M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  22. január 2025,  meniny má Zora,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:29,  dnes západ slnka: 16:26
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Pozor zlá skúsenosť - nick: fleshled - diskusia

autor: off hurky
pridané: 13.4.2017 9:10
Pred Vianocami som si od pána nick – fleshled objednal baterku aj s celou sadou – nabíjačka, diaľková spúšť, akumulátor Panasonic, magnetický držiak Olight na hlaveň. fleshled v telefonickom rozhovore sľúbil všetko a dodnes mi v ušiach znejú slová –hurky buď seriózny a prosím Ťa preber si zásielku. To som aj urobil, čo som vzápätí oľutoval. Telo baterky má taký rozmer, že sa do toho držiaku jednoducho nevojde. Namiesto sľúbeného akumulátora Panasonic 3400 mAh mi poslal nejakú noname šunku. Baterka má iba diaľkovú spúšť hoci mne treba na 99 % iba klasický vypínač na baterke, ktorý tam nie je. Obratom som teda pánovi na druhý deň volal, že mu to pošlem naspäť. Výhovoriek že prečo nie som si vypočul až až. Nakoniec sme sa teda dohodli, že mi pošle tenšie telo, aby sa baterka vošla do držiaka, sľúbený akumulátor Panasonic 3400 mAh a klasickú koncovku s vypínačom. To bolo v januári. Odvtedy som si vypočul toľko výhovoriek.... Príklady niektorých uvádzam: Som v Čechách, Brat má trombózu musím ísť za ním do Bystrice, nemám teraz peniaze, som v skúšobnej dobe. Taký klenot že: akurát jem, keď dojem idem na poštu a posielam prvou triedou, rozbil som auto a mnoho mnoho ďalších. Svoje peniaze už asi neuvidím, ale týmto chcem aspoň ostatných užívateľ fóra varovať pred „charakterným človekom“ nick – fleshled. Dôkazy o jeho jednaní cez poštu lovuzdar viem poskytnúť. Tomu človeku sa nedá veriť ani to, že má nos medzi očami.
počet zobrazení: 27 579
počet hlasov: 7
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off tanak, 14.4.2017 o 12:29

hunter4321 to by musel admin ,alebo kto ma na starosti webovu stranku pridat jednu kolonku do stlpca na lavo napriklad pozor podvodnici na fore . napriklad TAKTO Pozor zlá skúsenosť - nick: fleshled - diskusia

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

komentáre

zoradiť
zobrazené 161-200 z 332 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off hunter4321, 18.4.2017 o 19:30

Myliš sa fleshled, toto súvisí s tým dosť aj keď nie priamo. Čo je IP adresa vie skoro každý tak nemachruj. A ešte ti to pripomeniem. - Keď si to predával tak si písal, že nech zoženie poľovníkov, čo najviac ľudí aby kupovali od teba. Teraz si písal že od teba berú doktori, najväčšie puškárstva atď. atď. Počuj ty strašne odrbávaš. Nehovor mi že z toho máš pár centov a naturálie. Tých 200eur od sosona bolo potom za čo? Všetko proti tebe svedčí aj tvoje hlúpe reči. Vrát sosonovi peniaze a z hurky si to vybav a všetko sa vyrieši. Sám seba podkopávaš. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 18.4.2017 o 19:29

Rasťo pošli mi to do pošty ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off soson, 18.4.2017 o 19:26

mne si dal toto meno aj adresu bratislavsku. a mam aj meno a adresu tvojej akoze exfrajerky co mi posielala druhy balik. game over fleshled duso2 andrej ondrej ◄ reagovať

off pandur1, 18.4.2017 o 19:24

Ja nie ale Ty si orgán a kua veľký :-))))) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 4

off fleshled, 18.4.2017 o 19:22

Ano lebo Andrej Krnac je asi iny prispievatel na lovu zdar ty hlupak, ja som Ondrej z Bratislavy a kontakt ti nebudem davat, lebo ty nie si organ!!!!! ◄ reagovať

off pandur1, 18.4.2017 o 19:19

fleshled, prepáč, ale Ty si už ozaj dement. Veď si protirečíš už skoro v každom tvojom príspevku. Píšeš, že predávaš renomovaným predajniam, bohatým podnikateľom, veľmi vplyvným ľuďom. Teraz píšeš, že predávaš na inzerát za naturálie. Som zvedaví, ktorá predajňa by od teba zobrala tovar bez dodacieho listu, alebo faktúry. Apropo teraz som dovolal s majiteľmi troch najväčších predajní na slovensku (ak im dodávaš :-))), vieš o koho sa jedná a môžeš si to hneď preveriť, určite máš na nich kontakt) , ako aj s niektorými menšími a nikto meno Andrej Krnáč z B.B. nepozná. ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 19:19

