podla mna netreba dvere na posede zamykať. slovák keď vidí niečo zamknuté tak má tendenciu to násilne otvoriť :)
To je mladícka neskúsenosť...veď raz príde na to, že zamykať posed je hlúposť. ◄ reagovať
Toxi - myslim, že zadanim svojej poziadavky si rozširil moj rozhlad čo ma čaka pri stavbe resp. rekonštrukcii posedu či kazatelni. Za 30 rokov som takuto špecialitu nepotreboval rozlusknuť ! ◄ reagovať
Co mas v tom posede ze to potrebujes zamknut? Preto ze ak ozaj nic tak to nezamyaj fakt...lebo ludia to vylomia, pretoze si myslia, ze ked je to zamknute bude tam co ukradnut... ◄ reagovať
Toxi, problm tu má asi len dede, čo sa tvári že je viac. Neviem prečo by si mal na niečom frčať. Ale ostatný sa ti snažili poradiť. ◄ reagovať
Dakujem vsetkym premudrencom za rady, aj rymto tato stranka straca odbornost a hlavne ludi, ktori potrebuju radu a nie trapne komenty zapricinene traumou z detstva. ◄ reagovať
Oceľové dvere na posed by som vôbec neodporúčal,cez zimu železo pracuje,aj slabý zvuk ťuknutia napr.pušky alebo hocičoho sa nesie široko ďaleko.Odporúčam vymeniť čo najskôr! ◄ reagovať
ked su ocelove dvere aj zarubna,treba to zavarit:):):):):):) ◄ reagovať
podla mna netreba dvere na posede zamykať. slovák keď vidí niečo zamknuté tak má tendenciu to násilne otvoriť :) ◄ reagovať
Oceľové dvere sa dajú v oceľovej zárubni bezpečne uzamknúť viacerými spôsobmi. Otázne je, sa potom majú dať aj odomknúť. ◄ reagovať
Myslim, ze (budem slusny) ked si zadal temu na com frcis ? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.