M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  22. január 2025,  meniny má Zora,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:29,  dnes západ slnka: 16:26
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Pozor zlá skúsenosť - nick: fleshled - diskusia

autor: off hurky
pridané: 13.4.2017 9:10
Pred Vianocami som si od pána nick – fleshled objednal baterku aj s celou sadou – nabíjačka, diaľková spúšť, akumulátor Panasonic, magnetický držiak Olight na hlaveň. fleshled v telefonickom rozhovore sľúbil všetko a dodnes mi v ušiach znejú slová –hurky buď seriózny a prosím Ťa preber si zásielku. To som aj urobil, čo som vzápätí oľutoval. Telo baterky má taký rozmer, že sa do toho držiaku jednoducho nevojde. Namiesto sľúbeného akumulátora Panasonic 3400 mAh mi poslal nejakú noname šunku. Baterka má iba diaľkovú spúšť hoci mne treba na 99 % iba klasický vypínač na baterke, ktorý tam nie je. Obratom som teda pánovi na druhý deň volal, že mu to pošlem naspäť. Výhovoriek že prečo nie som si vypočul až až. Nakoniec sme sa teda dohodli, že mi pošle tenšie telo, aby sa baterka vošla do držiaka, sľúbený akumulátor Panasonic 3400 mAh a klasickú koncovku s vypínačom. To bolo v januári. Odvtedy som si vypočul toľko výhovoriek.... Príklady niektorých uvádzam: Som v Čechách, Brat má trombózu musím ísť za ním do Bystrice, nemám teraz peniaze, som v skúšobnej dobe. Taký klenot že: akurát jem, keď dojem idem na poštu a posielam prvou triedou, rozbil som auto a mnoho mnoho ďalších. Svoje peniaze už asi neuvidím, ale týmto chcem aspoň ostatných užívateľ fóra varovať pred „charakterným človekom“ nick – fleshled. Dôkazy o jeho jednaní cez poštu lovuzdar viem poskytnúť. Tomu človeku sa nedá veriť ani to, že má nos medzi očami.
počet zobrazení: 27 580
počet hlasov: 7
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off tanak, 14.4.2017 o 12:29

hunter4321 to by musel admin ,alebo kto ma na starosti webovu stranku pridat jednu kolonku do stlpca na lavo napriklad pozor podvodnici na fore . napriklad TAKTO Pozor zlá skúsenosť - nick: fleshled - diskusia

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

komentáre

zoradiť
zobrazené 201-240 z 332 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off maburak, 18.4.2017 o 15:31

fleshled, vyfakturujes? takze aj sosonovi si lampu vyfakturoval? ak tomu tvojmu klamaniu. Klames az sa prasi. Slubil si, ze ak soson nebude spokojny peniaze mu vratis. Kedze si mu dodal nefunkcnu baterku tak nebol spokojny (ani nemohol byt) a chcel len to aby si dodrzal co si slubil. A to si ty nedodrzal. Reci o tom ze ju ani neodskusal a podobne su len blud, jednoducho nebol spokojny a ty si mu mal peniaze vratit ako si slubil. Reci o navrhu bezplatnej oprave a podobne vyhovorky su len prazdne mlatenie slami. Si jednoducho podvodnik... a toho bohateho doktora a tych remomovanych puskarov ti uveri akurat mozno ten co seno zerie. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off fleshled, 18.4.2017 o 15:26

Hugo chces vidiet jewra na foto ked tych doktorov vyfakturujem?????? ◄ reagovať

off HUGO09, 18.4.2017 o 15:09

Bohatý doktor z popradu cha cha cha tak sa schuti smejem až na ulicu ma počuť ,tento človek nemá ani štipku súdnosti v sebe ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 15:07

Hurky naposledy ked sme sa spolu bavili, hovoril si o nejakych rodinnych a finacnych problemoch....neni to chobotina tie tvoje ohovaracske prispevky a iba ma cez ne chces donutit, aby som ti vratil peniaze a si spekulant, ked nevies vyriesit svoj rodinne a financne problemy??? ◄ reagovať

off hurky, 18.4.2017 o 15:05

Fleshled uniká ti jedna vec, ja nikoho neohováram, ja len konštatujem skutočnosť!!! A viac už naozaj k tomu nemám čo dodať. ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 15:01

Pani ja sa tu nebudem handrkovat s nikym. Zavady odstranim na vlastne naklady, hurky ak vymaze ohovaracske prispevky, tak mi poslem lion Panasonic a bodka. Teraz mi volal bohaty doktor z Popradu a berie tri lampy a ma vazny zaujem o nocne videnia. Pani ja sa tu nebudem natahovat hochstaplermi ala Soson. Predam puskarstvam, dokotrom, bohatym biznismanom, pravnikom, hospodarom. Najvacsie puskarstvo na Slovensku, ktore nemenujem, objednalo 5 lamp, ja nestiham skutocne vyrabat a nebudem sa tu natahovat s hochstaplermi ala Soson...Jager ty si sa uz tisic krat mal ozvat, bol si pozerat aj nocne videnia, chcel si lampu a prd tak prosim mlc, je to len prdenie do vetra...pekny den ◄ reagovať

off Jager68, 18.4.2017 o 14:49

fleshled nechapes???..na 1x je to na hovno..co chces opravovat?...bud posles hned dalsi kus,aby sa dalo vôbec niečo skušať alebo vratis eura.... ◄ reagovať

off tanak, 18.4.2017 o 14:38

pandur1 ak chceš lampu čo nema zaruku tak par prispevkov nišie ak budeš mat štastie tak bude aj svietit. ◄ reagovať

off lubenko, 18.4.2017 o 14:30

pandur1 môžeš sa obratit na nick fleshled,môže ti ho Šošon vrelo odporučit ◄ reagovať

off goret, 18.4.2017 o 14:18

pandur, jeden má reklamu v spodnej polovici pravého sĺpca a na ich stránke majú aj on-line poradňu ◄ reagovať

off pandur1, 18.4.2017 o 13:35

chlapi prosím Vás, nechcem zakladať novú tému, neviete mi oradiť nejakého dobrého predajcu? Chcel by som kúpiť svietidlo 3. generácie s chipom 4. generácie čo dosvieti minimálne 500 metrov. Ďakujem. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off jaro1, 18.4.2017 o 13:34