Preboha ty s kym bankujes??? Mam spickovych pravnikov, uz som s jednym volal, predavam to ako sukromna osoba sukromnym ludom...mozes ma hladat, som informatik a idem cez hekute wifini, volne pristpove body, mozes ma hladat podla IP adresy ty dement, ak vioes co to vobec je!!!!! Bodka koncim tu admin zamkni to nesuvisi to vobec s polovnictvom!!!!!!!!!!!! ◄ reagovať

off dominikadominika, 18.4.2017 o 19:08

Pán Krnáč toto vám už nepomôže je jasné dokázateľne že predávate opakovane, za účelom zisku,akého to sa už bude dokazovať v celku ľahko, Soson ma už oslovil ak sa k nemu pripojí ešte niekto ako poškodený a niekoho si predvoláme ako svedka keďže sa pán pod nickom mibe74 sám priznal že od vás" menujem pán Krnáč " tiež kupoval. Vy sám ste sa tu chválili že opakovane predávate vplyvným ľuďom, doktorom firmám. Čiže jasne dôkazy opakovaného predaja. Ešte podotýkam aj kedy vás admin vypočul a dané vlákno zmazal, nepomôže vám to spravila som si PrintScreen čo nieje zakázané a je ako dôkazový materiál dovolený. A ešte budeme žiadať o vydanie komplet vašich údajov ako IP a uznáte sám že dohladať Vás v tomto prípade bude veľmi jednoduché tak ako aj dokázané viny a nezákonného konania. ako aj nepriznánie finančného zisku a krátenie dane. Je toho na vás dostatok aby sa dokázala skutková podstata trestného činu. Je tu ešte čas na na zmier oboch strán, ak poškodeným vrátite ich finančný obnos ktorý ste obdržal od nich za vam predávané poškodené baterky . S pozdravom ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 9

off fleshled, 18.4.2017 o 18:34

Ja predavam jednorazovo na inzerat, ako sukromna osoba, za naturalie, ze ma polovnici zoberu do reviru, daju jeleni gulasik atd atd...koncim tu nema to uroven admin zamkni to a zmaz to!!!!!!!!!! ◄ reagovať

off dominikadominika, 18.4.2017 o 18:33

Fleshled pán Andrej Krnáč urazili ste ma, ale zasa ja som taká dobrá že Vam poradím zadarmo Všade na internete sa dočítate, že pri akomkoľvek predaji produktov alebo služieb musíte mať živnosť, inak porušujete zákon a hrozia vám problémy. ALE... nie je to až tak úplne pravda. Nie je predaj ako predaj Je veľký rozdiel medzi: – predať niečo jednorázovo – predávať niečo pravidelne Kedy živnosť netreba Nemusíte mať žiadne oprávnenie ani nič podobné, pokiaľ predáte niečo len jednorázovo, občasne alebo príležitostne Preto som vyzvala soson a a hurky aby podali podnet na prešetrenie spoločné a keďže tu máme aj iných ktorým bol tovar predávaný a ponúkaný je jasné dokazovatelný opakovaný predaj, a ten už podlieha zákonu o podnikaní ako každý iný predaj ku ktorému treba živnosť. A určite sa dá pozrieť do vašeho daňového priznania , či ste prijaté peniaze za predaj v nich uviedli. Je tam toho veľa čo sa dá vo vašom prípade napadnúť a keď ma budete urážať aj naďalej pridám si to k tomu zdarma a určite to neskončí na priestupkovom ale k tomu súdu pôjdeme a ani soson ani nie hurky sa nemusia báť že budú platiť súdne trovy. Ha ha teraz sa zasmejete spolu somnou ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 4

off tanak, 18.4.2017 o 18:31

Tak som ta oklamal lebo som nekupil ? a čo furt sem pletieš tych doktorov ,čo ti volaju zober si tabletku? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off fleshled, 18.4.2017 o 18:30

