Najlepšie je ak má človek zdravé nohy.
Tazky pracant Aro M461. Mame jeden s hladkym 1.9 D a druhy s motorom z avie, sipy gumy, uz len dobastlit uzavierku a neprekonatelny tank bude na svete :-). No je doma aj Natasa. ◄ reagovať
to kotulko: Niva nemá uzávierku diferenciálu. Tá druhá páka na prídavnej prevodovke je medzinápravový.... Ale ináč mám aj ja Nivu a som spokojný. ◄ reagovať
Zdravím,.. pomerovo najlepšie cena:výkon je jednoznačne niva. Len si treba dať pozor, aby si človek nezadovážil nejaký brloh, lebo sa ho nedopravuje.:D...Kto sa chce s autom trocha pohrať a jednoducho ho poupravovať odporučil by som samuraja... ďalej sú to samozrejme Toyoty a Mitsubishi a Jeepy...tu ak chcete autiak trocha upraviť a prispôsobiť ho viac na offroad tak sa môžete pripraviť na riadnu pálku, ALE má to už nejakú kultúru a ak je to auto dobre spravené tak niva sa môže len pozerať... iná vec je, že za tú úpravu si kúpite tak 10-15 niv... ◄ reagovať
Ak nato ma tak nieje sa očom baviť. Kto má na koňa, má aj na seno.O schopnostiach v teréne nepochybujem. My máme dve toyoty. Rav4 čo je suv bez redukcie ale je to lahke tak to idev terene aj na ceste, a hilux čo je 2,5D nezmar ktorý behá v afganistane s kulometným hniezdom vzadu. Hilux ná výhodu že má dve pevné nápravy. Teraz sme kúpili pajero 2,5 TD a to ide v terene jak tank. Reducia, uzávierka medzidifu, uzavierka zadného difu. Ale keď su dobre gumy tak ide všetko s 4x4 ◄ reagovať
Ja mám terrano II na zimných gumách a nemám žiadny problém.Chlapci zapamätajte si čím lepší offroad tým ďalej ideš peši pre traktor. ◄ reagovať
FJ funguje v terene velmi obstojne ma to dve uzavierky a slusnu redukciu zalezi aku upravu si ochotny do toho dat ak to upravis do takej upravi ako pridal namor676 v odkaze tak to pojde ako tank alebo si daj taku upravu ako si tam dal Roman a ten tank budes mat doslova a dopismena :-D je tak Roman? :-D riso2504 ano ma to 4l motor ale vyries to ako majitel tej FJ co je aj majitel firmi cbone odkaz on s tym modrim FJ jazdi aj expedicie napchal do toho plyn a jazdi za nizsiu cenu ako bezny terenny dizel! takze vsetko sa da poriesit :-D ◄ reagovať
soson sory ale nerozumiem čo by som to mal dostat???ja som len odpovedal na vytvorenu diskusiju. ◄ reagovať
Kotulko Ty by si mal dostat bann :-) ◄ reagovať
ja som si kupil ladu nivu 1.7i ver.polovnik.Mam na nej ofroad gumy pohon 4/4 uzavierka diferencijalu a poviem ti že mi bolo povedane že kam neprejde lada niva tak už nič.Myslim tym obrazne povedane.No a je to ozaj pravda. ◄ reagovať
Tak určite to pôjde v terene. Toyota vie čo robí. Len tá cena a ešte ten motor 4.0 benzín rovno kúpiť ťažné a cisternu ťahať zasebou. ◄ reagovať
Viem ako vyzerá ale neviem ci je dobre v teréne kto ho ma skúšaného poraďte ◄ reagovať
Toyota fj cruiser alebo land cruiser. ◄ reagovať
Tu máš pár ukážok, ale po pravde z pôvodného FJ je tam už toho málo odkaz odkaz odkaz ◄ reagovať
neviete kto ma toyotu fj cruiser.kto ma ozvite sa chcem vedieť ci je to auto do terenu - Potrebujem poradiť. ◄ reagovať
čo poviete na tieto? odkaz odkaz ◄ reagovať
steyr pardon, tam konkrétne niesu reťaze spomenute, ale keď sa tam zaregistruješ a spýtaš tak poradia,, tam sú tam offroavdáci, kt budú mať určite skúsenosti...alebo ak chceš môžem sa spýtať ja ◄ reagovať
