Nechapem, na kereho certa chces tahat vzduchovku na Slovensko z USA. A kor Umarex, ktory teda ani zdaleka nerobi ziadne premiove veci. Vobec by som sa takym napadom nezaoberal. v prvom rade, ked si zaciatocnik, chod napr. na forum gunshop.cz, tam je sekcia pre vzduchovkarov, najdes tam vsetko, co ta zaujima. ale priprav si kopu casu, su tam tisice stran. po druhe, zadefinuj, co vlastne chces. sportova strelba jednoznacne .177, ta .22 je fajn, ked sa ti paci len tak strielat do plechoviek, robi to vacsi rachot a naraz .22 je efektnejsi. ale inak to lieta velkym oblukom pri 15J. keby si likvidoval potkany, tak prosim. no ale vsak aj s .22 sa da trafit. a po tretie, aky mas rozpocet. ked chces zlamovaciu vzduchovku, bud chod normalne do slavie 634, co je overena a slusna vzduchovka alebo si nasetri na nejakeho weihraucha s pevnou hlavnou, napr. hw97, pripadne nieco od air arms. anglicania tiez robia skvele vzduchovky. ad zbrojny preukaz brata, to by som tiez radsej neriesil, ono, kopec ludi ma nacierno vzduchovky, ktore davaju aj 50, 100J a vsetko je to fajn, len do momentu, ked sa nieco stane. potom uz policajti, balistika, vysetrovatel atd. nehovoriac o tom, ze ked by si bracho kupil vzduchovku na ZP, teda nad 15J, uz by s nou mohol strielat len na strelnici. takze neradim. na slovensku existuje jeden slusne zasobeny obchod, ktory ma v nazve rimskeho boha obchodu, aby som teda nerobil reklamu. ale nech uz nakupujes kdekolvek, urcite si nenechaj posielat vzduchovku z USA. to je blbost imho ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.