FLESHLED : 1)Pozri soson pošlem ti ju na dobierku a ak nebudeš spokojný a nedoškrabeš ju tak mi ju vrátiš ale zatiaľ nikto nereklamoval ja som 0903.........., A..... K....., V............, Bratislava 4 ok volám 2) FLESHLED : ok vravím ti ak nebudeš spokojný vrátim 3) SOSON : pošleš mi teda 2 baterky na skúšku, koľko chceš za to E, a v prípade že z nejakého dôvodu nebudem chcieť ich tak vrátim nepoškodene a ty mi vrátiš E. platí ? FLESHLED : ok ak odrátame poštovné ◄ reagovať

off Martin208, 18.4.2017 o 13:31

Ale.ked chces predat vies sa stretnut aj hned dnes vecer na celom slovesnku ◄ reagovať

off hurky, 18.4.2017 o 13:22

Už som to tu písal viac krát, ale fleshled má asi problémy s čítaním. Sľúbil si mi tenšie telo baterky, akumulátor Panasonic 3400 mAh a koncovku s klasickým vypínačom. Tá trápna akože diaľková spúšť je na dve veci. Svieti ako sa je páči, raz svieti, raz nie, raz bliká, škoda reči. Trošku Ti osviežim pamäť: 30.1.2017 13:46, od hurky: Tak takto. Očakávam, že mi teda ešte pošleš nasledujúce veci: - to tenšie telo aby mi tá baterka do toho držiaku Olight vošla - akumulátor Panasonic 3400 mAh, ktorý si mi mimochodom v správe zo dňa 25.11.2016 o 13.51 sľúbil, mám tu správu archivovanú (neviem prečo so mi ho nakoniec neposlal - tu si teda dohodu nesplnil) - koncovku s vypínačom na 100% výkon a na 20% výkon či ako si to vravel, aby som si s tým mohol svietiť a nemusel som v ruke držať ten \\\"diaľkový vypínač\\\" (tú koncovku si mi sľuboval v telefonickom rozhovore pred Vianocami) Keď mi toto všetko príde na adresu Ing. Milan Hurčala, Vítkovce 11, 053 63 Spišský Hrušov, tak Ťa viac otravovať nebudem. A právnikmi sa oháňať zatiaľ nechcem a nemusím. Ale v prípade, že to bude potrebné hneď vedľa v kancelárii mám troch. Príjemný deň, Milan. 30.1.2017 13:56, od fleshled: Dobre Hurky, poslem dohodnute, ale prosim ta daj mi cas do buduceho mesiaca lebo som v skusobnej dovolenke a ledva mam dovolenku aby som isiel ku nasim do Banskej Bystrice a lekarom. Mam to v Bratilave Hurky a frajerka to nezvladne. Volam ti akonahle dojdem na Slovensko! Pekny den Ondrej 6.3.2017 10:09, od hurky: Nazdar, tak mesiac a nejaký týždeň prešiel a neprišlo mi nič ?!? 6.3.2017 14:36 od: fleshled Ahoj dneska ti to posielam. Prepac musel som to dat naciernit a bol som na pradzninach z detmi. Pekny den Ondrej. Zaujímavé že 6.3.2017 si všetko mal a posielal si mi to. Len škoda že mi nič neprišlo a odrazu nemáš telo a sústružnici a kecy a kecy... ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 12:42

Nikoho som neoklamal, zavady som chcel odstranit na vlastne naklady!!! Sosonovi nesiel ani vypinac, cize nemohol ani odskusat a vyjadrit spokojnost, alebo nespokojnost! Soson je spekulant a hurkymi posielam po sviatkoch tensie telo, ked zacnu sustruznici pracovat a ked zmaze prispevky tak mu poslem aj akumulator Panasonic gratis...pekny den. ◄ reagovať

off dusab, 18.4.2017 o 12:02

Presne ako jaro1 napisal!!! ◄ reagovať

off jaro1, 18.4.2017 o 11:59

Fleshled- treba uznat, ze z tohto problemu sa da vyjst len jedinou spravnou cestou a ta je vratit sosonovi a hurkymu peniaze.Kym je este cas a kym nie je neskoro.Ty si asi neuvedomujes ze su aj ludia, ktorych ked oklames podvodnym sposobom sa nezmieria s tym a prave podvod na nich ich vyburcuje a nastartuje do plnej sily a zbroje.Takyto poskodeni, spravidla ide o dobrosrdecnych a statocnych ludi su potom podla mna schopni vsetkeho, kym nedosiahnu svoje.A ja sa im vobec necudujem ba naopak zelam im dvojity uspech! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off kettner11, 18.4.2017 o 8:42

Citam tu ako nezainteresovany clovek a dobre sa bavim...fleshled a do tej zaloby chces co napisat? Odrbal som chlapa o 200 e a nechcem mu vratit peniaze a za to ze o mne zverejnil pravdu ho zalujem za poskodenie mena? Kamarat nastuduj si zakon Ty" žaloba"a potom pis kraviny. Žalobu vznasa niekto iny ako osoba. A takouto kravinou sa ani jeden organ CTK nebude zaoberat. Bud chlap a chlapsky to urovnaj a zabudne sa na teba a nemusis tu mat potom xy nikov. ◄ reagovať

off tanak, 18.4.2017 o 8:19

fleshled je to nasmiech že ho daš na sud to ešte by som povedal, že keby dal on teba na sud tak to by bolo priechodnejšie . ◄ reagovať

off lubenko, 18.4.2017 o 7:24

vraj poškodenie dobrého mena,no tak dobre som sa už dlho nezasmial:):):):):):),len by ma zaujímalo,ktoré je to dobré meno??????? ty šmejd fleschled alias doso2 ◄ reagovať

off cita, 17.4.2017 o 23:04

Tak jsem to všechno přelouskal. Obdivuji jak pevné nervy má soson... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 4

off premvadasz, 17.4.2017 o 15:16

Rasto moja osobna skusenost s takymito "podnikatelmi" po telefone nic nevyriesis bude sa vykrucat do nemoty aj peniaze posle ale zazrakom sa vratia naspat na jeho ucet atd...na 99% funfuje ked zaklopes u neho doma ,hned budu peniaze aj kavu ti uvari este sa aj podakuje :) vyser sa na telefonaty vsak raz urcite budes mat cestu okolo mozno za mesiac mozno za 2... ◄ reagovať