uz niekolko sezon a na dvoch autach KONIG SURER MAGIC. velmi dobre mozem odporucat. tu je priklad odkaz ◄ reagovať
Používate niekto v zime reťaze? Ak áno s akými máte dobré skúsenosti? ◄ reagovať
Hummer sa moze schovat odkaz ◄ reagovať
podívej se po euro přepravkách je spousta velikostí tak si vyber jakou potřebuješ já mám tuhle a je to paráda pevný a i dobrýho daňka jsme tam složily ◄ reagovať
steyr: to o výrobných nákladoch vieme viacerí... Ale pokiaľ je niečo praktické a dobré, sme často ochotný zaplatiť aj niekoľkonásobne premrštené ceny-marže. Tá vaňa na ktorú som dal odkaz je však naozaj mimoriadne dobrá, praktická a hlavne pevná. Čo tá murárska na maltu určite nie je. Mal som možnosť prakticky zažiť, ale teraz ju už používam len na krmivo, pretože, ak do nej naložíš trošku viac ohýbajú sa ti boky a šmýka sa z rúk. ◄ reagovať
vana na maltu je levná ale smrdi o toho plastu celý auto a když vysmrádne tak ztvrdne a praskne dno ◄ reagovať
vďaka za príspevky ale nenažraní predajcovia opäť nesklamali, chcieť za plastovú vaňu, ktorej výrobné náklady sú asi tak 2,90 a predáva sa za 90 len preto, že je zelená a dá sa pár krát ťahať, to je moc! To si radšej hodím do auta 2 takéto: odkaz ◄ reagovať
Tu máš originálnu do jimnyho odkaz je to z tejto adresy, úplne na spodku odkaz ale cena 6000 Kčs ◄ reagovať
neviem, však si zavolaj na 048 230 2994 (píšu, že zadarmo) ◄ reagovať
Veľmi dobré skúsenosti mám s touto odkaz Je vyššia a aj praktickejšia z môjho pohľadu. Super sa v tom ťahá zver-vanička sa lepšie šmýka aj bez snehu ;-)) ◄ reagovať
goret - to už je lepší odkaz ako ten predtým:) ďakujem, nevieš cca ceny za m2 alebo tak? resp dával si si tam niečo robiť? ◄ reagovať
príp. tu odkaz ti zvaria vak, aký len chceš, napr. v tvare vaničky s okami na prevlečenie zdrhovacieho lanka, so zárukou 5 rokov ◄ reagovať
jozef - áno už je doma, úpravy okrem TZ žiadne bude jazdiť viac na ceste ako v teréne tak to nebudem zatiaľ zdvíhať ani nič, len vystriekam dutiny a podvozok. ◄ reagovať
steyr no čo suzukáč je doma?Ideš sa pustiť do úprau?Vaňu máme u nás túto odkaz ale i plachta je dobrá/postačujúca.. ◄ reagovať
Neviete dne zohnať nejakú veľkú(pri sklopených sedadlách) gumennú či plastovú vaňu do kufra(nie tie s okrajom 2cm), prípadne inú nepremokavú plachtu? ◄ reagovať
No ako píšem ja ho mám zodvihnutého a mám tam tieto odkaz ◄ reagovať
205/75/R15 tam dáš v pohodě prodávali se i na 16R tak že těch 10mm na poloměru nehraje roli hlavně tam záleží jaký maj disky ET odkaz ◄ reagovať
vyrobcom maximalne povoleny rozmer je 205/70 R15 nad tento rozmer by som nesiel nakolko naozaj ako pisal namor bude ti pneu chytat podblatniky. Riesenie je ak teda nemas problem s tym ze to nebude zapisane v TP pouzit akykolvek ekvivalent k tymto pneu. sirku by som nemenil 205 to druhe cislo znamena pocet% zo sirky a je to vyska pneu, co treba dodrzat (odporucam) je celkovy priemer kolesa. takze napr. ak chces vyssie pneu tak napr. 205/75 R14 sa ti mesti a nebude robit problem. 205/75 R15 je pneu ktora je na primere vacsia o 20,5 mm to uz moze byt problem hlavne pri prepruzeni. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.