hunter4321 to by musel admin ,alebo kto ma na starosti webovu stranku
pridat jednu kolonku do stlpca na lavo napriklad pozor podvodnici na fore .
napriklad TAKTO
hunter4321 to by musel admin ,alebo kto ma na starosti webovu stranku
pridat jednu kolonku do stlpca na lavo napriklad pozor podvodnici na fore .
napriklad TAKTO
◄ reagovať
Tanak, dôležité je aby sa to každý dozvedel, lebo nie všetci tu čitájú diskusiu. ◄ reagovať
Tak maju alebo ma / FLESHLED inak nazývaný DUSO2/ bohužial smolu tu už nepreda/ju nič . Pošramotena reputacia sa tažko naprava . ◄ reagovať
Ako to tu tak čítam, toto treba riešiť aby neoklamal ďaľších ľudí. Nejaký špekulant vypatlaný, už podľa jeho komentárov vidieť že je to osierač. ◄ reagovať
Precitaj si diskusiu nocne videnie tam je o nom napisane az az ja som tiez mal zaujem o baterku ale po jeho troch telefonatoch sa my pokusal predat baterku na silu som ho poslal kade tade a normalne sa urazil ze ju nechcem figuruje tu pod viacerimy prezivkamy tak velky pozor p.s-karma je zdarma a na kazdu svinu sa da voda uvarit ◄ reagovať
Tanak nikto tu nikoho neoklamal o 200 euro, len soson chce vratit to co mohlo fungovat, keby som poslal, opravil komponent lampy...on trval na vrateni, ako eshop to co som mu mal predat. Pani pisal som Panovi administratorovi, pretoze Vase prispevky nesuvisia s temou nocne videnia. Poprosim sa venovat teme a nezasierat to tu nerelevantnymi prispevkai...pekny den...D....mal som krasne nocne zabery z noktakov na imageshack.com, ale spoplatnili to z dna na den a ja som si to nestihol zaplatit a zmazali mi vsetky nocne zabery...mam zalohy, ale som momentalne v zahranici, takze ked sa vratim nahram Vam take zabery z litona 4 gen, ze padnete na zadok...lovu zdar...duso