off tanak, 17.4.2017 o 15:03

Zlodej kričí: “chyťte zlodeja! !! ◄ reagovať

off dede, 17.4.2017 o 13:44

fleshled - smejem sa nad podnetom či žalobou za poškodenie dobrého mena. Akého mena ? Veď vystupuješ v anonymite. Aká Ti tým vznikla ujma ? Teda komu vznikla ujma ? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 4

off Jager68, 17.4.2017 o 11:59

Ked vezmem vopred € za nieco....dodam a nefunguje to...tak tie eura normalne vratim a nevymyslam kadejake opravy, vymenu suciastky atd.(dovolenka sústružníkov-to je už riadna perlička).v dnesnej dobe je .200€ pomerne dost penazi.a este ,ked sa staraš o rodinu...fleshled,keby si pred par rokmi odrbal niekoho o 6000 Skk...zrejme by si sa musel poriadne skryvať..chlapec ma už po kšefte..to je jasne.A ma zarobene na problem..Snad to Rasťo dotiahne do konca. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 3

off HUGO09, 17.4.2017 o 11:39

Toto by malo biť ako veľký výkričník na prvej strane .soson vďaka za nás ostatných že si to tu dal len škoda že si na to neprišiel skôr že to je lúzer dúfam že ti to dobre dopadne a dostaneš prachy naspäť ◄ reagovať

off Stopinko, 17.4.2017 o 10:50

Esteze je Rasto kludas. Za tych 200 eur sa da vybit vela zubov . ◄ reagovať

off shoogo, 17.4.2017 o 10:20

Soson myslim ze sa nemusis bat, ta zaloba bude tak ako aj tie jeho fotky strapca. Teraz mu urcite bude chybat pisaci stroj a sused mu ho spravi lacnejsie ◄ reagovať

off hunter4321, 17.4.2017 o 9:07

Soson, dobre že si to tu pridal. Fleshled, jediný špekulant si tu ty! Písal si tam že ideš cez žilinu, potom si sa tváril že o nijakej žiline nevieš, vykrúcaš sa aby si nemusel vrátiť prachy. Vieš, je úplne normálne že keď niekoho o*rbeš, chce prachy späť a je choré to ako sa vyhováraš. Ty si notorický KLAMÁR a máš šťasie že som si niečo od teba nekúpil ja lebo ináč by si mal pochlebe. A neriešil by som to tak diplomaticky ako soson. A netrep že ho žaluješ lebo jediný obžalovaný môžeš byť len ty. Je mi ľúto ľudí ktorý s tebou obchodovali. ◄ reagovať

off majko82, 17.4.2017 o 8:23

soson si mu poškodil dobré meno že predáva šmejdy na čierno :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 3

off fleshled, 17.4.2017 o 7:13

Soson zbytocne to tu zahlcujes ptakovinami. Snazim sa ti dovolat, vytrvalo ma ignorujes. Po sviatkoch ti leti do Ziliny zaloba za urazanie a poskodnie dobreho mena. Uz tisickrat opakujem doskrabane telo a vadny spinac som bol ochotny gratis vymenit a este by som zaplatil aj postovne. Ty si to avsak odmietal, pretoze si spekulant. Cize nemal si ako odskusat, ked lampa bola vadna a nemohol si s nou zasvietit v reali, ako sme sa dohodli. Dalej sme sa dohodli tak, ze ak ta lampa by nesvietila podla tvojich ocakavani, tak mi ju mozes vratit!!!!!!! Ty si vsak odmietol akekolvek opravy vymenou komponentov, aby si to potom poriadne odskusal, cize si len a len spekulant soson. Zahlcujes to tu ptakovinami. Ja som predal desiatky tych lamp a jedina reklamacia si len ty a hurky. Bodka!!!!! Cakaj coskoro sa stretneme a prehras sud!!!!!! Po tychto utrazkach ti uz nevratim nic, jedine opravim vadne komponenty.... ◄ reagovať