Tanak a co tym chcel povedat basnik? Vsetko je legalne, sukromna inzercia, sukromny predaj, ziadne corky, podnikanie...tanak uz sa vypni...ty si klamar, nevedel si ani odpsiat, ze nevies kupit miniDVR za 140 euro.Koncim tu uz mi volali doktori z Popradu.... ◄ reagovať

off tanak, 18.4.2017 o 18:22

pan Andrej Krnač nick -fleshled budeme sa oslovovat pravym menom dobre? ja som pan Alzheimer tu je jedna pasaž Andrej Krnač hole svietidlo, sosovka, spominany akumulator Panasonic 117 euro plus postovne. Mam tam aj ine farby, zlta do hmly a dazda, potom cervena a zelena na nerusenie zveri je 40 euro, kedy len CNC sustruznik berie 25 euro za modul, led cop 10 eur a moja praca smiesnych 5 euro. Na baterku je 2 roky zaruka. Je vodotesna,narazu-vzdorna, prachotesna. Posielam aj tie nocne videnia ak by Vas to zaujimalo. Mam 3+ generaciu ITT s autogatingom, je to malicky lahky monokular v PVS-14 tele. CITUJEM Na baterku je 2 roky zaruka. ◄ reagovať

off Martin208, 18.4.2017 o 18:15

Jediný co sa tu stazuje na nedostaok financii si ty fleshled potom budeš asi na nič ITčkar ked nemas na učte 200 e :D ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 18:14

Maburak netrieskaj tu ptakoviny...ja nepodnikam skladam to z centovym ziskom solventnym, ktori ma potom beru do revira, na zazitky, polovky, daju masko, slivovicku naturalie...sosonovi,hurkymu som predal vlastne ako sukromna osobna, nie ako eshop, zivnostnik, podnikatel do boha pochopis to??????Koncim tu to to nema uroven!!!!!!! ◄ reagovať

off maburak, 18.4.2017 o 18:09

FLESHLED sa mi paci ako na jednej strane ide SOSON na sud a na druhej strane ani nedokazete ani citat co Vam niekto napise, odporucam obratit sa na VASEHO pravnika aby VAM vysvetlil pojem podnikanie a neopravnene podnikanie. Zaroven ked uz budete platit za konzultaciu tak si nechajte vysvetlit aj pojem financny podvod. A este jedna dobra rada opatrne s urazkami. nikto tu s VAMI nepasol kravy takze odporucam zvazovat co napisete. ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 18:00

Tanak ty mas Alzheimera?? Hovoril som ti ze to miniDVR stalo 400 dolarov a ja ti ho dam za 140 euro...uz ho kupil Cech detektiv wole...ty si spekulant co mal zatazko aj odpisat, ze nema zaujem, alebo sa stazuje na nedostatok financii...bodka!!!!!!! ◄ reagovať

off goret, 18.4.2017 o 17:58

Ak by to bolo v ZA, prídem ti ho podržať. ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 17:57

Dominka ty trpis demenciou, alebo zizenou schopnostou rozpoznavania suvislosti? Ja nepodnikam preboha....som sukromna osoba a skladam lampy pre potesenie a predavam to za mizerny zisk, ktory nemusim danit...bodka balim to tu!!!!!!!!! ◄ reagovať

off tanak, 18.4.2017 o 17:56

fleshled moment ja som nechcel baterku mne si nukal DVR za 400 eur A POTOM uz za 140 eur.- možem sem pridat celu komunikaciu z mailu ???? ◄ reagovať

off soson, 18.4.2017 o 17:56

Poprosim vas ak niekto ma informaciu kde sa da " fleshled " realne zastihnut /vzhľadom k tomu že je nesmierne rozlietaný a zasobuje baterkami nocakmi a termami cele slovensko / aby mi ju poslal do pošty. Potrebujem sa nim na chvilku stretnuť. Prípadne adresu domov. ďakujem ◄ reagovať

