Bol som aj pri diviakoch (len za plotom) a mal o ne obrovsky zaujem. Nos ma vyborny v lese ma na vsetko upozorni. Pokial viem na PF moze ist aj SK,AJD,ŠD. Stajerak je vyslachteny z Hanoverskeho farbiara a po nom zdedil dobry nos ◄ reagovať
Ja uviažem o strom tie ratice, no ani mačka nieje zlá (len na skúškach sa to može vypomstiť ak prebehne po stope mačka). Štajeráka by som učil na durenie diviakov a následnej dohladávke na čo má vlohy a nezaťažoval by som ho farbiarskymi prácami.... ◄ reagovať
Na konci naslapanej drahy by mala lezat zastrelena zver. Mozem pouzit aj macku v klietke. Poradil mi to jeden polovnik , vraj aby mal pes motivaciu a zacal hlasit. ◄ reagovať
Treba sa spýtať kolegov či nemajú v mrazničke odložené....umelý pach nieje to pravé orechové. ◄ reagovať
Neviem kde sa da teraz zohnat cerstva ratica , preto som chcel skusit ten umely pach. Staru raticu by som postriekal a potom naslapal stopu. ◄ reagovať
Našlap (najlepšie kamarát aby tam nebol tvoj pach)umelú stopu s raticami z vysokej, do skúšok PF (používať len ratice z vysokej), v žiadnom prípade nie farbu(krv).Dlžku a lomy a aká má byť starána si pozri na odkaz youtube nájdeš dobré video výcvik barvare. ◄ reagovať
Našlap (najlepšie kamarát aby tam nebol tvoj pach)umelú stopu s raticami z vysokej, do skúšok PF (používať len ratice z vysokej), v žiadnom prípade nie farbu(krv).Dlžku a lomy a aká má byť starána si pozri na odkaz youtube nájdeš dobré video výcvik barvare. odkaz ◄ reagovať
Zdravim! Mate niekto skusenosti so zakladanim umelej stopy pomocou pachu zveri z vysokej (118ml flasticka). ◄ reagovať
a s krvou je to ako na farbiarskych skuskach malich plemien sa stopa robi iba krvou........aky je tam presny postum.?? ◄ reagovať
nikoho neurážam,napísal si čerstvú stopu,čerstvé ratice... ◄ reagovať
Vobec mi neharasi.Mal som na mysli stopu zivej vysokej.Mozno som sa zle vyjadril;prepac ale nikoho neurazaj! ◄ reagovať
ti haraši?akú čerstvú stopu?nemyslel si náhodou na prirodzenú stopu v teréne od živej zvery? ◄ reagovať
hh skus ako chces ja som ucil zo zajacom a uz nie raz pes dohladal zver. ◄ reagovať
So zajacom to v ziadnom pripade neskusaj.Psik je este mlady a hravy. Teraz aj tak cerstvu raticu z vysokej nezozenies.Uc psika na stopu cerstvu. Skus sa spojit s p.Cervenkom on Ti urcite poradi. ◄ reagovať
neni vsetko zadarmo , isteze je ho skoda ,ale ako inak ??? ◄ reagovať
...není škoda toho zajíce pro výcvik BOXERA? ◄ reagovať
ahoj ja mam nemeckeho boxera len na chov a ked som nemal co robyt tak som sa jej zacal venovat a cwicit ju na stopu som ju cvicil tak ze som zobral zajaca a pichol som ho o nohu som mu zaviazal spagat , psa som odlozil a tahal som zajaca po zemi aj niekolko km . pes isiel najprv po krvi a ked sa krv stratila isiel dalejj uz len po pachu urobyl som to asi 3 krat a nemecky boxer ktory bol urceny na chov krasne vystopoval ranenu zver ◄ reagovať
aj moj je hravy a velmi to je ok je to este stena.napis ◄ reagovať
tak s poslusnostou je to celkom dobre ale je este taky zivi a hravi cize viac sa chce hrat skusim mu to tak urobyt ako vravis dakujem zatial ked budem mat nejake otazky ti napisem ok ? ◄ reagovať
tu raticu samozrejme s vysokej z nicoho ineho.a rob mu ju na husto. ◄ reagovať
10mesacny farbiar uz mal mat urobenu stopu.a nedaval si mu od malicka raticu s vysokej aby sa snou hral,lebo je dost mozne ze sa velmi nabazil toho pachu a nieje prenho uz taky lakavy.sprav mu stopu s raticou najprv kratsiu a za 3hodiny ho tam daj na zaciatok tej stopy viac tam s nou pobuchaj a nechaj ju tam chvilku postat aby bol pach intenzivnejsi.ked ho das na stopu tak mu povedz stopa hladaj a chval ho.neverim ze by nemal zaujem o pach tej ratice.10mesacny by uz mal mat nejaku tu stopu absolvovanu a ako je na tom s poslusnostou.a zapametaj si ze vsetkeho vela skodi a nic sa neda uponahlat,aj s tou stopou pomaly nie casto do nicoho ho nenut pes by mal ist s chutou nesetri chvalou ani odmenou,nic neuponahlas.co pokazis napravujes potom dlho.a nerob stopu na snehu aby nesiel po pohlade ale iba po cuchu.a stopu nerob velmi dlhu. ◄ reagovať
ja som ho estenic neucil ale tak ked natrafime v lese na stopu visokej tak zaciti ju ale nevenuje jej nejaku pozornost ◄ reagovať
a na aku stopu by si ho chcel naucit??predpokladam ze uz na stopu vysokej uz bol ci este nie?? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.