off soson, 17.4.2017 o 6:52

Preposielam komunikáciu aby ste si kto chcete urobili obraz o osobe ktorá ma tu nazýva exotom. Kontaktoval ma cez FB messenger. Nakoľko ma donekonečna otravoval, komunikáciu som ukončil zablokovaním jeho účtu ako aj čísla na mobil s tým že jediné čo ma zaujíma je termín vrátenia peňazí a ten nech mi napíše do mailu. Samozrejme že nič neposlal Telefonuje mi z utajených čísiel, dnes mi volal v noci o 00.14 , 00.23, a 01.30 . Toto je úroveň p. fleshled alias duso2 24.FEBRUAR 2017 PIA 5:57 FLESHLED : Ahoj Rasto ti si zo Žiliny a si poľovník??????? SOSON : áno čo treba FLESHLED : nič nechceš super lampu?? už mam novy čip v nej. Cree led XPL druha generácia svieti cez 500m!!!!!! SOSON : vieš poslať rozmery a nejaký popis koľko režimov svietiacich a cenu FLESHLED : Pošlem ti teraz na mail foto + info SOSON: ok FLESHLED : čo sa týka cien, komplet sada je 128 euro máš tam šošovku kolimátor, telo s najnovším Cree XPL 2.generacia, potom akumulátor Panasonic 3400 miliamper hodín, čo vydrží aj mesiac v mrazoch mínus 20 a ma plnú kapacitu, ďalej univerzal držiak na hlaveň z gumy a tlakový káblový vypínač na mieru, ktorý sa neláme holá baterka je 118 euro, čiže bez tlakového vypínača a montáže Sú aj iné farby žlta do hmly a dažďa, červená a zelena na neplašenie zveri Soson ale obrázky mam bohužiaľ staré, ale svieti to oveľa lepšie ako starší LED čip XML SOSON : na mail nič neprišlo zatiaľ. a ten Panasonic neni slabý ? FLESHLED : čosi chlapi s tým svietia mesiac, keď sa preblikuje na zbrani] soson ale mam staré foto iba SOSON : sú aj silnejšie ci ? len sa pýtam. a režimov ja nechcem moc stačia 2 plný a slabší FLESHLED : nemám čas to nafotiť v revíri nie 3400 miliamper je špička viac nemáš SOSON : koľko to svieti na plný výkon FLESHLED : uz Lipoly externe accu banky 150000 lux a 1400 lumen vravím ti Sosoan cez 500m SOSON : myslím čas FLESHLED : však čítaj sekcia Svietidla, Lovu zdar chlap to meral a cez Google maps mu vyšlo 800metrov!! počuj čo ju majú poľovníci tak svietia s tým mesiac, keď sa preblikava počuj zožeň ďalších poľovníkov čo chcú moju lampu na flintu a dám ti Panasonic grátis dobre? chceš aj iné farby? SOSON : ja nepoľujem s lampou. to len keď dohladavam je tu medveďov na 3 riti tak FLESHLED : no je to super SOSON : na plný výkon nemáš odskúšané ako dlho svieti ? FLESHLED : potom mam klasicky reflektor čo osvieti hektár môžem ti dať aj inú hlavu pozri cca 1.5 - 2 hod záleží koľko ampér sa pusti do čipu SOSON : to stačí FLESHLED : máš tam Trubo mód a ekonomic na ten ecomonic aj 5 hodín svietiš čiže nechceš na flintu soson lampu? tak čo pošlem ti jednu? Ak nebudeš spokojný tak do týždňa môžeš vrátiť len ju nesmieš doškrabať zašpiniť SOSON : mne stačí do ruky lampa ja som to na flinte v živote nemal ale človek nikdy nevie ty si odkiaľ FLESHLED : Bratislava aj bystrica tak dojdi do bystrice v piatok podvečer a odskúšame reál máš auto a hlavne čas?? Ssoan daj mobil číslo radšej zavoláme SOSON : idem do blavy na budúci štvrtok. ak tak mi posli teda tu komplet za 128 a aj ten reflektor čo osvieti hektár. doma si to odskúšam, ja s tým ani nepôjdem do lesa čiže to nebude poškodené ani poškrabane ukážem známym a rozhodnem sa ci zoberiem nejakú alebo obidve a ci kamaráti nebudú chcieť. ale ak je to také super ako hovoríš tak si myslím že si zoberú . je tam aj nejaká vode odolnosť, nárazu vzdornosť asi áno keď to na flinte vydrží FLESHLED : samozrejmá môžeš ju utopiť mat v lejaku búrke len musíš mazať silikónom gumičky kruzke čo tesnia SOSON : auto samozrejme mam, s časom je to horšie. dnes nemôžem zajtra tiež nie, budúci týždeň sú prázdniny ale vo štvrtok musím ísť s dcérou do blavy. 0903 ......... ale volaj až po 7.00 lebo deti ešte spia FLESHLED : Pozri soson pošlem ti ju na dobierku a ak nebudeš spokojný a nedoškrabeš ju tak mi ju vrátiš ale zatiaľ nikto nereklamoval ja som 0903.........., A..... K....., V............, Bratislava 4 ok volám SOSON : a si v blave dnes ? splaším nejakého kamaráta čo tam je a by si mu ju dal prachy Ti pošlem na účet ak nejakého zoženiem a nebude mat hotovosť. a máš aj ten reflektor čo na široko svieti ? FLESHLED : ale až podvečer aby to videl v tme reál? ok skús kamoša alebo ti dám IBAN do CSOB s tým reflektorom máš hektár 100x 100m ak vybavíš ďalších poľovníkov na lampy ten reflektor ti dám grátis ????? SOSON : on by mi ju len doviezol dnes ak tam bude ktosi ja by som si ju pozrel vyskúšal aj tu druhu. lebo zbytočne platiť poštovne a príde to až v pondelok FLESHLED : super spravme to tak kedy sa mi asi chlap ozve||?? môže poobede??? SOSON : musím ho najskôr zohnať povedz kedy FLESHLED : chceš teda na šírku ten reflektor čo osvieti hektár? cca 17 hod SOSON : chcem obidve vyskúšať FLESHLED : alebo aj skôr a si to odskúšať ty a netreba ísť s lampou do hory za Bratislavu dobre pripravím aj aj a nech mi chlap vola cca o piatej poobede dobre Soson? SOSON : veď on mi to len dovezie nemusíte nikam chodiť to si ja musím pozrieť FLESHLED : ok vravím ti ak nebudeš spokojný vrátim ak vybavíš ďalších poľovníkov tak ti dám grátis baterku, alebo autonabíjačku ????? Soson nechceš aj Nocaky a Termovízie???? SOSON : nie vďaka FLESHLED : ok tak nech sa mi chlap ozve poobede? kde býva a robí?? SOSON : pošleš mi teda 2 baterky na skúšku, koľko chceš za to E, a v prípade že z nejakého dôvodu nebudem chcieť ich tak vrátim nepoškodene a ty mi vrátiš E. platí ? FLESHLED : ok ak odrátame poštovné počkaj mam iba jednu na tu flintu do diaľky tu druhu na hektár osvetlenie ti zložím poobede? SOSON : tak posli tu FLESHLED : takže tu do diaľky za 128 euro aj z montážou