off dominikadominika, 18.4.2017 o 17:54

Tak páni vnesieme do tohoto trochu toho právneho smradu. Podnikanie upravuje všeobecne zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len „Obchodný zákonník) ako sústavnú činnosť vykonávanú samostatne podnikateľom vo vlastnom mene a na vlastnú zodpovednosť za účelom dosiahnutia zisku. Obchodný zákonník definuje všeobecné znaky podnikania. Ak osobou vykonávaná činnosť napĺňa všetky uvedené znaky, táto osoba sa považuje za podnikateľa, ktorého povinnosťou je mať príslušné oprávnenie. Počítajte s tým že oprávnenie na podnikanie máte, čiže rátam že k záručné mu listu ste pripojili aj faktúru na zaplatenie alebo pokladničný doklad? Či? Poradím vám áno aj toto sa dá s časti obísť predaj svojich starých nepotrebných vecí ale ...? Potom ste soson a a hurky zámerne zavádzali. podľa § 597 odseku 2 Občianskeho zákonníka ak predávajúci spotrebiteľa ubezpečil, že vec má určité vlastnosti, najmä vlastnosti vymienené kupujúcim, alebo že nemá žiadne vady, a toto ubezpečenie sa ukáže nepravdivým. Ak vec je nová a nepoškodená Zákazník má pri podaní reklamácie právo voľby. Podľa § 622 a 623 Obč. zákonníka: priťažujúce okolnosti sú zavádzanie ak kupujúci má korešpondenciu že požaduje od predávajúceho vrátenie peňazí a ten úmyselne zavádza a naťahuje dopúšťa sa trestného konania. a trestný zákon hovorí: .... a duso2 fleshlet a zasa ti dám pomocnú ruku a môžem podať podnet na prešetrenie za poškodenie dobrého mena ale bude to len na priestupkovom konaní na patricnom OU . vyhrať s takýmito podkladmi nieje možné a keď aj tak pri tvojej povesti to bude max par € ale na oplátku § 251 neoprávnené podnikanie 1.) Kto neoprávnene podniká v malom rozsahu, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok... mám pokračovať? Dá sa to dohodnúť zmierom, alebo .... už sa teším pokojne ma soson a hurkym kontaktujte rada vám pomôžem a ak ma splnomocníte tak vás budem v tejto veci aj zastupovať. Mimochodom teším sa na žalobu za poškodenie dobrého mena :D ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 17:50

Hunter preboha ja nie som eshop, nemam komu co vracat, to ze je soson spekulant a tanak ma financne problemy ma nezaujima...predavam to ako hobby, zo smiesnym ziskom, ktory nemusim danit...bodka pekny den ◄ reagovať

off hunter4321, 18.4.2017 o 17:34

Tanak 16:48, daj tam hviezdičku a može to tu byť, inak si to pekne povedal. Fleshled, už ti volal doktor? A nepýtal sa náhodou či nemáš nejaké psychické problémy, či nechceš nejakú terapiu? Moc rád by som vedel kto si pretože neviem čo si mám pod tvojím menom predstaviť. Ty tu trepeš jedno cez druhé, a možno na to doplatíš. Kupuješ/Predávaš zrejme na čierno, osieraš ľudí a dobré meno kazíš sám sebe a znepríjemňuješ život poctivým ľuďom. Špekuluješ aby si neplatil, v komunikácí medzi vami je jasne písané že vrátiš peniaze minus poštovné ak nebude spokojný, trepeš že mu ich nedáš lebo to ani nevyskúšal, a na to si kde prišiel že to nevyskúšal? Ty zabúdaš čo hovoríš. Už ti to tu písalo hádam 100 ľudí dookola, a ty sa k niektorým faktom ani nevyjadríš. Dúfam že admin túto diskusiu ponechá a že tobude vidieť čo najviac ľudí. Nikomu ja nič zlé neprajem ale dúfam že ti ktosi dá na rypák alebo skončíš na súde. ◄ reagovať

off maburak, 18.4.2017 o 17:14

Vazeny pan FLESHLED klamete az sa Vam od huby prasi citujem "ja nie som firma, eshop predavam na inzerat lampy atd" ine tvrdenie "fleshled, dnes o 15:26 Hugo chces vidiet jewra na foto ked tych doktorov vyfakturujem??????" tak teraz neviem idete fakturovat tym doktorom alebo predavate na inzerat? A co sa tyka CLA a DPH je uplne jedno ci ste sukromna osoba alebo firma, pri urcitom objeme aj sukromna osoba ma povinnost platit clo a DPH. Trepete dve na tri. Aj tento for je dobry "Najvacsie puskarstvo na Slovensku, ktore nemenujem, objednalo 5 lamp" uz vidim ako ta nemenovana firma od VAS zoberie tovar bez faktury. :-) A co sa tyka ADMINA nevidim dovod na to aby tuto diskusiu zmazal ci rusil, ziadne polopravdy sa tu neobjavili, len hole fakty dvoch uzivatelov fora, ktory maju s VAMI zlu skusenost a odvode z VASEJ strany a zavadzani pri rieseni VASEJ neschopnosti podaozene kopiou komunikacie.... Dalsi dobry for "soson ide na sud" a kto ho na ten sud predvola a na zaklade coho? toto je lepsie ako rubrika vtipi.... ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 17:01

