Heming hunting
dnes je nedeľa,  24. november 2024,  meniny má Emília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:12,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Terénne auto pre poľovníka - diskusia

autor: off riso11
pridané: 13.12.2008 22:25
Každý z nás navštevuje revír na nejakom tom aute. Podľa Vás aké auto je najlepšie do hory a aké máte s ním skúsenosti???
počet zobrazení: 229 941
počet hlasov: 7
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off dusanbe, 27.3.2015 o 20:09

Najlepšie je ak má človek zdravé nohy.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 41

komentáre

zoradiť
zobrazené 921-960 z 1117 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off lubor, 15.2.2010 o 13:14

Jednoznačne landrover. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off betina, 13.2.2010 o 17:50

Mal som Samurai,super auto hlavne priechodnosti v lese,teraz mam Pajero 2500td brutalne obute,totalny dravec co sa tyka dostupnosti v terene a vyvazania vsetkeho co do lesa treba vyviest a zviest. ◄ reagovať

off Igmir, 13.2.2010 o 16:55

rišo 11 ja by som hladal auto take ktore by naplnalo moje predstavy a požiadavky o terenom aute a to musi alebo nemusi mať špz potrebujem aj redukciu bude naftak,benziak lpg a tak tiež cena. ◄ reagovať

off posed33, 12.2.2010 o 15:34

pekne video co ktomu dodat len asi tolko co som uz pisal vsetko ma svoje pre aj proti : )) ◄ reagovať

off iboo, 28.1.2010 o 10:55

len nezabudnite že najdôležitejšia je obsluha. Pokial posadíte blbca za volant tereniaka, hocikedy je tromfnuteľný ak starou škodovkou ;) ◄ reagovať

off majorec, 28.1.2010 o 10:39

ja nedam dopustit na staru dobru a hlavne cenovo dostupnu nivku ◄ reagovať

off kormp, 28.1.2010 o 9:19

Kúpil som NISAN terano II,už som ho aj odtestoval, nemá chybu. ◄ reagovať

off Edu, 27.1.2010 o 19:39

samozrejme borza222 kto na to má terenne auto je super !!!
Kto nemam aspoň nejake bez čísla !!! Ja som verný svojmu mercedesu e classe :) nie je terenak ale testujem ho autoservis v Novom Meste nad Váhom u môjho kamarata Libora Žižku by o tom vedel rozprávať :))) ešte som len vo dverách už sa pozná závada :))
otrhal som všetky plasty teraz už len kov :) ◄ reagovať

off borza222, 27.1.2010 o 18:11

ja som tiez zacinal s auto do reviru skoda 120, a pokial som nemal tereňák , tak som si myslel,ze skodovka prejde vsade, ale teraz uz viem ze nie ◄ reagovať

off Edu, 27.1.2010 o 18:04

Ja poznám típka ktorý si vozil pri kukuricu normálnu drevennú stoličku v stovke škodovke . Zastal pri kukurici vyšiel na strechu a sadol si na stoličku . Ale ten kadial prešiel na tej stovke kua klobúk dolu ten ju používal ako trial :)) skoro všetko čo odpadlo sa pridrotovalo nazad . Aj motor držal na dubovej doske pridrotovaný šponovákom drátom :))
Ale ako poľovník a lesník klobuk dolu pred vedomosťami tohoto pána . Že nebol automechanik mu nezazlievam :)) Jeho špecifický humor a vedomosti v prírode sú naozaj super. Málokto pozná prírodu nie len z hladiska poľovníctva ale ako celok tak ako tento nemenovaný pán . ◄ reagovať

off borza222, 27.1.2010 o 17:53

Ja použivam Opel frontera 2,3TD a L 200, obute na BF Goodrich All Terain obidve su velmi dobre, kamarat ma Pajero a tiež si nestažuje. Určite sa to neda porovnavat s nejakymi SUV. ◄ reagovať

off danielo648, 26.1.2010 o 20:32

a mam suzuky vitara , vyskrabe sa vsade , ale na posed nie , lebo poniektory dobre ze aj rovno na posed nevyjdu , , najlepsie to sa ide pesi , ◄ reagovať

off lesnica1, 26.1.2010 o 19:59

takže zbraň na poľovné účely ◄ reagovať

off miro65, 26.1.2010 o 19:55

skús si prečitať §54 ◄ reagovať

off iboo, 26.1.2010 o 19:39

edu neviem :)) nenašiel som v zákone nič či sa ejdná o strelnú zbraň.Niekde sa mi amrí formulácia že poľovník je povinný zapísať sa do knihy návštev revíru pri každej návšteve, o zbrani nebolo nič.takže nebuďme perfekcionisti, nehrajme sa na nič.dobre je tak ako je a nič netreba meniť :))))veď my vieme ako to treba :))) ◄ reagovať

off Edu, 26.1.2010 o 12:52

iboo aháááá tak je to teda !!! Treba zapísať do knihy všetky zbrane alebo iba niektoré ??? Respektíve ako to zákon určuje neviem . Lebo keď mám napríklad bodné zbrane vildly,nožík alebo sečné sekera atď môžem vykonávať pochôdzko obchôdku alebo sa nemusím zapisovať do knihy návštev revíru ? Teda keď som ozbrojený ale nejdem za účelom lovu !
Nerád by som porušil nejaké zákonitosti . ◄ reagovať

off iboo, 25.1.2010 o 23:15

Edu môže nastať tretí stav a to taký, že ideš do revíru so zbraňou, ale bez záujmu loviť. De facto ideš so zbraňou, musíš sa zapísať. Nejdeš loviť, , teda nenapíšeš ani posliedka, ani postriežka. ideš sa len ozbrojený prejsť :))) ◄ reagovať

