Reakcia na príspevok od dede, 10.3.2018 o 18:43 :
dede, rád čítam Tvoje príspevky a aj nad nimi rozmýšľam lebo každý druhý je "dvojzmyselný" a ja to mám rád, ale uvedom si že každý extrém je škodlivý (: ◄ reagovať ◄ reagovať
admin nič v zlom ale musím sa opýtať mojou obľúbenou slušnou otázkou : a to už kto takúto galaktickú kokotinu vymyslel a na čo ? prosím ťa zruš to, alebo zruš pravidlá na svojej stránke a nes za to zodpovednosť, veď už názov je debilný .... vieš vôbec čo je to cenzúra ? ◄ reagovať
No , kolko tu vidime svadobnych gotiek v polovnickom odeve, ci ide o svadbu polovnika alebo polovnicky. Urcite ako sa rozhodli svoj vztah uzavriet manzelstvom bolo spolu na posede. Dufam, ze mi tu nechcete tvrdit, ze sa tam obzvlast na uzavretej kazatelni neudialo kadeco. Tolko na ozrejmenie mojho prispevku. ◄ reagovať
Kurva, kurva.........wááááááááááá, konečne dobré vlákno :) Kurva. Slobodááááááááááá slova (a teraz fakt, admin zruš to, šak to nemá hlavu ani pätu také diskusné vlákno :)) ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od admin, 10.3.2018 o 14:10 :
Tak potom na čo to bolo ? Myslel si že o čom by to malo byť ? "Bez cenzúry" "ale toto tu nemám rád "?Tak to zruš ,lebo už to cenzúrou zaváňa. ◄ reagovať
Chodte s tou skurv.. politikou doriti ja na fb blokujem vsetky prispevky o tom, aby som sa nerozculoval a zacne to aj tu? Dodo toto je stranka o polovnictve a prirode nie o politike. Asi to tu zabalim. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Jeger, 9.3.2018 o 15:57 :
Tiež po prečítaní prvých dvoch príspevkov som zostal prekvapený, že či to takéto príspevky ste tu chceli mať. Príspevky o politike to tu nerád vidím a to druhé ... Kto pridá najvtipnejší odkaz ten vyhráva? No neviem, ja som si to v tejto diskusii takto nepredstavoval, vy áno? ◄ reagovať
Dede, v takom prípade je to priťažujúca okolnosť. ◄ reagovať
Jeger - ešte nie som na dôchodku... ◄ reagovať
Admin, neviem či táto diskusia prispeje k zvýšeniu úrovne tejto stránky, ale budiš, aspoň sa tu pár dôchodcov vyblázni, a možno nebudú mať potrebu prispievať do iných diskusií aj keď nemajú čo povedať... ◄ reagovať
Ak ste pred vychádzkou na posed s priateľkou nerozhodní, odkaz ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.