Maburak nevypravaj ptatkoviny, ja nie som firma, eshop predavam na inzerat lampy atd...moju lampu kupilo desiatky polovnikov a okrem sosona a tanaka to nikto este nikdy nereklamoval....svieti to cez 500 metrov, prekona komercne lampy, ktore kvoli malym chladicom a cacanym telam davaju sotva polovicny vykon do cipu LED. Admin prosim ta zmaz uz toto jalove forum!!!!!!! Nema to uroven, je to plne jalovych subjektivnych informacii, lzi a polopravd!!!!!!!!! Mne uz volal doktori a puskari...Pekny den...O. ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 16:58

Chod tanak, je to tu plne invektiv, lzi a polopravd....soson ide na sud, hurky dostane vypinac a ked to tu vymaze tak aj Panasonik baterku...nema to tu uroven a cudujem sa adminovi, ze nezmaze toto jalove forum, ktore nema ani zdaleka nic spolocne s polovnictvom!!!!!!!!! Pekny den ◄ reagovať

off maburak, 18.4.2017 o 16:56

FLESHLED, "iba slepa zavist bodka!!!!" uz davno som sa tak nepobavil. Vam je teda co zavidiet, to teda... dalsi for je tiez dobry "cipy Cree su z USA" a urcite legalne dovezene, so zaplatenym clom a DPH. a este jeden "mi to navrhli chalani z vysky na CAD programe" no v dnesnej dobe sa chvalit ze to navrhli na CAD programe to je ina pecka, skoro som padol na zadok. A jediny spekulant ste tu VY... ale jedna vec je ista riesit s Vami cokolvek nema ziaden zmysel, ked je niekto hlupy tak si chybu neprizna ani keby co bolo....dufam, ze tuto diskusiu bude mat moznost vidiet co najviac ludi a ze si urobia nazor a daju si na VAS velky pozor. ◄ reagovať

off tanak, 18.4.2017 o 16:48

fleshled už ideš na nervy aj za cenu že dostanem BAN pal už stadeto do piči a baterky si strč do zadku aby si dosiahol svetelnu rychlost. ◄ reagovať

off Hekler, 18.4.2017 o 16:46

čo ho chudáka stále otravujete aby vám niečo vrátil alebo priniesol, veď on už nemôže chodiť lebo namiesto chrbtovej kosti má gumenú hadicu ◄ reagovať

off tanak, 18.4.2017 o 16:45

peterber ešte aj Aliexpres ti da zaruku na tovar a a garantuju ti vratenie penazi alebo ti pošlu novy tovar a stači ked im pošleš fotku poškodeneho alebo video nefunkčneho tovaru len aby si ich dalej topoval a dal im 5**** TO MAM Z VLASTNEJ SKUSENOSTI a to su činania. A NIE DAKA neseriozna firma ZO SLOVENSKA čo je made in samodoma zliepa čo najde www .FLESHLED.sk ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 16:45

Peter nechcem ti vulgarne hovorit, ale ty si slepy a nevidis, ze to je vlastna vyroba, ze mi to navrhli chalani z vysky na CAD programe, cipy Cree su z USA, maximalne luminofor je z ciny, kedze cinania maju zasoby tychto vzacnych kovovo...nanasieraj ma....!!!! Spekulantom nemam dovod vratit, ked to ani nevyskusali, maximalne vymenim vadne komponenty. Toto je muka, koncim tu a cudujem sa ze admin davno toto jalove forum plne fantazmagorii, intrig a klamstiev nevymaze...toto je tema dna, hlupe, to s polovnictvom nema nic spolocne, iba slepa zavist bodka!!!! ◄ reagovať