off Edu, 25.1.2010 o 20:39

vlavar ty píšeš do knihy pochôdzka ??? To si mestký policajt alebo čo ??? Čo je to pochôdzka po poľovníckom revíri??? Ja poľujem postriežkou alebo posliedkou .Ako sa poľuje tou pochôdzkou ??? Inak čítal som také niečo aj u nás v knihe dokonca máme písané aj obchôdzku . Tak teda to už vôbec netuším či je to tesne po schôdzi alebo čo to bude za špecialitu ??? :))) ◄ reagovať

off posed33, 25.1.2010 o 17:59

VLAVAR urcite myslim ze vecia cast znas chodi do hor pesi ale otazka znela trochu inak tak preto tie odpovede ja chodim napr. len pre ulovenu zver alebo krmit : )) ◄ reagovať

off vlavar, 25.1.2010 o 17:53

Každý má auto podľa gusta, terénu a financií.Po horách a revíroch treba hlavne chodiť, nie sa voziť. Sledujúc dnešné trendy, miestami mám pocit, ako by sme boli na safari. Auto je užitočný pomocník, nie povozník. To by sme potom mali do knihy návštev písať povôzka a nie pochôdzka. Či existuje ideálne auto ťažko povedať. ◄ reagovať

off ruga, 25.1.2010 o 14:11

Ja mám obyčajný Suzuki - Samuraj s uzávierkou diferenciálu a poviem Vám dobré gumy a idem aj do neba - naviac prekľučkujem a medzi stromami v zadu nemám sedadlá, takže jeleňa veziem ako nič. ◄ reagovať

off lukxus, 25.1.2010 o 11:23

A co tak do hory kona? Alebo konak? ◄ reagovať

off posed33, 25.1.2010 o 10:09

ja mamJEEP CHEROKE priechodnost vyborna odvezie aj vola ale bohuzial dost velke vsade sa nedostanem ale zas trochu pohybu nezaskodi : )) ◄ reagovať

off Edu, 25.1.2010 o 9:32

Ja som mal v kufri jelena aj jelenicu súčastne . Bez problemu. ◄ reagovať

off parola, 24.1.2010 o 17:10

ja mam suzuki vitara 1,6benzin kratku a spokojnost ale je to auto skor pre dvoch ale uz som v nej viezol aj jelena 130kgje to male sikovne obratne otocis sa s hocikde ale kazdemu podla gusta ◄ reagovať

off startoci, 24.1.2010 o 16:56

mam terrano II a je to pre mna uplne postacujuce, vrecia nalozim a prejdem kam potrebujem. ◄ reagovať

off lubooo44, 24.1.2010 o 16:51

+kde sa daju stiahnut nieke polovnicke film alebo vabenie zvery?? ◄ reagovať

off Edu, 24.1.2010 o 16:45

Ja sa vozím po horách mojim mercedesom e classe a mám pokoj :))) ◄ reagovať

off veroslavorlovsky, 24.1.2010 o 12:31

Tak aj to už sem mimo jiné vozítka vytahoval z blata...-) ◄ reagovať

off forte, 24.1.2010 o 12:18

co tak nissan terrano? ◄ reagovať

off Blaser300VM, 24.1.2010 o 9:03

Pa33ck, ja mam 2 a pol Pajera. Pre mna lepsieho auta do terenu niet. :o))))))) ◄ reagovať

off mirogalas, 24.1.2010 o 0:59

Peterkacur píšeš o defendry blbosti. Ale ako vidno nebol Tvoj ale služobný! Mam ho už 3 roky a ine auto do lesa nechcem. A to som už prešiel za tie roky asi vsetky značky. G-ko malo vyhodu ze malo fabrické obe uzávierky. Ked ale na Defíka obuješ BF-Goodrich Mud-Terain,daš zadnu uzavierku tak s motorom TD-5 122 koní a so svojou nižšuu hmotnostou, zato že je z hliníku a vysokym prejazdom podvozku ničím nezaostava za inou značkou! Samuraj ja zato dobrý,že je lahký! Ale je to tragláč,ktorý Ti domieša báchy! Rišo 11 zaleží kolko chceš vozit ludí, ako často ulovenu zver,krmivo, aku potrebuješ tahat vlečku atd...a hlavne kolko potrebuješ chodit terenom ! Lebo ja stale a na cestu mam ine auto. Cau ◄ reagovať

off Pa33ck, 23.1.2010 o 19:24

Kolegovia.Ja mám 2 autá suzuki samurai.Pre mňa lepšieho auta do terénu niet. ◄ reagovať

off cros0111, 23.1.2010 o 18:17

My mamé Nivu tú ztých novšich čo maju motor 1.7 I , ale ma jednu nevyhodi že je biela :) ◄ reagovať

off RysavkaAnka, 22.1.2010 o 22:27

Mne doteraz stačila iba škoda 120l ◄ reagovať

off Edu, 8.12.2009 o 14:48

solimkenaj nie len opice :)

odkaz ◄ reagovať

off posed33, 8.12.2009 o 9:20

EDU teraz neviem ako si to myslel :( aby si nenasral tych co maju TOYOTU ◄ reagovať

off MSmarian, 3.12.2009 o 21:17

ja jazdím do lesa s octávkou, na poľnej ceste je to v pohode. ◄ reagovať

zobrazené 921-960 z 1117 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov
www.LUK.sk