a diaľkovým tlakovým vypínacom???? SOSON : áno tu a tu druhu kedy by si mal zloženú FLESHLED : tu druhu na hektár osvietenie?? Po robote tak podvečer môžem poslať obe v sobotu doobeda a utorok to máš v ZA SOSON : no uvidím ci niekoho zoženiem a dokedy bude v blave FLESHLED : skús tak pošlem ti obe lampy tzn tu do diaľky i tu na hektár v piatok|?????? akú máš presne adresu???? SOSON : počkaj ci niekoho splaším . keď nie pošlem adresu FLESHLED : dobre čakám som tu nonstop dobre soson vybav poľovníkov na lampy a máš u mňa Panasonic akumulátor grátis dobre soson???? SOSON : opýtam sa nesľubujem koľkých potrebuješ zohnať za ten aku FLESHLED : dvoch troch SOSON : ok FLESHLED : áno akumulátor Panasonic máš u mňa na betón!! Adresa do Žiliny? takže chceš obe lampy???? Tzn tu do diaľky a tu na hektár na luky na presvecovanie zveri pri vyhladavkach?????? SOSON : na vyskúšanie FLESHLED : obidve dobre soson????? Sosn si tam? tak daj tu adresu a zajtra to posielam a v utorok to máš v ZA SOSON : veď vydrž zoberie to kamarát FLESHLED : ok čakám volaj potom 0903...... SOSON : hlavne klidek FLESHLED : jo tak obe lampy tu do diaľky a aj tu čo svieti na šírku ten hektár???? SOSON : ja neviem ci si zo mňa robíš srandu však som ti to uz niekoľkokrát napísal že obe na vyskúšanie. ak tu druhu nemáš tak sa nič nedeje vyskúšam jednu a druhu potom keď ju budeš mat. kamarát ide isto do blavy v pondelok tak ak iného nezoženiem dnes tak v pondelok zoberie obidve na skúšku FLESHLED : dám ti to na vyskúšanie to akože mi za to nedáš peniaze a ani zálohu?????? SOSON : ale dám FLESHLED : super tak nech kamarát potom vola 0904....... och som 0903...... mobil super mam rad hladký biznis a chlapské slovo soson kde máš ináč revír????? SOSON : ja nie som v združení FLESHLED : a čo máš súkromný revír?????? SOSON : nie nemám súkromný poľujem len u kamarátov a poplatkové nevieš náhodou servis ďalekohľadov nikon ? FLESHLED : jo za lanštiak 150 euro????? mam tu chlapa v prístave spýtam sa čo mu je prasknutá šošovka, objektív posunutý prizmy pádom???????? SOSON : nie . to je nikon monarch 8x42 len tie výsuvne plastové čo prikladáš k očiam jedna zle sa vysúva lebo sa mi to pridrelo keď som bol v Afrike veľa prachu piesku nie optická vada len mechanická FLESHLED : vyčistím ti to aj ja ak zoberieš lampy tak grátis aj kvalitne odmastím soson SOSON : tam je taký kolík zlomený FLESHLED : mam na Nocaky špeciál čistiace pero karbony lens pem PIA 8:25 SOSON : ak sa to podarí dnes budú ti volať ale neviem kedy tak sa uz dohodni s nimi, dajú Ti 130 E, keď nie tak v pondelok tam ide kamarát PI 12:50 FLESHLED : Dobre soson nech volajú Ja zatiaľ všetko pripravím SOSON : až v pondelok stačí, akurát sedím s tým kamarátom čo tam ide . dnes tam nikoho nemám. FLESHLED : Dobre Soson Chceš aj farby? PIA 14:11 SOSON : nie FLESHLED : ok soson kedy mi asi v pondelok vola chlap? ideálne okolo obeda PON 9:29 FLESHLED : rastik si tam tak s Miškom som dohodnutí na obed počuj chceš to teda na flintu aj s tým olight držiakom? Chceš aj tie Panasonic články 3400 miliamper hodín? SOSON : na flintu to nechcem, posli mi čo máš nachystane vyskúšam a zajtra dám vedieť čo si nechám a vo štvrtok ak niečo nebudem chcieť Ti vrátim nepoškodene FLESHLED : ok tak ti dám vypínač na dva režimy ci ti stačí jeden?? aký máš mobil? SOSON : 0903...... FLESHLED : dik SOSON : 2 režimy full a economy FLESHLED : dobre aku sme si tam odsúhlasili cenu za lampu do ruky?? chceš aj tie Panasonic články 18650 s kapacitou 3400 miliamper hodín??? SOSON : to je súčasť ci nie ? FLESHLED : Moja cena je 17 euro pre teba, IBO, ILED a Geleta ich predáva za 30 euro~! jedna je v cene ale ci chceš náhradné SOSON : 1 môžeš a tu baterku druhu si nachystal ? FLESHLED : aku tu zoom? SOSON : no čo osvetli 10 ha FLESHLED : Mam super zoom čo osvieti hektár nie 10 hektárov ale hektár SOSON : jasne FLESHLED : Cena 45 euro ale treba tam dva Panasonic Lion články ak chceš vydrž dám ti ich za špeciál cenu 15 euro kus, čiže vyšla byt 75 euro môže byt? Keď objednám ďalšie Panasonic články tak jednu ti dám grátis výdrž je tam cca 5-6 hod SOSON : no pošli vyskúšam a rozhodnem sa nechá ti chalan 200 E FLESHLED : dobre ale das mi teraz peniaze za všetko komplet a ak sa ti nebude páčiť tak ti to vrátim, ci? ok dohoda vyskúšaš uvidíš SOSON : zálohu FLESHLED : volaj chalanovi nech vie ako čo ok dohoda ta zoom ma 4 režimy myslím turbo, stredný, úsporný economy a sos dobre? SOSON : ak nebudem chcieť čosi z toho tak vo štvrtok to doriešime FLESHLED : ten je dobrý keď máš núdzu havaruješ atď. ok dohoda SOSON : ok FLESHLED : volaj chlapovi nech vie čo a ako a nech prichystá 200 euro dik PO 12:57 FLESHLED : Čau Soson si tam? SOSON : mam jednanie čo treba FLESHLED : Počuj Miško mi dal tých 200 euro aby sa to nekomplikovalo idem mu dať tie lampy dobre? Mame sa stretnúť za 10 minút na pumpe SOSON : veď tak sme sa dohodli FLESHLED : Načo budeme platiť 3 euro postu? Takže zosumarizujem Baterka do diaľky na 2 režimy a ta zoom baterka na dve Lion články 18650 Bez montáže bez káblového spínača dobre soson? SOSON : hej FLESHLED : Super večer to máš v Žiline SOSON : dobre zajtra Ti dám vedieť čo si nechám vo štvrtok som v blave FLESHLED : Ok FLESHLED : Miškovi som to teraz dal Soson daj vedieť ci sa ti to páči Verím že budeš spokojný je to zaručená kvalita FLESHLED : Soson potom mi dohoď dákych poľovníkov PO 19:18 FLESHLED : Soson tak máš to uz? SOSON : ešte nie doteraz som bol na tréningu. a telefón mi nedvíha FLESHLED : no dobre daj vedieť pevne verím že budeš spokojný potom sa popýtaj poľovníkov vo vašom združení dobre? dám ti bonus