale zas to nieje celkom prawda ze ti v nich nebude vobec zima ale ked sa nepohybujes tak je zima vo vsetkom ale dobre termo ponozky do toho a to je potom parada ◄ reagovať
mno daj si odkaz tam sa zaregistruj a je tam polovnicka obuv od roznych predajcov za slusne ceny...objednava sa to na dobierku ja som teraz obiednaval obuv HUNTER su zateplene vloskov z ovcej vlny....a v tych ti zima urcite nebude.... ◄ reagovať
Polský hit-Hunterky,za tú cenu sú dobré a nosí ich 70% slovenských lovcov v zime. ◄ reagovať
Nazdar ja mam tieto su teple aj pohodlne a za dobru cenu.som s nimi spokojny odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.