off peterber, 18.4.2017 o 16:28

Fleshled: ked ti to tak dobre ide, kseft vynasa, predavas velkym puskarstvam, bohatym ludom...tak by nemal byt problem ti tych par eur vratit, ludia by urcite za tebou aj prisli, urovnali to. Tak to zober, oprav, zrepasuj..a predaj lacnejsie. Vies, pises, ze predavas majetnejsim, ale podla tej zverejnenej komunikacie si kazdy urobi obraz o tebe. Som v zahranici, som mimo, pride vyplata...ja neviem ake vymysly este si tam dal...ked mi nieco nefunguje, tak to vymenim, opravim, zjednam napravu alebo nejaku dohodu. Podla mna natahujes ludi brakmi z Ciny za par eur, ktore maju na vyrobkoch uvedene logo znamych znaciek. Logiku mi to nedava, ked kupujem nieco nove, je k tomu doklad o nadobudnuti, zaruka...ale z Ciny bohuzial, kupit cez Aliexpres, najst dobraka, ocesat ho a je zarobene. Uz vidim ako kupujes znackovu lampu alebo NV v clenskom state EU, plus doprava a este tvoja marza...ver tomu, ja by som sa s tebou takto nebabral ako tito chlapci na fore. Raz zle trafis a prerazi ti niekto sanku. Nejde o smiesne peniaze, ale o pristup, a ked si niekto ostrejsi precita, ze nie je jediny co naletel, tak si ta veruze najde a nebude sa ta uz pytat na nic. Toto sa neda robit do nekonecna. Ja ti to neprajem, ale tvoj postup k tomu smeruje. Na zopar vynimiek je toto slusne forum, ak sa tu chlapci pochytia, tak si to vydiskutuju, alebo im admin zmaze prispevky. Ale takto bezcharakterne tu asi este nikto ludi neklamal o peniaze. Necudujem sa, ze to admin nevymazal, suhlasim s nim, pretoze si tu "hanba a vystavny kus" teda unikat... ◄ reagovať

off HUGO09, 18.4.2017 o 16:21

No Daj? len kedy to stihneš keď si teraz v krakove potom z deťmi na prázdninách potom frajerka nemá peniaze a bohatý doktor najprv bol jeden už ich je viac neviem či bude čakať,to fakt ty toho stihneš tebe tie kšefty idú teba je škoda ty by si mal byť minister ,ale ponajprv sa pozri do gatí čo tam máš a podľa toho sa chovaj ,ak si chlap a dal si slovo tak ho dodrž a vráť chlapom to čo si sľúbil ◄ reagovať

off maburak, 18.4.2017 o 16:07

Vazeny pan FLESHLED, odporucam Vam velmi vazit Vase slova. Nie kazdy ma trpezlivost ako Vami osocovany ludia. A nie kazdy si necha skakat po hlave. O dusevnej chorobe ci poruche by sme sa mohli pobavit aj osobne, nemam s tym ziaden problem. a co sa tyka Sosona, netrval na nicom na com ste sa vopred nedohodli. Jednoducho Vy ste mu slubili, ze ak nebude s lampou spokojny vratite mu peniaze. No a on nebol. Nic spekulativne na tom nie je dohoda je jasna a je jedno aky bol dovod jeho nespokojnosti. Jednoducho a jasne si nestojite za Vasou dohodou. Ale skoda sa vobec s Vami o niecom bavit, serioznost vo Vasom ponimani je viac ako zvratena. Ale raz narazi kosa na kamen. ◄ reagovať

off pandur1, 18.4.2017 o 16:00

fleshled prosím Ťa napíš mi, kde máš dieľňu, prídem pozrieť ako sa vyrábajú led svietidlá. Zaujíma ma to. ◄ reagovať

off jaro1, 18.4.2017 o 15:59

Podla vsetkeho teba treba zavriet co najskor do basy, alebo do blazninca aby si hodne dlho odtial nevysiel. Ale to nech rozhodnu prislusne organy na to urcene, ony su na to aby sudili.Ja osobne ti neprajem nic zleho. ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 15:48

Vymaz ohvaracske prispevky, ak nie poslem len telo na olight magnet montaz...panasonic az ked toto svinstvo zmizne pekny den.O. ◄ reagovať

off hurky, 18.4.2017 o 15:46

Počúvaj ty klamár, tu na fóre je pár ľudí čo má osobne poznajú a vedia že žiadne finančné problémy nemám. Jeden z nich ti dnes aj písal... Viac na vyplody tvojej chorej mysle reagovať nebudem. Môžeme sa baviť potom keď mi dodáš sľúbené veci. ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 15:44

Maburak ty mas nejaku dusevnu poruchu??? Vravim ti, ze soson spekulant odmietol akukolvek komunikaciu a trval na vrateni eur za lampy, ktore ani neodskusal v reali...nic Pani uz mi volal doktor z Popradu, idem predat lampy a nocaky, potom odfotim jewra haha pekny den...O. ◄ reagovať

zobrazené 161-200 z 332 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM