skus pozriet tu je niečo okolo 8x57 odkaz ◄ reagovať
Bola kupovana na objednavku cez predajnu v BA cakal som 7 mesiacov ◄ reagovať
tak skus Norma Oryx 12,7g a uvidíš čo to bude robit ,podla toho čo ideš loviť a kupoval si u Frana v Nitre ? ◄ reagovať
Nastrelena bola Brennekom TIG 12,8g ◄ reagovať
čim bola nastrelovana vo fabrike maš letak v krabici ked si kupil novu aky naboj aka gramaž a terč.A KED SI SPOKOJNY s normov oryx tak skus tu ja by som to tak urobil. ◄ reagovať
Je to nova zbran este som ju nepouzil rozmislal som aj nad normov oryx tie pouzivam v 7x57 tam som spokojny. ◄ reagovať
kupoval si novu? ja mam sice CL 2 tiež 508 MM ale 308 win a strielam saka hamerhead 11,7g len neviem či ti ide o dlžku hlavne alebo kaliber. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.