Komentar ktory uzko suvisi s touto temou som uz dnes napisal v diskusii k tv serialu Vlci, v podstate ide o ten isty problem..ako sa vravi, ryba smrdi od hlavy. Som hlboko presvedceny, ze dana situacia sa nezlepsi, kym sa nevymeni cele vedenie Spz a Spk ako organ urceny na vyciciavanie nasich penazeniek nezanikne. Po novom si na chovatelsku prehliadku musime na trofeje uz montovat aj drotiky na zavesenie, tlacit tabulky na bodovanie a bodovat a nedajboze aby bol nejaky zlty nevybieleny flak na trofeji alebo ulomeny kusok kosti z nosa, to si vas uz chcu predvolavat a platit pokuty..
Pri pohári čistého vína by sme si mali najprv uvedomiť v čom sa dokáže SPK, ako orgán poľovníckej samosprávy, presadiť voči štátnemu orgánu riadiacemu poľovníctvo (MPaRV). Spomeňte si na nedávne predĺženie lovu niektorých druhov raticovej zveri, v ktorom SPK evidentne ťahala za kratší koniec. Netvrdím, že sa na tom nemohlo podpísať aj "pohodlie" niektorých funkcionárov SPK, ale hierarchia je jasná a záujmy mocenských skupín naviazaných na polia a lesy tiež. To čo predvádza Erik Baláž so svojimi kolegami v médiách je u mňa len zastierací manéver pre laickú verejnosť hnaný buď ich naivitou alebo túžbou byť na výslní treťotriednych ochranárskych celebrít alebo aj obojím v spojitosti s nemalými prachmi. ◄ reagovať
Komentar ktory uzko suvisi s touto temou som uz dnes napisal v diskusii k tv serialu Vlci, v podstate ide o ten isty problem..ako sa vravi, ryba smrdi od hlavy. Som hlboko presvedceny, ze dana situacia sa nezlepsi, kym sa nevymeni cele vedenie Spz a Spk ako organ urceny na vyciciavanie nasich penazeniek nezanikne. Po novom si na chovatelsku prehliadku musime na trofeje uz montovat aj drotiky na zavesenie, tlacit tabulky na bodovanie a bodovat a nedajboze aby bol nejaky zlty nevybieleny flak na trofeji alebo ulomeny kusok kosti z nosa, to si vas uz chcu predvolavat a platit pokuty.. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.