Vďaka Frenki , niekto nepozná výrobcu pre Merkel Helix? ◄ reagovať
Viem, že hlaveň na blaser vie vyrobiť aj puškár z Bánoviec nad Beravou, pán Ivan Igaz. ◄ reagovať
Peterber vďaka za konkrétne číslo. Je pekné že, cena sa vyrovná cene celej guľovnice ... ◄ reagovať
Varmint hlaven na 308w do R8 vyjde okolo 1300e. ◄ reagovať
Ok viacmenej ste mi potvrdili čo som si myslel. Pozeral som Bix ´Andy, a všimol, že ponukaju akurat hlavne pre Blasery a aj tam je to konštrukčne robene tak, že sa hlaveň našrubuje do do akehosi adaptera pre tieto modely ak sa nemýlim. ◄ reagovať
Lothar Walter nič také v ponuke nemá. V tomto smere - pre Blaser, je v našich končinách asi najvhodnejšia voľba od spomenutého Bixn' Andyho. Vozí to k nám Jedlička zo Zelenča, kamarát tam nedávno kupoval nejakú neštandardnú hlaveň do R8. ◄ reagovať
Dík za tip Spanik. Si viem predstaviť že si za také niečo poriadne vypýtajú ... Som skôr myslel, či nie je špecializovaná firma tak ako napr. Lothar Walther, ktorá má v ponuke rôzne hlavňové profily akurát s tým že má určeneé hlavne v ponuke pre Mekel, Sauer a pod. ◄ reagovať
Poacher,firma Bix´n Andy vyrába hlavne aké si kto zažiada,len to aj niečo stojí. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.