Zdravím páni, sledujem diskusiu..v SPZ podľa okresov, OKO SPZ, nemajú jednotné členské, každý okres podľa svojho..to svedčí o tejto PO, o jej vedení, prezidentovi a tzv riaditeľovi.Ja už dávno v tejto PO nie som. Uvedomte si konečne, na Slovensku je viac ako 1000 PO, každá PO, alebo pre pochopenie PZ, ktoré má zaregistrované svoje stanovy na OU, pred tým na LÚ, má právnu subjektivitu ako PO.To znamená, že mnohí členovia týchto PO sú členmi svojej, ktorá zaregistrovala svoje stanovy, ale aj členmi SPZ, z dôvodu poistenia a predíženia poľovných lístkov.Nemusíte pri predlžovaní PL obnovovať členstvo v SPZ, nie je problém sa poistiť, napr. ZPO Hubert, poisťuje členov PO na 5 rokov a pri predlžovaní PL dostanete potvrdenie o poistení, ktoré OPK rešpektujú a k tomu potvrdenie o členstve vo Vašej PO a predlžia Vám PL na 5 rokov, celkovo 55 EUR. Pravdepodobne sa podarí predlžovanie PL zrušiť, preto nepredžujte PL na 10 rokov, peniaze Vám nevrátia. A uvidíme ako rozhodne súd o poplatkoch za predžovanie PL, potom bude musieť SPK poplatky, o ktorých si myslíme, že sú v rozpore zo zákonom, všetkým vrátiť... ◄ reagovať
Jager68, asi moze, ja si pamatam, ze uz sa tak raz doplacalo a nikto si s tym nepomohol, aj ked je to proti zdravemu rozumu. ◄ reagovať
ake doplacanie?....predsa to nemoze platit spätne.... ◄ reagovať
Juro mne keď to spravili na SPZ som im nezaplatil nič a prešiel som do Pribiny. Nech ma nahaňajú po súdoch, čo sa na 120 % nestane lebo vedia že by prehrali. ◄ reagovať
Poplatok OPK podľa sadzobníka platí, ale členské u OkO SPZ sa zmenilo a treba doplatiť tento rozdiel. Stalo sa to aj u nás! ◄ reagovať
sultán - A nepletieš si náhodou poľovný lístok s členským do SPZ ??? ◄ reagovať
Tu je sadzobník pre vydávanie poľovných lístkov SPK, platný od 1.1.2016 file:///C:/Users/operkrba/Desktop/Sadzobnik2016%20(1).pdf nie je nikde na stránke SPK uvedené, že poplatky sa zvyšujú. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.