akumulátor malú šikovnú baterku ledlenser SOSON : ty si sranda chalan veď som ti písal že som neni v združení FLESHLED : A kde poľuješ poplatkové? SOSON : kde chcem a u kamošov mam veľa známych sk cz hu FLESHLED : A koľko ta stoji lanštiak? SOSON : chodím na spoločné kde je balík nejaký s kamarátmi partia väčšia FLESHLED : Aku máš flintu? Nocaky,termo tam ma niekto? SOSON : neviem o tom FLESHLED : Raz ti ukážem Mojou 4tou generáciou prečítam strapec kancovi na 150m! PO 21:33 SOSON : ta baterka je poškrabaná tu ti posielam fotky, nesvieti ani po výmene bateriek. okrem toho je na nej diaľková spust, ja som chcel vypínač silný mód a economy mód. Tak tuto nechcem a tu druhu sa rozhodnem. Vo štvrtok Ti ju doveziem. FLESHLED : Všetko ti pošlem aj nove telo Odfoť mi to prosím Som mimo v Čechách do budúceho konca týždňa Mam vypínač silný režim a ekonomicky mód SOSON : no toto by stačilo. poprosím ta nechaj nejakú kontaktnú osobu ktorej doručím tvoje baterky a ona mi vráti mojich 200 E. Boli sme dohodnutí na skúšku. A že vo štvrtok to doriešime tvoje Čechy na absolútne nezaujímajú Poslal si mi nekompletne veci a iné ako som chcel. je nebudem riešiť 2 týždne nejaké baterky ktoré som ani nejako nechcel napriek tvojim ubezpečeniam aký budem spokojný. nie som spokojný bodka. pokiaľ si v Čechách a nemáš komu nechať prachy pre mňa tak mi posli prachy na účet. Číslo Ti pošlem. Týmto to budem považovať za vybavené. Ako si písal slovo robí chlapa tak dúfam že to tak bude. FLESHLED : Ok Nemám nikoho soson, tetka je v bystrici, bratia v kanade a kamaráti nemajú čas lebo sú zavalení projektami SOSON : veď sme boli dohodnutí na štvrtok neskúšaj prosím ta pekne moju trpezlivosť ak teda nemáš nikoho v celej Bratislave tak mi to posli na účet a ja ti to pošlem poštou FLESHLED : Ok Musím ale aj tak vložiť na účet lebo tam nemám toľko a výplata mi dôjde až o dva týždne SOSON : no veď zajtra vlož FLESHLED : Som mimo SOSON : Mimo hm a kde mimo FLESHLED : Počkaj 200 euro ta nemôže položiť soson Do polska na služobnú pre orange projekt a tam neni csob banka SOSON : brzdi trochu tu nejde o 200 E ale o dohodu a slovo chlapa FLESHLED : Jo SOSON : super a kadiaľ ideš do polska FLESHLED : Cez Žilinu Ostravu do Krakova SOSON : no tak si to v Žiline môžeme vymeniť a je to jednoduché FLESHLED : Nie Žilinu Brno a tak A idem s kolegami ja som len spolujazdec a oni nebudú nikde zastavovať SOSON : ja ta počkám na pumpe FLESHLED : A banka je až od pol deviatej otvorená SOSON : minúta ich nezabije FLESHLED : Nejdeme cez Žilinu SOSON : a kadiaľ idete FLESHLED : Brno Ostrava a česky tešin SOSON : poviem Ti to inak nebudem sa s tebou naťahovať. zariaď si veci podľa nasej dohody - v ktorej som Ti jasne napísal že vezmem na skúšku a vo štvrtok si veci vymeníme. Keby si povedal že budeš v p... 2 týždne tak by som nič od Teba nezobral. Ja nechcem nikomu zle, tak počkám ako to skúsiš vyriešiť na ten štvrtok, a tým nech cela vec zhasne. Pokiaľ ma budeš kŕmiť rečami o ceste do polska a kolegovia nechcú zastaviť a som v Čechách a nemám na učte, tak sa obrátim na príslušné organy a samozrejme aj o reklamu tvojej osoby v rámci komunity p. fleshled , duso2. Ja osobne by som sa tomu rad vyhol. Dúfam že aj Ty FLESHLED : Nerozumieš že nejdeme cez Žilinu? SOSON : mňa nezaujíma kadiaľ a kde idete. vedel si že vo štvrtok idem do blavy a doriešime náš obchod taká bola dohoda FLESHLED : Nebudem v Bratislave situácia sa rýchlo mení v it sektore SOSON : ako to nemáš v Bratislave jedného človeka ktorý to dorieši ? keď si preč ? a kedy odchádzaš FLESHLED : Nemám momentálne ja som bystrican a všetci kamoši majú rodiny a iteckari zavalení projektami Nechápem za nevieš počkať týždeň s 200 eurami SOSON : a kedy ráno odchádzaš FLESHLED : O piatej ma uz berú O pol deviatej musíme byt v Krakove cez Brno SOSON : 21.16 keď som Ti volal že to nie je kompletne si mi tvrdil že mi to ráno pošleš poštou, predpokladám že o 5 ráno pošta nie je otvorená, tak buď klameš že o 5 ideš preč alebo si klamal že mi to ráno pošleš, či sa mýlim ? ak áno tak sa ospravedlňujem FLESHLED : Postu môžem poslať aj z Čiech alebo polska SOSON : Od piatku si ma bombardoval s tvojimi baterkami a ja som Ti poslal prachy napriek tomu, že som to nevidel, a ty si si nedal ani toľko námahy aby si poslal to čo som chcel. Navyše poškrabané. FLESHLED : Telo hlavu šošovku koncovku s vypínačom ti pošlem z Čiech, aj nabíjačku zajtra ráno SOSON : ok FLESHLED : Daj mi ešte adresu vyskúšaš a potom vrátiš ak tak SOSON : C..... L.....SK s.r.o ....... 561/ 45 010 04 Žilina FLESHLED : Dik Zajtra máš SOSON : aká tam je ta ledka v tej silnej ? FLESHLED : Xpl 2 generácia novinka SOSON : je tam Xpl FLESHLED : Áno druha generácia Je na trhu iba mesiac ma 1400 lumen Všetky baterky čo poznám majú staršiu prvú generáciu Výhoda mojej lampy je, že mam modulárnu konštrukciu a čip led ti viem obratom vymeniť bez toho aby sa niečo poškodilo UT 9:02 FLESHLED : Soson tak nakoniec som to vyriešil tak, že bývalá to ide zobrať na byt teraz doobeda a posiela to doobeda prvou triedou do Žiliny, aby si to tam zajtra mal UT 11:03 FLESHLED : čau sosom uz to ex frajerka poslala prvou triedou zajtra to tam máš dobre daj vedieť vyskúšaj pekný deň ST 7:45 SOSON : môžeš mi poslať podacie číslo ? FLESHLED : Počkaj mam v robote Išlo to prvou triedou tak dnes to musíš mat ST 10:33 SOSON : potrebujem to podacie číslo FLESHLED : Soson počkaj zavolám frajerke ST 13:38 SOSON : bohužiaľ nič neprišlo takže nemám záujem o tvoj tovar. kedy to dotiahneme. FLESHLED : pošlem ti za chvíľu podací lístok mam ho určite preboha Som stále mimo pochop soson že