Zdravim potreboval by som poradit pri vybere nejakej dobrej macety cenovo cca do 50e.Na osekavanie nejakych krikov konarov.
Mačeta je primárne určená na rastliny, ktoré nemajú drevnatú stonku ale ak sa s ňou chystáš vyslovene na kríky neodporúčam. Na kríky, do lesa napr. pri čistení chodníkov alebo okolia posedov sa my najviac osvedčili veľké vyvetvovacie nožnice, nevhodný krík sa s nimi dá jednoducho odstrániť jediným pohybom, nemusíš sa zohýňať, krík jednoducho odstrihneš hneď pri zemi a jednoducho odtiahneš tam kde ti už nebude zavadzať a nemusíš doň 5 minút mlátiť mačetou a aj tak ti to nepomôže lebo sa drevnaté konáre budú odrážať. Mačeta sa my osvedčila pri čistení krajov políčok a pod, kde rastú rôzne buriny od durmana po konope všetko možné ale všetko len s mäkou stonkou akonáhle narazíš na drevo je problém, preto by som ti na kríky odporučil skôr vyvetvovacie nožnice. Ja som ich kupoval v nemenovanom obchodnon reťazci začínajúcim aj končiacim písmenom L, za nejakých 20 EUR, používam ich už asi 5 rokov a sú stále fukčné a dávam ím poriadne zabrať každý rok, hlavne na jar pri čistení okolia posedov
Mačeta je primárne určená na rastliny, ktoré nemajú drevnatú stonku ale ak sa s ňou chystáš vyslovene na kríky neodporúčam. Na kríky, do lesa napr. pri čistení chodníkov alebo okolia posedov sa my najviac osvedčili veľké vyvetvovacie nožnice, nevhodný krík sa s nimi dá jednoducho odstrániť jediným pohybom, nemusíš sa zohýňať, krík jednoducho odstrihneš hneď pri zemi a jednoducho odtiahneš tam kde ti už nebude zavadzať a nemusíš doň 5 minút mlátiť mačetou a aj tak ti to nepomôže lebo sa drevnaté konáre budú odrážať. Mačeta sa my osvedčila pri čistení krajov políčok a pod, kde rastú rôzne buriny od durmana po konope všetko možné ale všetko len s mäkou stonkou akonáhle narazíš na drevo je problém, preto by som ti na kríky odporučil skôr vyvetvovacie nožnice. Ja som ich kupoval v nemenovanom obchodnon reťazci začínajúcim aj končiacim písmenom L, za nejakých 20 EUR, používam ich už asi 5 rokov a sú stále fukčné a dávam ím poriadne zabrať každý rok, hlavne na jar pri čistení okolia posedov ◄ reagovať
Mne sa výborne osvedčila fiskars. Neviem čo stojí teraz,lebo ja ju mám už cez 15 rokov. ◄ reagovať
ESTY - z Tvojho kraja sa odsťahoval Paľo Gúgl ( Google ) ... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.