kovlado - nespravne informacie uvedene v Tvojom profile boli pričinou. ◄ reagovať
dakujem za info,@ profil upraveny ◄ reagovať
klvlado - ak nie si polovnik potom by mozno bolo dobre mat v profile polovnik - nie, inak to troska matie. vzdy je potrebne dodrziat vekovu triedu na aku ma polovnik povolenku, bez ohladu na to ci je to abnormalita alebo nie. teda ak mam povolenku len na jelena 1VT nemozem strelit abnormalitu v 4VT ◄ reagovať
dede, mozno ta sklamem, ale ja osobne niesom polovnik, moj zdravotny stav mi nedovoluje aktivne vykonavat pravo polovnictva. Som iba laik, ktory mam rad prirodu a jedine co robim je fotenie zveri. Zaujima ma co je v ociach polovnikov vhodne na odstrel a co zasa nie. Ale kazdy ma pravo na svoj nazor... ◄ reagovať
kivlado - ako pozerám Tvoje otázky ktoré tu zadávaš , tak ma napadá myšlienka, že poľovný lístok si získal v dedičskom konaní ..... ◄ reagovať
V prípade trvalej deformácie (poškodenie pučnice) sú jelene výradové. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.