to posielala včera pred obedom, čiže aj keď to je prvá trieda trvá to deň dám ti číslo podacieho lístku SOSON : prosím Ta nerieš to nechcem tie baterky a nemám čas zase vypisovať dôvody. zobral som na skúšku . nie som spokojný FLESHLED : prečo však si to ešte nedržal v ruke poslal som ti všetko čo si chcel grátis!! SOSON : grátis ? čo si mi poslal grátis FLESHLED : áno nechcem za to nič je to reklamácia telo, vypínač SOSON : ja nechcem žiadnu reklamáciu nič . všetko ti vrátim tak ako si mi to dal a ty mi vrátiš eura, taká bola dohoda na vyskúšanie. FLESHLED : ok musíš počkať kým sa vrátim z polska exfrajerka nemá peniaze SOSON : veď preto sa pýtam že kedy to uzatvoríme FLESHLED : po víkende vraciam sa v sobotu SOSON : ok FLESHLED : ty mi len potvrď ci ti prišlo to telo a vypínač poobede ti pošlem číslo zásielky dobre??? ale v sobotu ti to určite nevyriešim, len budúci týždeň SOSON : prečo nie v sobotu alebo v nedeľu ? pošlem ti to po kamarátovi FLESHLED : lebo mam toho plne zuby a nemám peniaze pri sebe čo? Neposielaj zatiaľ ja nemám čas teraz Tvrdil si že si to najskôr vyskúšaš tak nechápem prečo to chceš hneď vracať? SOSON : pretože to stoji za hovno aj jedna baterka aj druha FLESHLED : vydrž do budúceho týždňa potom sa to dorieši akože za hovno SOSON : tak nemáš čas FLESHLED : však svietili čo je za hovno?? nerozumiem soson každý to chválil Počkaj kým prídu tie veci odskúšaj a potom to budeme ďalej riešiť SOSON : fakt ? natočil som aj video ako svietia obidve. ta čo osvetli hektár svieti tak isto aku som kúpil pred 2 rokmi za 20 E. ma síce len jednu baterku ale aspoň nehrká keď s ňou kráčam . FLESHLED : nerozumiem toto je do diaľky na osvietenie hektára potrebuješ iný reflektor nie šošovku SOSON : a ta druha svieti na tu diaľkovú spust kedy chce niekedy zasvieti niekedy nie FLESHLED : posli spust vymením stačí to dotiahnuť iba je to nove SOSON : nechcem nič rozumieš mi ? FLESHLED : dobre jednoducho čakaj teraz neviem nič riešiť soson som mimo SOSON : no večer som s mojim právnikom a hneď to riešim nakoľko nemáš prachy, a nemáš čas. Minimálne máš mojich 200 ktoré si mi mal vrátiť stále máš čas to v slušnosti uzavrieť FLESHLED : ok čakaj soson čo nesvieti? mne tie baterky fungovali bez problémov dotiahol si poriadne závity, sú nabite baterky, lebo je tam ochrana? neverím že nefungujú ja som ich osobne testoval pred tým ako som ich kamarátovi dal do rúk!!!!!!!!!!! SOSON : veľká funguje ako chce na tu diaľkovú a mala hrkoce FLESHLED : preboha však natiahnuť pružinky a je tam vola na tie Lion 18650 to ma každá baterka SOSON : ja nebudem za 130 euro nič naťahovať . nechcem ich bodka FLESHLED : ok čakaj kým sa vrátim a budem normálne fungovať diaľkový vypínač ti pošlem tých mam plnú krabicu všetko mne fungovalo osobne som to skúšal pred tým ako som to dal chalanovi do rúk pýtal som sa môjho právnika, ja som fyzická osobná nie nejaký e shop, alebo poľovnícke potreby, čiže ja nemám 30 dni lehotu na bezplatne vrátenie tovaru všetky Závady som ochotný ti odstrániť výmenou komponentov svieti to perfektne všetci boli na lovu zdar s tým spokojní tak nechápem prečo sa stážuješ soson!! SOSON : tu ide o podvodne jednanie ty e shop FLESHLED : aké podvodne jednanie zbláznil si sa? SOSON : ja som zobral na skúšku že ak nechcem vrátim. nechcem FLESHLED : všetky vadné veci som ti ochotný vymeniť dobre musíš čakať som mimo nemám peniaze SOSON : stačilo FLESHLED : ok ak ma budeš ohovárať na fóre budem sa sťažovať adminovi si jediný kto je nespokojný ešte som nemal žiadnu reklamáciu ty si jediný kto sa sťažuje!!!! SOSON : fakt ? FLESHLED : ak aj nefunguje vypínač a bolo doškrabane telo tak som ochotný bezplatne vymeniť za bezvadny kus tak nechápem čo riešiš nemáš dôvod byť nespokojný vypínač ti pošlem novy, odskúšaš a potom ak to nebude v poriadku tak mi to vrátiš????? SOSON : posledné čo ti napíšem že som zobral na SKUSKU s tým že zajtra vrátim ak nebudem spokojný. napíš kedy mi vrátiš peniaze . nie som spokojný FLESHLED : som mimo môžeme to riešiť na budúci týždeň nechápem prečo nie si spokojný, to že ti chýbajú nejaké veci ktoré som ti okamžite poslal, potom nedotiahnutý spínač to neni dôvod na vrátenie pošlem ti novy diaľkový vypínač, vyskúšaš najskôr a potom mi to vrátiš ak nebudeš spokojný, môžeme sa takto dohodnúť soson???? SOSON : nemôžme nechcem to čau FLESHLED : musíš čakať bodka som mimo nemám teraz peniaze neviem vložiť peniaze do banky mam mítingy stretnutia a keď skončím všetko je zatvorene budúci týždeň to doriešime bodka to že máš nejaký komplex pre nedotiahnutý vypínač, alebo chýbajúci spínač, alebo škrabanec nie je môj problém Ja trvám na tom aby si si to odskúšal keď to budeš mat v poriadku a potom budeme riešiť vrátenia dobre??? tak sme sa dohodli!!!! SOSON : počúvaj ma . ja som ti dal zálohu za tovar ktorý som v živote nevidel s tým že keď ho nebudem chcieť ti ho vrátim ja som od teba nič nekúpil FLESHLED : preboha kamarát ti to dal tovar máš uz v ruke alebo ti to ten chalan nedal nerozumiem FLESHLED : Tak ako sa dohodneme? ja ti ešte pošlem diaľkový spínač, ty si to poriadne odskúšaš a potom sa dohodneme ci mi to vrátiš ??? SOSON : ja som žiadny spínač nikdy nechcel diaľkový. takže do zajtra mi napíš kedy vrátiš peniaze. pokiaľ mi zajtra nepovieš kedy ich vrátiš tak dám na teba síce nerád ale inak to nevidím trestné oznámenie. dúfam že si to pochopil. a tie haraburdy oškreté čo treba strunky vyťahovať aby svietili ži v tom ďalej aké super svietidla robíš. uz som fakt slušne nasraty. ak sa ti nepáči tak môžem aj daňový úrad upovedomiť. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

