Dobrý deň. Potreboval by som radu vo výbere puškohľadu na väčšie vzdialenosti. Rozhodujem sa medzi Hawke Sidewinder 30 SF 8-32x56 20x half Mil dot a KONUSPRO-F30 8-32x56.
Tak do puskohladu chcem investovat max. 600 eur a v tej cene toho neni vela na vyber. ◄ reagovať
Ten Hawke bohate postačuje... ◄ reagovať
Dôležité je koľko do toho chceš investovať? ◄ reagovať
Čauko. No o lov za šera sa mi nejedná. Chcem si to dať na zbraň kalibru 22-250 rem. Samozrejme, že ku tomu budem mať bipod a chcem s tým loviť líšky. Tá vzdialenosť je ako si písal 300 m , max. 400m. ◄ reagovať
Ahoj. Ja osobne si myslim ze na lov bohato postacuje max 12. Inac obe znacky su tak trocha mimo triedy kvalitnej optiky a na tom zvacseni 32 za sera nebudes nic vidiet a aj tak to neudrzis to by si musel mat bipod, karimatku a lahnut si ku tomu. Tot moj nazor. Inac co je to pre teba vacsia vzdialenost 300+? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.