Ja sa "bavím" na skutočnosti že diskusie na LZ typu nočné videnia, majú v diskusii 508 príspevkov, ale niečo čo by vrhalo dobré svetlo na poľovníkov a prakticky pomohlo zveri má príspevky 2 :-) ...
Reakcia na príspevok od MatkaLC, 28.5.2018 o 10:16 :
Ani 500 príspevkov vrhajúcich dobré svetlo na nás poľovníkov nepomôže, napr. tejto srnčej matke (foto zo soboty), kým bude pravdou, že temer 3/4 poľnohospodárov neoznamujú poľovníkom termíny kosby, lebo naše spoločné ministerstvo má asi dôležitejšie záujmy, než v tomto smere presadzovať napĺňanie litery zákona o poľovníctve a "naši" poľnohospodári na nás zvysoka oné. Skúsený ochranár Jozef Chavko zjavne nie je v obraze.
◄ reagovať
Ja sa "bavím" na skutočnosti že diskusie na LZ typu nočné videnia, majú v diskusii 508 príspevkov, ale niečo čo by vrhalo dobré svetlo na poľovníkov a prakticky pomohlo zveri má príspevky 2 :-) ... ◄ reagovať
uz aj mienkotvorne SK media si vsimli problem a aktivity odkaz odkaz ◄ reagovať
Určite to podla mna vyznam ma,lebo skoro vzdy sa pri skoseni nieco skosi.nasiel som uz skosene bazantie hniezdo.jedno vajicko spadlo do priehlbinky a neskosilo sa.zobral som ho domou.zabalil som ho do tricka a braval som ho do skoly a ohrieval vlastnym dychom.ale doma sme nemali liahen a nepodarilo sa mi ho vyliahnut.drzim vam palce v ochrane mladat pre dskosenim.lesu zdar ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.