off shoogo, 16.4.2017 o 17:56

Fleshled a preco sa nedpojis s dusom2 a neponuknes mu svojich sustruznikov na vyrobu toho adaptera na to cudo nv 4tej generacie. Mozno by ti predal tu nepouzivanu 3ku lacnejsie :-). On totizto zhana sustruznika aby za to nemusel cinanovi plati 50 bubakov. Mozno hy si na tom aj zarobil :-) a my by sme sa dockali odfoteneho strapca ◄ reagovať

off tanak, 16.4.2017 o 15:40

fleshled ved sa seje kukurica pre boha a Hurky ma zasiate ako ma plašit tie jelenice z pola sviečkou ? ◄ reagovať

off hurky, 16.4.2017 o 15:24

Od januára si mal času na všetko až až. Tak sa nevyhováraj na sústruznikov. Hlavná vec že minule si mi vravel že už ideš na poštu a posielaš prvou triedou. Zrazu ti chýbajú sústružnici... Vymažem tému a ospravedlním sa ti keď budem mať doma tenšie telo aby sa vošlo do držiaku, koncovku s klasickym vypínačom a akumulátor Panasonic 3400 mAh. Kým to doma nemám, nemám s tebou o čom debatovať. ◄ reagovať

off fleshled, 16.4.2017 o 15:15

Hurky su sviatky, vsetci sustruzici mali uz minuly tyzden dovolenky a ja to nebudem dat stacat za 15 euro nejakej strojarskej firme....je aj tak mimo sezony! Naco ti je lampa teraz na flinte? Panasonic akumulator ti poslem, ak sa ospravedlnis a vymazes ohovaracske prispevky tu na lovu zdar!!!! Pekne sviatky. ◄ reagovať

off hurky, 16.4.2017 o 15:08

Fleshled klameš, sľúbil si mi poslať tenšie telo baterky aby sa vošlo do držiaku, akumulátor Panasonic a koncovku s vypínačom a za tri mesiace si mi poslal makový trt... ◄ reagovať

off fleshled, 16.4.2017 o 15:02

Mibe dakujem ti kamarat, som rad ze si bol spokojny...su tu desiatky polovnikov, ktori boli mimoriadne spokojni s mojim svietidlom, len Soson a Hurky su exoti, ktori spekuluju a pomylili si ma s eshopom a 30 dnovou lehotou na vratenie zakupeneho tovaru. Ponukol som im bezplatne opravy, vymeny doskrabaneho tela a oni spekuluju ako to vratit a bombarduju ma spravami ked som v zahranici. Ako som spominal dodavam najvacsim puskarstvam v Bratislave, ktori nemaju ziadnu reklamaciu a ich mena nezverejnim. Takisto to beru airsoftaci, doktori, pravnici, biznismani ako rozky. Pekne sviatky. Fleshed ◄ reagovať

off mibe74, 16.4.2017 o 14:41

Ale naspäť k téme. mal som ako prvé svietidlo maglite na štyri hrubé batérie. Veľké, ťažké a dosvietilo to tak 200 metrov. Potreboval som svietidlo malé a s lepším výkonom. prečítal som rôzne fóra a bol som rozhodnutý pre svietidlo značky fenix. Potom som trafil tu na LZ na príspevky od fleshleda ohľadom svietidiel. Tak som sa s ním skontaktoval a požiadavky boli nasledovne: svietidlo musí byť malých rozmerov, na jeden nabíjací akumulátor a musí svietiť do diaľky a nesmie mať režimy sos, stroboskop a podobne blbosti, ktoré sú mi k ničomu. Čítal som na rôznych fórach o svietidlach, ktoré majú dosah 300-400 metrov no povedal som si, že je to sila...Keď poštou prišlo svietidlo od fleshleda, najprv som neveriacky kukal na to malé čudo, veď môj maglite je raz tak dlhý...No uvidíme...Po vložení akumulatora svietidlo predčilo všetky moje očakávania. Po zotmení som ho vyskúšal a bol som prekvapený intenzitou a dosvitom. Ja som s ním maximálne spokojný, funguje doteraz a je spoľahlivé. Dal som sem aj fotky ako dôkaz a keď niekto neverí, tak môžem u mňa doma predviesť aj osobne. Nemám dôvod niekoho klamať a zavádzať nepravdivymi informáciami. ◄ reagovať

zobrazené 201-240 z 332 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM